tankas789

Del xbox 360 regiono

Rekomenduojami pranešimai

sweiki ps mane ant xbox raso usa tai reiskes regionas yr usa ir man zaidimai veiks tik usa dabar atcisiunciau gta 4 patikrinau kokem regionui priklauso usa nepazymeta pazymeta tik japan asia europe ir australia ant mano xbox 360 veiktu kad nepazymeta usa jai ne tai gal kaipnors eina perdaryti usa ? dekui uz pagalba :)

patikrinau gta 4 su abgx raso region code 0x00FFFD00

PAL

NTSC/J <excludes Chinia>

Tai kaip ce suprast tinka ir pal ir ntsc ?

Redagavo tankas789

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tokio regiono kaip USA tikrai nera, yra tik PAL ir NTSC, tai jeigu pirkai xboxa Amerikoi tau zaidimai tiks tiktai NTSC regiono, o jeigu bet kur kitur tai tiks tik PAL regionas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

amerikoj nesiskaito kad pirkai ;D skaitos is kur ir kaip kas, priklauso taip jei pas tave maitinblokis veik ant 110w, arba pabandyt su kompaktais dviem vienas pal kitas ntsc ir kuri skaitys tas ir veiks taip atskirt gali. dar jei naujas ant dezes raso tik angliskai, prancuziskai ir ispaniskai. o ant europiniu raso angliskai, vokiskai ir dar keliom kalbom ;]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sweiki ps mane ant xbox raso usa tai reiskes regionas yr usa ir man zaidimai veiks tik usa dabar atcisiunciau gta 4 patikrinau kokem regionui priklauso usa nepazymeta pazymeta tik japan asia europe ir australia ant mano xbox 360 veiktu kad nepazymeta usa jai ne tai gal kaipnors eina perdaryti usa ? dekui uz pagalba :)

kaip suzinoti ar zaidimas yra pal ar ntsc?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dazniausiai buna parasyta prie name'o, arba pasitikrink naudojant ABGX programele.. Dar tau veiks Region-Free zaidimai, jiems nesvarbu ar NTSC ar PAL

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dazniausiai buna parasyta prie name'o, arba pasitikrink naudojant ABGX programele.. Dar tau veiks Region-Free zaidimai, jiems nesvarbu ar NTSC ar PAL

ir ka daryti man su ta abxg ?

PAL

NTSC/J <excludes Chinia>

as paskambinau kestui kur man atriso xbox 360 paklausiau del regiono sako pazurek kokie diskai kas parasyta pal ar ntsc pazurejau kai pirkau xbox 360 buvo priedui 4 diskai ant ju raso pal dar kai xbox nebuvo atristas pirkau 1zaida ant jo raso ntsc ir man visi veike tai jus man sako kad mano europinis tai tipo tinka man ir pal ir ntsc ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ntsc geimas buvo region free 100%, tie 3 buvo pal ir region free, taigi santykis 3:1 75% kad turi pal console ;DDD 25% kad rf. bet 25 labai daug nes visi 75% galejo but rf, o 25% ntsc ;DDDDDDDDDDDDD

Redagavo red-cat_eX

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ntsc geimas buvo region free 100%, tie 3 buvo pal ir region free, taigi santykis 3:1 75% kad turi pal console ;DDD 25% kad rf. bet 25 labai daug nes visi 75% galejo but rf, o 25% ntsc ;DDDDDDDDDDDDD

kaip suprasti sita region Region Code: 0x00FFFD00

PAL

NTSC/J (Excludes China)

ce pal ar ntsc?

sweiki ps mane ant xbox raso usa tai reiskes regionas yr usa ir man zaidimai veiks tik usa dabar atcisiunciau gta 4 patikrinau kokem regionui priklauso usa nepazymeta pazymeta tik japan asia europe ir australia ant mano xbox 360 veiktu kad nepazymeta usa jai ne tai gal kaipnors eina perdaryti usa ? dekui uz pagalba :idea:

PAL

NTSC/J <excludes Chinia>

ai vat as atcisiunciau Metro 2033 PAL XBOX360-SWAG man jis veike tai kad raso pal vadinas mano region pal ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip suprasti sita region Region Code: 0x00FFFD00

PAL

NTSC/J (Excludes China)

ce pal ar ntsc?

ai vat as atcisiunciau Metro 2033 PAL XBOX360-SWAG man jis veike tai kad raso pal vadinas mano region pal ?

jop ;]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai tada man turi eiti lost gta 4 ? jam raso Region Code: 0x00FFFD00

PAL

NTSC/J (Excludes China)

Jei normalų gta atsisiuntei, tai ir veiks :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei normalų gta atsisiuntei, tai ir veiks :thumbsup4:

gal kas zinot kaip suzinoti kokio wave man tinka zaidimai ? Redagavo ViPeRkillz
[/quote] tag fixed

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.