Martee

Modemo/routerio pajungimas

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, zebra dave Pirelli DRG A125G modema ir routeri viename, tai kaip man ji pasijungti, jog veiktu? Sujungiu laidus, bet internetas neveikia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

pasiskaityk manual'ą įdėmiai :)

Jei ir viską padaręs kaip rašo, vis vien neveiks, tai palauk 5dienas. Jei ir po 5dienų tas pats g***** bus, tai skambink jiems.

Daugiau informacijos manual'e, kurį rasi internete arba cd kurį davė kartu su modemu/routeriu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pasakysiu kokia kujnia, tam manuale tik apie elektros sanaudas ir pns. O disko isvis neatidaro, brokas ten. Tai gal internete kur nors manualu yra?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Paieškojau internete šio modemo manual'ą ir galiu pasakyt, tai kad nieko neradau. Tad siūlau pažiūrėti kitų modemų manual'us kuriuos zebra siūlo ir pagal juos susitvarkyti, arba paskambink į TEO ar tiesiog išsikviesk meistrą. :)

Redagavo TuZas8

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

parasei internetas neveikia! o tai kompiuteris su modemu kokia jungtim sujungtas? pilnai prisijunges? jei pilnai, bandyk narsykleje adreso laukelyje gateway adresa suvesti, turetum i modemo meniu papult, user ir pasword turetu butu ADMIN arba ADMINISTRATOR, ten nustatymuose pasikuisk!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai as dabar is seno modemo pasijunges rasau. O modemas, kad brokuotas, tai nemanau.

pas mano systra tas pats stovi, tikrai nera kazko stebuklingo, gal tu wlan'u jungiesi? tada turi suvesti wep ir wpa, ir vedant svardu mazos ir didziosios raides, viena suklysi ir neprisijungsi, tokiu atveju laidu pabandyk, arba paprasciausiai pabandyk reset mygtuka palaikyt ilgiau, beto kai ijungi modema ir palaukus ant jo uzsidega internet lemukas?

biski placiau parasyk ka kompas rodo, jei prisijungi prie modemo bet nera interneto turi narsykles langas ismest pirreli puslapi kuriame rasyta no dsl connection, beto koks senas modemas, tas maziukas su viena lan jungtim? gali buti kad kompe suvesti ip adresai, tada turi tinklo plokstes nustatymuos ijung automatic ip!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jokiu WEp nevedziau, paprasciausiai, kai bandau eiti i interneta su tuo modemu, tai meta connectiona, ir tipo jungiasi. Be pabaigos

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jokiu WEp nevedziau, paprasciausiai, kai bandau eiti i interneta su tuo modemu, tai meta connectiona, ir tipo jungiasi. Be pabaigos

zinau kad sena tema, nu bet reikejo network conektion istrinti is kompo! :(

o jei rimciau, tai keliu tema kad nereiktu kitos kurti, noreciau suzinoti ar galiu zebros modema thompson speed touch 585 panaudoti kaip routeri? pas mane lan kabeliu internetas noreciau kad pajungus modema per wlan veiktu!

p.s. internetas prie mac priristas!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labas draugai vienu zodziu uzklupo mane tokia didele beda. Persirasiau ant stationaraus pc vindausus XP o internetas pajungtas per wifi flesiuka ta prasme nuo rauterio ir nezinau kaip man iskarpstyt ta wep ar wpa zinau ant modemo galo turi but parasyta bet as ji kad ir kiek kartu vedu jis netinka o kai per loptopa paziuriu susidaro is 8 skaitmenu o ant modemo is 10 kazkada kai buvo meistras jis uzsimine kad ten kazkas sumaisyta bet viena ausim nenugirdau ir nezinau kas ne taip. Kazkada kai reikejo pasijungt ant psp interneta tam stacionariam pc padariau kad show charakters intiko nustatimose ir parode ta koda o kai per loptopa ant vistos noriu tai padaryt neleidzia vienu zodziu kaip man suzinot ta koda ? :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.