awd3

PsOne žaidimai per PSP

Rekomenduojami pranešimai

Taigi vakar gavau PėEsPė ir kažkur netyčia perskaičiau, kad galima PėEs1 žaidimus grajint ant PėEsPė. Tai gal kas pasakys kaip tai daroma ir ar reikia nulaužto PėEsPė. Kokia mano PėEsPė versija dar nežinau, nes išsikrovęs, o antgalio ant amerikinio pakrovėjo nedavė :D vakare turbūt turėsiu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

1. sniura prisuk su musu galais prie psp, arba nuo mago paimk laida ir perkisk i pakroveja ;] veiks igi.

2. taip reikia lauztos versijos ir dar neblogai pops loaderis bet nebutina, aisq gali pirkti ir is playstation network zaidimus.

3. jei tai modelis go ar 3000, (pastarojo versija aukstesne nei 5.03) neklausk jie neislauziami.

4. Taip galima ;D.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei visgi versija nulausta galima tiesiog parsisiust zaidima is thepiratebay.com pergaminta ant psp arba galima parsisiust nepergaminta ir persigamint paciam yra toks gidas Playmanijoi kazkur pamirstas pats pagal jy dariaus tai gavos viskas chiki bet vistiek siunciuos pergamintus ps1 game ant psp maziau vargo :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1. sniura prisuk su musu galais prie psp, arba nuo mago paimk laida ir perkisk i pakroveja ;] veiks igi.

2. taip reikia lauztos versijos ir dar neblogai pops loaderis bet nebutina, aisq gali pirkti ir is playstation network zaidimus.

3. jei tai modelis go ar 3000, (pastarojo versija aukstesne nei 5.03) neklausk jie neislauziami.

4. Taip galima ;D.

Tikrai nebus 3000, nors gal, nes pirktas jis prieš 2-3 metus. o gal kur yra lietuviškas gidas, ir gan aiškus kaip nulaužti? kokia galimybė, kad jis gali nebeveikti ir patapti lengva plyta? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip, yra galimybė gauti BRICK. Bet tai pataisoma čia. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

psp turetu but slim , reikes tau pandora batery ir mms arba jei firmware zemesnis arba lygus 5.03 tada ir be pandora atsirisi , va gidas http://www.playmanija.net/forumas/Atrisame...ros-t17626.html

taigi pas mane 3.11 versija pasirodo, bandysiu daryt pagal šitą tavo tutorialą.

simony, o ką tu rašai tpb paieškoj? aš pvz turiu belenkiek (suskaičiavau - 132) originalius game, ir pvz norėčiau donald ducką ant PėEsPė pataškyt. tai kam man siųstis jei aš užanty turiu? :thumbup:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Simony*, o ką tu rašai tpb paieškoj? aš pvz turiu belenkiek (suskaičiavau - 132) originalius game, ir pvz norėčiau donald ducką ant PėEsPė pataškyt. tai kam man siųstis jei aš užanty turiu? :D

Tai tau reikia tuos zaidimus susikelt y pc ir konvertuotis ant PSP va gidas http://www.playmanija.net/forumas/Popsload...-390-t5706.html o kai siunciuosi is TPB tai rasau zaidimo pavadinima + pridedu PSP :D ir ismeta zaidimus sukonvertuotus :)

Redagavo Simonys

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.