narkata

HDD problema

Rekomenduojami pranešimai

Taip pas mane Win 7 x64

isirasiau naujausiu kodekus video K-Lite_Codec_Pack_583_Full

Ziurint video viskas normalei buna kita diena ziuriu ir man strigineja video ,restarta padarius atsigauna , bet po kas kiek laiko vel strigineja video , kame replias cia gali but ?

CPU intel i3 530 @ 2.93 GHz

4gb Ram

Vga HD5670

Hdd c:117GB d: 931GB e:465GB k:115GB

Gal cia HDD sektorei kur nors susivare ?

Nes pagrindas visas video pas mane d diske

is E disko ziurint tai viskas normalei yra arba is C , K tai tuscias diskas

Tai gaunas kad su D disku kas kas blogai yra

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

virtual memory padiding D diskui ;] arba uzdek jei nera pagooglink.

control panel - system - kairej advanced system settings - performance (settings) - advanced - virtual memory (change)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ai dar kai kopinu is D disko i kita diska tai labai letai ,nors naujas tas D diskas ,gal bruokuotas HDD , o kiek ten reik kelt tam virtual memory

ten suvedi minimalia virtual memory ir maximalia ir po kiek ten rasyt ?

Ta kas kiek pratriniau D diska tai pradejo greit kopint ir ziurint video nestrigineja , O pries tai buvau gal kokia 15% uzemes d disko is 931GB

Odel ko taip viksta tokia nesamone ?

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ai dar kai kopinu is D disko i kita diska tai labai letai ,nors naujas tas D diskas ,gal bruokuotas HDD , o kiek ten reik kelt tam virtual memory

ten suvedi minimalia virtual memory ir maximalia ir po kiek ten rasyt ?

Ta kas kiek pratriniau D diska tai pradejo greit kopint ir ziurint video nestrigineja , O pries tai buvau gal kokia 15% uzemes d disko is 931GB

Odel ko taip viksta tokia nesamone ?

viskas del ram, turi 4gb, windowsam uztektu tik nzn kiek aktyviu programu turi kiek jos atminties sueda, rasei kad restrtavus leidzia norm, reiskiasi kazkokios programos isijungia ne kartu su windows, o veliau, cia kazkaip keista, "ctrl+alt+delete" ijungs task manager programa ten pamatysi kas ir kiek atminties uzima, kai virsiji 4gb riba, kas netelpa ramuose dedama i kieta diska, vel prireikus informacijos, kazka is ramu ikelia i hdd, taip atsilaisvima vietos ramuose, tada is hdd nuskaito reikalinga info ikelia i ramus atlieka veiksmus kuriem tos info reikejo, tada tapacia info kelia atgal i hdd ir kazka is hdd kelia atgal i ramus, jei kanors supratai, o lietuviskai sakant kietas diskas beveik pastoviai kvarkia, kieto disko ir ramu vien tik perdavimo greiciu net negalima lyginti, o kur dar nuskaitymo greitis, ant xp windows sita info keliama i pagefile.sys faila!

tau anksciau rase apie virtual memory, ten ir yra apie sita reikala, tik tau siule riboti tos info kieki, as tau siulyciau biski kitaip, minejei kad d diskas naujas, is to sprendziu kad ant atskiros jungties, toku atveju siam diskui ir jei jis suskaidytas visiskai isjunk virtual memory funkcija, tokiu budu, tavo d disko niekas nenaudos, ir tau liks visas pilnas perdavimo greitis is sio disko, bet nemanyciau kad tavo problema perdavimo greityje, kadangi video dar turi apdoroti procesorius, jam info duoda ramai, kurie yra pekimsti, ne visi video formatai vienodai apkrauna kompa, kurie maziau tuos gali ir paleisti normaliai, taigi siulyciau registry cleaner iranki paleisti, ir kaip tavo reikalai su antivirusine, trojanai visa atminti sueda!

beto, pastebejau pas tave 4 kieti diskai, itariu kai pirkai koma tiek nebuvo, jau cia pats isdejei, gal ir dar kazka isidejes esi, o koks tavo maiblokis?

man seniau dar kai experimentuodavau su kompais tankiai panasiai budavo, bet as neimdavau i galva, apie 30min ir perrasyti windows, suformatuotas hdd, krc viskas svaru, ir jokiu bedu!

