G1edrius

Zebra greitina DSL greicius!

Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą

Mano zebros planas yra Optimalus +, šviesolaidis. Ir siunčia po ~4mb/s, o upl dažniausiai ~30kb/s, nu retas būna virš 100kb/s. Ar tokie greičiai ir turi būti ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Skaiciau dar man patare ten tas viras kad pilnai uzteks 40mb/s tai apmastem ir pasiemem krc aferistai jie db ir jei mokesiu 90 centu daugiau ir greitis tepakils kokiu 100kb/s tai bbd paduosiu juos i teisma jei jau sneka kad 4x tai turetu siuti nors po 4,5mb/s vo tada neko nesakyciau ...

Yra žodis iki ir tu nieko jiems nepasakysi. Jūs niekada neskaitot kas parašytą, o matot - ką norit matyti.

Aišku, jei greitis visai neatitinka plano - nemalonu iš mūsų pusės, o jiems tai poch...

Ne į temą

Mano zebros planas yra Optimalus +, šviesolaidis. Ir siunčia po ~4mb/s, o upl dažniausiai ~30kb/s, nu retas būna virš 100kb/s. Ar tokie greičiai ir turi būti ?
Siuntimas nėra dar toks koks turi būti, bet šiaip tai 40 Mb/s (dabar rašo, kad 80Mb/s)
Ne į temą

(megabitai)
atitinka ~5MB/s
Ne į temą

(megabaitai)
, o dėl išsiuntimo kaip visada prastas, nors jų planuose nėra parašyta išsiuntimo greičio. Visiems dažniausiai aktualu parsisiuntimo greitis :thumbsup4: Redagavo SilentMove

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As taip pat moku "iki 1mb/s" Bet gauni tik puse to. Jeigu negausiu nei puse tu 4mb, tai as nuvaziuosiu su tevais, ir isdraskysiu akis... Nes uzkniso, moki 60lt, uz 60kb/s. Nu aciu...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Paziurejau ir as, bet siuncia paprastai kaip ir visados.

Redagavo Klubas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o as galvoju daba isijunges pc nuo kada youtube hd video taip greit kraut pradejo paziurejau is 1mb/s pasidare 4mb/s :) o is torentu net po 650kb/s pradejo siust :)

Redagavo butas007

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As taip pat moku "iki 1mb/s" Bet gauni tik puse to. Jeigu negausiu nei puse tu 4mb, tai as nuvaziuosiu su tevais, ir isdraskysiu akis... Nes uzkniso, moki 60lt, uz 60kb/s. Nu aciu...

moku 49lt uz 4Mbit is abieju galu, gaunu 2.6Mbit max, siuncia ant 340kb/s max ir dar errorus laido linija, kol luzta modemas, o jie nieko nedaro ir net nesiruosia dar greit kas sviesolaidzio durnyste tas telekomas net neduoda nuolaidu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man kol kas irgi negreitėja. O jūs kažkur kažkokią sutartį pasirašinėjot, ar teo patys pagreitina ir pabrangina?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man kol kas irgi negreitėja. O jūs kažkur kažkokią sutartį pasirašinėjot, ar teo patys pagreitina ir pabrangina?

Jokių sutarčių nereikia patiems pasirašyti. Nuo šio šeštadienio visiems greitės 4 kartus ir kainuos 90 ct brangiau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.