reDzyss

Xbox 360 NXE Themes

Rekomenduojami pranešimai

Irasiau i 2gb neuztenka vietos jokiems failams

Irasiau i 8gb irgi neuzteko vietos

per boxa formatuok rankiniu budu galesi parinkt kiek skirt vietos MU o visa kas lix galesi naudot pc... o siaip kad i flesa ikeltum kazka kad x matyt tai jo reik programos... Redagavo xmouserx

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

nenoriu temintis naujom temom tai cia rasau nes biski i tema

Gal kas bandet kelti zaidimu updatus i flasha ? (zinau i hdd keliasi i folder cache) Bet is hdd man tie updatai neveikia turbut del to kad buvo uzbrikintas .

Tai va su xtafu keliau i usb sukure cache ,bet visvien tas pats ,kad neupdatinasi zaidimai . (bandau kelt forzos3 update) .

Ne į temą

Parsisiust negaliu nes cituoju save: ...kad buvo uzbrikintas ... O kiek skaiciau tai naujas update padaro taip kad tas botas pavaras mustu bent paliesdamas ryciaga viduje o ne mintimis kaip koks grand theft auto veikejas :notworthy:
Redagavo Gytixas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

per boxa formatuok rankiniu budu galesi parinkt kiek skirt vietos MU o visa kas lix galesi naudot pc... o siaip kad i flesa ikeltum kazka kad x matyt tai jo reik programos...

Viska issiaiskinau :notworthy: nieko formatuot nereik . Tesiog reik programkes : Xtaf Xplorer-slashr ir vsio :nunchuks:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jeigu reikia ikeliau 62 premium temas cia

Update: Patalpinau dar 1 packa ps3 temu perdarytu x360 cia

Redagavo kiberboi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jeigu reikia ikeliau 62 premium temas cia

Update: Patalpinau dar 1 packa ps3 temu perdarytu x360 cia

O galima gauti baną už tokiu būdu įkeltas, bet ne pirktas temas?

;)

MS gi žino, ką esi nusipirkęs, o ko ne. Tad spėju gali pamatyti ir ar įrašytos temos yra iš pirktųjų sąrašo, ar ne.

Nebent temos su profailu niekaip nesusiję? Pvz ar gali mano xbox'e kitas žmogus susikurti profailą ir užsidėti mano nusipirktą temą, kuri guli tame pačiame diske?

Ir dar kvailas klausimas: ar temos tai yra background'as ir kitokios dashbordo spalvos? Daugiau niekas? Garsai gal irgi pasikeičia naviguojant?

Ir dar kavilesnis klausimas: man atrodo aš ištryniau defaultines temas.. kažkaip įmanoma susigrąžinti? O gal apskritai yra for free temų pasibandymui oficialiai iš XBL?

PS: kažkokia kvailystė už background'ą mokėti kad ir kelis litus. Windowsuose temos tai nekainuoja.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.