limo

Irasant XBOX360 zaidima ismeta klaida.

Rekomenduojami pranešimai

Kai bandau irasyti XBOX360 zaidima ismeta stai tokia klaida Nuotrauka gal kas zinot sprendima?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

mano manymu arba discas arba dvd romas bus kaltas,nes matau,kad strigo ties 50% ty nenori rasyt i antra disco sluoksny,as dabar rasau tiktai i verbatim 1 greiciu,kitu firmu discais nepasitikiu,nes keliant y hdd dazniausiai man ir stringa ties 50%,bet pakartojus kelis sykius praryja,nors rasant tokiu eroru nebuna :D pavariau :D

Redagavo ViPeRkillz
[/quote] tag removed

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Man rodos tu tiesiog nesi teisingai nustates layer breako, todel dvd irases pirma sluoksni nebezino kur toliau rasyt, pasiskaityk, net error'e meta: ''Invalid address to write''

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na as ir taip manau kad arba diskai kalti arba dvd-rom mano, o del Layerbrake tai nemanau kad blogas

LayerBreak=1913760
armyof2_pal.iso

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Irasineju x2.4 o kai nustaciau x2 visvien irasinejo x2.4

Beto per everest programa radau idomu dalyka, rodo kad mano dvd-rom nepalaiko Layer jump recording

Nuotrauka

gal todel ant 50% ir ismeta man ta error nes negali mano dvd-rom irasyt y 2 layer. nors auksciau raso kad DVD-R9 DL diskus Read+Write gali...

Ar gali but kad pats relyzas zaidimo buvo blogas ar kazkas pan. nes sendiena galvoju dar karta pabandysiu irasyt, kadangi parsisiunciau kita zaidima tai ji ir rasiau, ir ka jus manot, ogi isirase, o anas neisirase, 4 diskus sugadinau rasydamas...

Redagavo limo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jeigu sminga ant 50% vadinasi nepasiekia 2 "lajario", man padejo su valomuoju kompaktu PC DVD room pervalius..gali buti, kad lazeris nusilpes DVD room'o..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.