karolissss

Age of zombies

Rekomenduojami pranešimai

Nuotrauka

Nuotrauka

Šis PSP žaidimukas iš "Minis" serijos mane tikrai nustebino savo kokybe ir teikiamu malonumu.Šiame žaidime mes valdysime Barry SteakFries-buką superherojų su kuriuo turėsime išgelbėti 5 skirtingas epochas:priešistore,1930 metus,senovės egiptą,senovės japonija ir ateitį nuo jas užpludusių zombių.Turėsime daugybe įvairių ginklų kuriais galėsime naikinti zombius kurie beje bus prisitaike prie laikotarpio kuriame jie yra pvz. senovės egipte (mano megstamiausiame laikotarpyje) puls zombiai-mumijos:DPrieš kiekvieną lygį musų valdomas herojus visada "numes" kokį nors lėkšta juokelį kuris nebus juokingas tačiau puikiai tiks jo kvailio įvaizdžiui.Kaip labai mažos apimties žaidimui grafika yra tikra gera,taipogi lygių dizainas ir muzika irgi yra labai geri.Perejus story mode galėsime žaisti survival mode kuriame mums reikės nužudyti kuo daugiau zombių ir teturint vieną gyvybę kuo ilgiau islikti gyvam:) Šis mažos apimties žaidimukas skirtas PSP yra labai linkmas ir kokybiškas ir aš jį rekomenduočiau kiekvienam PSP savininkui bei zombie žaidimų mėgėjui :)

Čia ji galite parsisiusti :)

http://hotfile.com/dl/36537908/5c15a08/Age...ur-Fix.iso.html

Redagavo karolissss

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Iš pradžių žiūrėjau skeptiškai, bet OMG geriausias mini koks tik yra išėjęs šiuo metu, tie juokeliai nemirtingi, gameplay žiauriai linksmas, tik gaila trumpokas :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Iš pradžių žiūrėjau skeptiškai, bet OMG geriausias mini koks tik yra išėjęs šiuo metu, tie juokeliai nemirtingi, gameplay žiauriai linksmas, tik gaila trumpokas :)

as igi is pradziu ziurejau skeptiskai galvojau bus cia kokia nors nesamone bet dabar tai man geriausias minis po fieldrunners :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Perejau visa sita. Bet man linksmiau yra losti survival. Ten Egipte surinkau 1122012 tasku :cheers:

as irgi kazkur panasiai tasku buvau surinkes. egiptas mano megstamiausias map ten

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.