DarkFreedom

apsviecema klaviatura

Rekomenduojami pranešimai

Rekomenduociau G11, kuria naudoju, bet netilptum i 100lt remus.. Nors kaip klavietura ji tikrai verta isleistu pinigu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tai aisku jau nesulys i remus kad normali klavke ir apsvieciama. teoriskai pats kazka tokio gali pasigaminti jeigu pakankama tiesias rankas turi ir pakankamai laiko.

nebent saitek cyborg yra. bet irgi nevisai 100 LT http://forums.vr-zone.com/hardware-arena/1...g-keyboard.html

Redagavo kiler01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as jau beveik 5 metus naudoju Saitek Eclipse klava (tik pas mane Enter mygtukas normalus didelis)

labai kokybiskas daktas, yra gaves rimtu smugiu (neatskleisiu kaip tai nutiko) ir juos atlaike :D

tada man ja pavyko gauti uz 100lt, pirkau kaune Omgemos parduotuvej.

ps. ten dirba tas kur pateko i teisma del linkomanijos torentu :)

va gali bidint ir pusvelciu pasiimt http://cgi.ebay.co.uk/Saitek-Eclipse-Keybo...=item23064d84fc

Redagavo ViPeRkillz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As sia savaite gausiu G110. Man atrodo, kad ten labai gerai bus, nes reikia man programuojamu mygtuku zaidziant WoW :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As sia savaite gausiu G110. Man atrodo, kad ten labai gerai bus, nes reikia man programuojamu mygtuku zaidziant WoW :thumbsup4:

as kaip tik nekenciu tokiu mygtuku, niekada jeis nesinaudojau. todel ir jieskojau kazko neiprasto, bet neprifarshiruoto papildomais mytukais.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.