Skeith

PSN Update 3.21 - Pinigų vagystė iš kišenių

Rekomenduojami pranešimai

Naujas UPDATE netik NEPRIDEDA naujų galimybių, bet ir išema OTHER OS naudojimą.

Pvz man tai SUPER BLOGI ŽINIA, kadangi naudoju Linux Yellow Dog emuliatoriams per TV pažaisti ir šiaip padirbėti su programomis, kurie reikalauja daug resursų (Folding pvz)

Taigi gaunasi taip kad po kažkokio nevykelio pranešimo apie tai kad GALIMAS HAKAS PS3 per OTHER OS - SONY jį nusprendė tiesiog užblokuoti.

Pvz aš už tą galimybę pinigus mokėjau. Aš suprantu kad SLIM neturi tos funkcijos ir todėl šį modelį neperku. Tėgul Sony tada gražina pinigus už tai.

Nes šita galimybė oficialiai anonsuota ir palaikoma, o dabar jie nusprendė taip pasielgti - gėda.

Aš asmeniškai naujo UPDATE neinstaliuosiu todėl kol Sony nenuspres sugražinti šias funkcijas - manęs PSN nebematysite. Daugelis žmonių pasaulyje manau pasielgs taip pat.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pabandyk nusistatyti PS3 nustatymuose Primary DNS : 67.202.81.137 ir turėtum prisijungt.

Redagavo TomasFBR

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš asmeniškai naujo UPDATE neinstaliuosiu todėl kol Sony nenuspres sugražinti šias funkcijas - manęs PSN nebematysite. Daugelis žmonių pasaulyje manau pasielgs taip pat.

Ką tu tuom pasieksi? Ką įrodysi? Kam tie principai, tu tik iš savęs galimybę pats atimsi su draugais gerai leist laiką lošdamas žaidimus. Kaip ten bebūtų, tavo teise rinktis, bet aš netikiu, kad DAUGELIS žmonių taip pasielgtų, nes spėju, jog konsolę jie pirko dėl žaidimų, o ne dėl linux palaikymo. Tai įrodo slimo pardavimai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As planavau daryti ta pati, bet mano visa seima naudojasi PS3 ir ne visi nori atsisakyti MW2 MP is principo :/ . As linuksais nesinaudoju, bet vistiek man atrodo kad nesazininga phatu savininku atzvilgiu, kai mes mokejom daugiau uz ta pacia konsole kuria turi slimu savininkai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As planavau daryti ta pati, bet mano visa seima naudojasi PS3 ir ne visi nori atsisakyti MW2 MP is principo :/ . As linuksais nesinaudoju, bet vistiek man atrodo kad nesazininga phatu savininku atzvilgiu, kai mes mokejom daugiau uz ta pacia konsole kuria turi slimu savininkai

Aš irgi nenaudoju, daug kas nenaudoja, gi sake visi del žaidimu perka, nu ateme, tai ateme šita funkcija, sony saugumo labui taip daro, dabar fatai atpige, gi jų kaina vistiek nenukris, nes nieks nežino, kad galima išvis isirašyt linuxus ant ps3, šitam forume gal kokie 5 žmones naudojasi linuxas ant ps3, ir tai kažin, ant xbox360 irgi galima irašyt linux'us , bet labai maža dalis tai žino ir jiem nerūpi gal ir iš xbox'o ateme tokia galimybe, jei nenaudojam linux'u tai mum ju ir nereikia, greičiau nutiltu, šitie nusiskundimai ir visi pamirštu, kad išvis ant ps3 galima linuxus irašyt, pc gi tam yra :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuotrauka

Štai ką dar galiu pasakyti Sony dėl to

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na o jei kalbant apie ta "nevykeli". tai kaip bebutu keista bet jis pirmas nulauze iphone'a. ir jau i jo pareiskimus rimtai reaguoja.

jei jau tare kad atrado kazkoki buda nulauzti ps3 per "other os" reiskias gali buti ir kazkiek tiesos.

o sony i tai sureagavo ir nusprende nuimti ta galimybe.

kaip bebutu bet jei reikia linux tai arba neupdatint lieka arba atsisakyt linux ir turet galimybe zaisti online.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kolkas praradot tik linux. ar tai lauzimui kelia uzblokavo nezinom. bet visvien gaila.

xbox'as daug daugiau prarado, pradedan nuo linux baigiant jtagu ir hardu blokavimais uz kuriuos pinigus mokejom.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gyvensit jus be tu linuxu. turit nemokama MP, gera palaikyma, galit jau kazko ir atsisakyti. manau tai teisingas zingsnis is sony puses nes gandus paleido kaip atrodo ne bet koks chiuvelis is youtubo tamsiam kambary kazka pafilmaves. o normalus tuo uzsiimantis zmogus, kas reiskia realia gresme. beto jeigu sony iseme si palaikyma, reiskiasi ten tikrai kazkas yra :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kolkas praradot tik linux. ar tai lauzimui kelia uzblokavo nezinom. bet visvien gaila.

xbox'as daug daugiau prarado, pradedan nuo linux baigiant jtagu ir hardu blokavimais uz kuriuos pinigus mokejom.

Bet hardus blokavo, nes jūs laužėt (vogėt iš MS) konsoles.

O šiuo atveju Sony 'vagia' iš paprastų userių, kad nenutiktų taip kaip xboxui. Sony aišku didesnis interesas išsaugoti konsolę nenulaužtą, negu palikt linuxus tiem <20% (manau) kurie juos išvis naudoja. :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

va cia tai tema,PADUOK sony i teisma kad apvoge tave ,you made my day :):):whistling::)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Geohot exploito pagrindas ir buvo other os, bet man juokinga darosi kai Sony skelbe, kad geohot nieko nepadare su savo exploitu ir neapejo ju apsaugos moduliu... O dabar is zmoniu atimineja tai uz ka zmones pinigus mokejo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Geohot exploito pagrindas ir buvo other os, bet man juokinga darosi kai Sony skelbe, kad geohot nieko nepadare su savo exploitu ir neapejo ju apsaugos moduliu... O dabar is zmoniu atimineja tai uz ka zmones pinigus mokejo.

as pvz nemokejau uz supistu linixu palaikyma,as mokejau uz konseole kuri skirta ZAIDIMAMS.pradekim viena karta naudoti daiktus pagal paskirti,juk neini pas merga ir ne... jos su pirstu !

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as pvz nemokejau uz supistu linixu palaikyma,as mokejau uz konseole kuri skirta ZAIDIMAMS.pradekim viena karta naudoti daiktus pagal paskirti,juk neini pas merga ir ne... jos su pirstu !

Tu gal nemokejai, bet yra zmoniu kurie mokejo ir uz linuxus ir uz zaidimu konsole. Ir beto ar nebuvo toks sukis:

PS3 "It Only Does Everything"?

Redagavo kame

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ar kur nors reklamoj sako ar rodo kad gali instaliuoti linuxus -NE

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.