Redagavo tadasas99

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ten task managery rodo virtual memory nk bendro su fiziniais atminties moduliais neturi, ten chache programom, jei leidi ka nors is to hdd, kai chachina jame paciame greiciau ir veikia, dedi kokius 6000 ir ramu, 6gb per akis chach'eui bus. bet tada, failu sistema priklauso nuo greicio ;] patariama kaip visuomet ntsc, tuomet jei virs 900gb tai aisq tai jau sata, bus ir gali but del kabelio ;] jo buna ir tokiu dalyku, viskas ore veikia, bet sata kabeliai jau tokie yra. Formatuot neskubek ner reikalo. galima ir kitaip isprest. beja jei filmus rodo c diske normaliai rodyt turi ir d, cia su resursais jau nk bendro. beto ir tokio hdd reading speedas neturetu toks jau nesveikai mazas but kad lagintu filmas, turetu tuomet jis but mazesnis uz usb flashkes, taigi pradek nuo laidu, pamainyk kompe paziurek kaip sukas, defragmentuot gerai butu ;]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

C diskas kartu su K disku yra tas pats HDD , o D ir E Atskiri diskai yra, neskaldi svarus HDD

Einu testuot reik vel i D diska prikraut siuksliu ziuresim kaip dirbs

Matinimo blokas yra 650w o antivirusine norma veikia

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

C diskas kartu su K disku yra tas pats HDD , o D ir E Atskiri diskai yra, neskaldi svarus HDD

Einu testuot reik vel i D diska prikraut siuksliu ziuresim kaip dirbs

Matinimo blokas yra 650w o antivirusine norma veikia

bandyk is k disko paleisti filma, jei normaliai tai laidus gali atmesti, tada itarciu suskaidyme problema, nors tokiu atveju dar neteko matyti, bet tada issikelk viska i kutus diskus, ir istrink skirsnius ir pernauja suskirstyk!

nors satiniu nesu turejes disku, apie ju niuancus geriau pas red-cat ex pasiteirauk, tik kad ide tokiu dalyku nedaro, nors buna kad patrukcioja video, bent kaip man taip buna tankiausiai su virtual memory susije, paspaudziu pauze kad video liktu ramuose, palaukiu kol hdd nustos suktis ir vsio!

Redagavo tadasas99

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vakar kai mazinau D diske vieta tai video keliau i K diska kuo puikiausei veikia nors puse Hardo uzemiau , o E diskas tai beveik pilnas , HD filmais ir veikia belagu ,

Dabar esu uzkroves D diska 14% is 931GB ,ir eina po kolkas gerai , nes priestai kai nebuvau sumazines vietos D diske sunkei dare Defragmentation ir Error-Cheking ,vis pastrigdavo ir nepadaridavo iki galo, o dabar daro viska normaliai , Tai bandziau daryt dabar Defragmentation ir Error-Cheking kuo puikiausei padare savo darba, tuo paciu padariau CleanMyPC Registry Cleaner rado klaidu apie ~240

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vakar kai mazinau D diske vieta tai video keliau i K diska kuo puikiausei veikia nors puse Hardo uzemiau , o E diskas tai beveik pilnas , HD filmais ir veikia belagu ,

Dabar esu uzkroves D diska 14% is 931GB ,ir eina po kolkas gerai , nes priestai kai nebuvau sumazines vietos D diske sunkei dare Defragmentation ir Error-Cheking ,vis pastrigdavo ir nepadaridavo iki galo, o dabar daro viska normaliai , Tai bandziau daryt dabar Defragmentation ir Error-Cheking kuo puikiausei padare savo darba, tuo paciu padariau CleanMyPC Registry Cleaner rado klaidu apie ~240

