cibonas

Fighting zanro zaidimai

Rekomenduojami pranešimai

Ei kam patinka fighting zanro zaidimai? Gal kas nors zino kokiu geru? :) Man tai labiausiai patinka tekken 5, soul calibur 3, fight night round 3. O gal kas nors zino ar yra ant ps2 kox nors kickboksas arba ultimate fighting championship? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

taip, as irgi manau kad tekken yra geriausias fighting zaidimas, ypac tekken 5, neseniai nusipirkau, perejau ir dar pereisiu :lol: Afigienas geimas :lol: Dar soul calibur yra geras :lol: O gal dar kas kokiu zino? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip Tekken 5 atsidaryt paskutinį žmogeliuką, reik pereit turboot tą atseit "Beatemup'a" kur eini ir daugel kareivėlių viskokių muši?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  inpeace parašė:

Kaip Tekken 5 atsidaryt paskutinį žmogeliuką, reik pereit turboot tą atseit "Beatemup'a" kur eini ir daugel kareivėlių viskokių muši?

taip

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pereik su visais zaidejais arcade mode ir atsidarysi visus zmogeliukus :D O tas kur su kareiveliais tai vadinas devil within :D Ten eini ir pereini, visus isdauzai ir THE END :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

cibonas o kiek "level'ių" ten reikia pereit su Devil Within? Aš kažkokioje bazeje jau privargau juos daužyt, po to atsiradau griuvėsiuose kažkokiuose. Ten kur Tekken 3 vyko veiksmas kai su Ogre mušiesi. Kiek dar laukia tų "level'ių"?? :roll:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kad zinok nelabai as ir bepamenu, senokai jau zaidziau ta geima, berods ju ten isviso 12 yra ar desimt, tiksliai niekaip negaliu atsakyt..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Geriausias "Fighting" zhaidimas kuri man teko zhaist - Soul Calibur II (tikrai ne III).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  cibonas parašė:

Man tai Soul calibur 3 zymiai geresnis :lol:

Jeigu nezhaidi technishkai, tai neabejoju. Labai skubiai padarytas produktas tas trechias Soul Calibur, stipriai juo nusivyliau. Nesubalansuoti personazhai, labai daug glitch'u, per aukshto lygio ir pigus AI, nieko verti zhaidimo mode'ai... Galechiau test ir test.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei esi toks kuris mato vien tik is blogos puses, tada teisus, o man visai patinka, jei man reikia technikos mieliau zaidziu tekken 5 :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Def Jam 2 , Def Jam 3 , Dej Jam Fight For NY Stambaus smurto drakes

;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.