Rekomenduojami pranešimai

Na as tai negalejau jo lost labai jau per nervus grodavo ... muziga, itampa, adatos beveik visada per kuna.... oi ne...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na atrodo neblogai, tik nežinau ar man vienam vaidenas, panašus į Alan Wake.. na tikėkimės realiai palošus ilgiau pasijus SH dvasia. Visumoj, vienas mano laukiamiausių žaidimų, kaip nors jam reikės išskirt valandą kitą naktimis, mainais į miegą :grt:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Atrodo puikiai. Man asmeniškai nepatiko chase sequences (kur tas smoke monster gaudo - Lost, anyone?), bet sako, žaidėjam patinka chase sequences, tai tebūnie :grt: Beje, nežinau, ar kas pastebėjo, bet man juokingai pasirodė, kad rankoje turi laužtuvą, o gaisro alarmo stiklą išdaužė su alkūne :) Gerai, kad ne su galva :) Bet suprantu, kad žaidimo prasme makes sense, nes jeigu rankoje butelį laikai, tai nedauši su buteliu, tad reikėtų kurti atskirą animaciją kiekvienam ginklui; tiesiog juokingai pasirodė.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

http://www.youtube.com/watch?v=QDhm2dyZfNI&feature=mfu_in_order&list=UL

..kazko labai jau depresija varantis video toks.. na tamsu ir gauni malku gana gerai ir nzn kas darosi su tuo ju rekimu..prozikas neka padeda irgi..krc reiks susikaupt toki losiant :grt:

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nauji "vaizdzeliai" :D

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Redagavo FUZA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man pavyzdziu patinka siaubo zaidimai. Zaidziant tokius zaidimus man atrodo reikia buti atidziam, nes kas ten zino is kokio kampo islys koks vaiduoklis ir kas kas panasaus :thumbup: .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

atrodo kad zaidimas bus atidetas iki kitu metu vasario

Silent Hill: Downpour delayed until February

Silent Hill: Downpour will no longer appear this Year. German Retailer Amazon.de has changed now the Date to 15th of February 2012.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

š****, o aš taip laukiau... Tikrai nelaukiu daug žaidimų ir būtent šį atidėjo.. Na tikėkimės nuo to jis bus tik geresnis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tomm Hulett: "Sorry to say, but I think Devin and I being so involved on forums was a mistake. We wanted to demonstrate to everyone that the people in charge (he and I) cared about the series and understood the passion the fans had for it. unfortunately it’s backfired.

We have insane conspiracy theories, people asking for me to lose my job, I get angry, threatening PMs about game delays. People are calling Mary horrible names. Now people are badmouthing Jeremy Blaustein—who directed all the original performances. It’s unbelievable. Certain fans have treated “developer involvement” as an excuse to manufacture pointless drama.

Nobody cares about Silent Hill more than I do. Not hyperbole—literally nobody. I’m tired of having that questioned every time I turn around. I hope you guys enjoy the games—I honestly do, and I work every day with that goal in mind—but this has gone too far.

The games will speak for themselves—please look forward to them

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.