240 klaidu o tu stebiesi kodel sunkiai video eina? :whistling: pas mane ant athlon 2x1.8 1gb ram ir senas ide diskas jei virs 20 klaidu budavo tai praktiskai neimanoma naudotis, o cia 240, kaip sugebejei tiek susirinkt? kada pc nuo siuksliu vales buvai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nauja pc pirkau praeita menesi 2010.03.15 ,tai net nevaliau dar siuksliu , su tuo nauju pc ir buvo E-1TB hdd idetas ,paskui tik dasidejau D-500GB ir 250gb suskalditas i dvi particijas (ji ir padariau pagrindiniu C ir K)

O ta registru valima beveik nedaridavau ant XP ir gerai sukdavosis ,padaridavau Defragmentation ir Error-Cheking kas kokius 3-6menesius ir gerai budavo , o registru valima tai is vis dar reciau ,ant XP gal esu padares 6 kartus (bet didesnis sansas budavo kad XP uzlinkdavo ir tada Format ir gerai , kas ten 15min ir perasiti windausai)

Ant Xp nueidavau i Windows>Temp>ir trindavau ten viska ,nes ten siuksliu budavo pilna ,ir vietos uzimdavo daug

Manai tos klaidos ir buvo priezastis , per toki maza tarpa ir tiek klaidu rado , kas kaip keista man

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nauja pc pirkau praeita menesi 2010.03.15 ,tai net nevaliau dar siuksliu , su tuo nauju pc ir buvo E-1TB hdd idetas ,paskui tik dasidejau D-500GB ir 250gb suskalditas i dvi particijas (ji ir padariau pagrindiniu C ir K)

O ta registru valima beveik nedaridavau ant XP ir gerai sukdavosis ,padaridavau Defragmentation ir Error-Cheking kas kokius 3-6menesius ir gerai budavo , o registru valima tai is vis dar reciau ,ant XP gal esu padares 6 kartus (bet didesnis sansas budavo kad XP uzlinkdavo ir tada Format ir gerai , kas ten 15min ir perasiti windausai)

Ant Xp nueidavau i Windows>Temp>ir trindavau ten viska ,nes ten siuksliu budavo pilna ,ir vietos uzimdavo daug

Manai tos klaidos ir buvo priezastis , per toki maza tarpa ir tiek klaidu rado , kas kaip keista man

ziurint kokios klaidos, ziurint kiek ir kaip zaidimu arba programu esi istrynes, registro klaidos buna liet sakant kritines ir nekritines, nekritines tai pvz registre ira irasas apie faila kuri tu istrynes, kritines susije windows veikimu, jos letina kompa, meto lenteles ir pan, jos gali atsirasti del nesuderinamu programu, kaip pvz ati video draiveriai ir su jais esanti programa cataklyst control center, ji su windows xp neveikia, bet rasant xp video draiverius ja ideda, jei taip paliksi bus klaida, bet jei imeti net framework windows gauna suderinamumo papidyma ir veikia! nu krc gali svaigt kiek nori, cia kiekvienam kompe buna konkretus atvelis is kur atsirado klaidos, nieko nezinodamas tikrai nepasakysiu!

beto tai galejo buti pagrindine trukciojimo priezastis, bet negarantuoju kad viskas ok bd bus, nes tos registry cleaner blogus irasus tik istrina, ju neistaiso!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Stai padariau HDD testa D disko ir stai ka rodo man

Nuotrauka

Tai ryt vesiu HDD tegul tvarko jie arba nauja duoda (visdelto Garantinis yra) ,nes tuscias hardas tai nesamones daros ,kopint pradedi uzsilagina paskui vel pradeda copint vel pastringa

Nebent turyt koki kita varijanta

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuotrauka

Tai ryt vesiu HDD tegul tvarko jie arba nauja duoda (visdelto Garantinis yra) ,nes tuscias hardas tai nesamones daros ,kopint pradedi uzsilagina paskui vel pradeda copint vel pastringa

na paveiksliuko pas mane nerodo :notworthy: (pataisau... pradejo rodyt... pas mane musiau problema buvo :D )

bet jei darei testa su... http://hddscan.com/ ar kazkuom panasaus... ir aisq uzsikroves ne savo windowsus o is CD ar DVD ar USB... tada drasiai gali siust i garantini... bet jei tikrinai su savo windowsais - tai negali but garantuotas!!!!

(pataisau... matau kad su sawo windowsais tikrinau... as siulyciau parsisiust kokitai "ultimate boot cd" ir pasitikrint is naujo... )

Redagavo Bricka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuotrauka

nu neperdaugiausia supratau is tavo screenshooto, bet man atrodo kad tavo kompas nepazysta kieto disko, pirmiausiai pasitikrink ar pc mato toki pati kieta diska kaip ir parasyta ant pacio disko lba sektoriu skaicius it t.t., paskui pabandyk laidus sukeisti su kitu disku, paskutine daugiausiai vilciu teikianti iseitis butu naujai sukurti skirsnius ir formatuoti, kiek as naudoju tai tikrai geras irankis fdisk, su ms dos7 buna, bet jis tik fat32 skirsnius daro, per windows paskui galima pakeisti i ntfs, ir as nzn koki didziausia skirsni leidzia, bet 900gb tikrai neleis, gal kas kazka geresnio tavo atvejui tures pasiulyti!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siandien nuveziau i garantini , ziuresim kaip bus ten , parasisiu kokia ten buvo priezastis ,as tai manau bus blogi sektorei, nes kiek atsimenu buvo vienas hardas pas mane kas menesi veziau i garantini , paskui pardaviau kitam zmogui tai iki dabar kuo puikiausei veikia jam :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• todel, kad is witcherio tu jau zinai ko tiketis, o cia visiskai naujas IP. ir dar tikrai niekas neaisku apie ka. labiausiai uzkliuva, kad boba negrazi ir veiksmas kazkur kosmose. pirmas ispudis nekoks, bet palaukim. niekas gi nevercia preorderio daryt. pamatysim kazka daugiau tada gal jau aiskiau bus ar labiau hatint ar po truputi didinti smalsuma. vistiek cia gi naughty dog. kokybes standartai pas juos auksciausi
    • na filmas visada visas bus diske ir jam nereiks jokio patcho ar dlc  cia visai kitas reikalas. as irgi buciau pilnai uz tai, kad tureti patinkanti zaidima savo kolekcijoj, bet deja pilno zaidimo diske nera turbut jau nuo ps3/xbox360 laiku (butrent tada atsirado zaidimu patchai konsolese). butu labai gerai jei po kazkiek laiko kai zaidimas pilnai supatchintas ir su visai dlc butu isleidziamas fiziniu pavidalu, bet deja tas neapsimoka. gamepass  tai nuoma. labai gerai jei nezinai kas per zaidimas bet gal ir noretum ji pabandyt. o jei nepatinka tv su xbox gamepassu tai tam yra konsoles. xbox tampa servisu ir kuris butu pasiekiamas visur visiems ir ant bet ko... tuoj bus taip, kad pasileidinesi ant ps5 zaidima ir pirma ka pamatysi bus "Xbox Gamestudio" va kaip dabar su naughty dog naujausiu pristatytu zaidimu... daug hate'o, bet jei butu ps+ galima butu isbandyt nemokamai ir tada jau nusprest ar verta isigyti i savo kolekcija ar ne.. o kas del licenzijos tai ji ne visai tavo... gali but, kad zaidima turi nusipirkes, o jis jau isimtas is eshopo butent del kazkokios pasibaigusios licenzijos (panasiai kaip su senais gta. isimti is paduotuviu nes baigesi licenzija muzikai) o naujose zaidimo versijose tu muzikos ganalu paprasciausiai nera. ir siaip diskai dabar labiau kaip budas pigiau pazaisti zaidima. nupirkai, perejei, pardavei.. tai kuom ne prenumerata?
    • Suprantu tavo ironija, bet tikrai galiu pasakyti pasižiūrėjus ar man patinka ką matau ar ne. Palygink su Witcher IV anons treileriu ir viskas bus aišku.
    • @WirmiS, mintys išsakytos neblogos. Gal būt tai bus ateitis, į kurią mus visus taip stumia, bet tai tikrai tinka nevisiems. Taip man patinka Netflix ir aš turiu ne tik jo, bet ir beveik visų stramingų prenumerata, bet neturiu Gamepass (PS+ turiu dėl onlaino). Žiūrėti filmą ir žaisti yra pramoga, bet visgi nėra tapatus dalykai. Aš žaidžiu tik tuos žaidimus, kurie man TIKRAI patinka, nes tai reikalauja laisvo laiko, kurio su amžiumi (iki tam tikros ribos) darosi vis mažaiu. Todėl aš labai smarkia pasirenku kam man skirti tą laisvaaikio laiką. Nepatikėsi, bet dar per kelis metus nesu paleidęs ne vieno PS+ gaunamų žaidimų, nes ko man reika praktiškai viską nusiperku. T. p. turiu ir gan nemenka fizinių movie diskų kolekcija tais pačiais sumetimais. Nežinau gal tai amžius, gal old school, bet aš nenoriu tik įjungti TV su įmontuotu Gamepasu ir kažką tai streamingu pažaist. Noriu turėti fizinę konsole, nupirkta žaidimą (nebūtinai fizinį diską), bet mano asmenynę licenciją. Kažakaip taip.
    • Na xbox po truputi tampa ne konsoline, servisu. o kaip zinia kompanijos pinigus uzdirba butent is parduodamo softo bei zaidimu, o ne is gelezies. microsoftas susipirko developerius ir dabar tampa vienu is stambiausiu leideju. xbox tampa prieinamas visur: telefone, tv, amazon fire stick. bet kas kas turi prieiga prie interneto tampa xbox. zaidimu biblioteka? kokia jei beveik visi zaidimai skaitmeniniai. diskai tampa tik kaip raktas, kad galetum atsisiust zaidima. diske dabar tik dalis zaidimo arba tokia jo versija kurios be patcho nepazaisi. baigsis zaidimo licenzija, jis dings is online parduotuviu ir tas diskas taps bevertis. Kitas dalykas del gamepass. cia gi tas pats netflix tik skirtas zaidima. tai stabilios pinigines iplaukos microsoftui. vien kaip padidejo prenumeratoriu skaicius isejus naujam COD. plius MS nepamirso ir konsoliu, nors tai jau nera prioritetas. MS dirba ties kazkokiu nintendo switch "konkurentu". kas del series s. taip visi supranta, kad tai sioks toks stabdis, bet vistiek zaidimai ganetinai gerai sukas ant jo. didziausia problema, kad si konsoliu karta lyginant su praejusia yra labai labai silpna. tiek hardwaro patobulejimu tiek exlusivu atzvilgiu. tas pats ps5 kiek jau jis gavo tu exlusivu? tikru, o ne ps4 remasteriu? sony beveik nebeturi jokiu pranasumu tik savo varda ir zaideju prisirisima. tas pats sony zingsnis i PC rinka. tai labiau desperacija norint uzdirbti. playstationui 30 metu ir jie niekad neleido zaidimu ant pc. o dabar kaip viskas pasikeite. atsirado gamepass analogas, zaidimai ant pc. beveik nera exlusivu. o dar prisiminkim kaip visais budais sony stengesi pamaisyti MS isigyti Activision. kiek teismu, apeliaciju.... o paziurim i zaidimu kieki kuris iseis is MS.. ir jie iseis ant visu konsoliu. MS jau ruosias kastuveliu pinigeliam srebti.. ir kaip patys ms sneka, tai dar ne pabaiga su developeriu pirkimais... p.s. sorry, bet nenaudoju as lietuvisku raidziu
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos