G1edrius

Zebra greitina DSL greicius!

Rekomenduojami pranešimai

Butu rinktis kita varianta o ne ta teo tai net nemastyciau, taciau pas mus ner kam konkuruot su tais teo uztai tenka vargt su jais :) Anksciau del trukinejimo kvieciau meistrus, atvaziavo ir diagnozavo, jog trukinejimo problemos mano kompe ( nors pries jiem atvaziuojant specialiai perrasiau win, kad butu svarus..) ir nulupe 30-40lt uz meistro atvaziavima...

taigi rigveda ir erdves abu ima *3 telekomo kainos ir /3 greicius dalina ;DD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tai duokit angliu jiem paskambine,pvz man negreitėjo šnd per pietus paskambinau sako: mum rodo kad jum greitis pilnas sakau nieko aš nematau jokio skirtumo nėra,sako junkit lauk modema(tuo tarpu jie atnaujina tavo profili ir išnaujo paleidžia linija) tada tu ijungi modema ir vuolia. Po 2valandu tarpo as ziuriu jog begaunu tik 6mb/s taigi vėl jiem skambinu ir sakau kas cia daros: sako tuoi pat paziurėsi. Pagal juos mano linija laidi tik 7.7mb/s todėl pilnu 8mb/s negaliu gaut sakau tiek to tai bent patvarkykit,sako palauk paziurėsiu ar galima pagreitinti..Jie gali ta intika belekokiu greiciu paliesit tik to nedaro dėl to,kad nepradėdu luzinėti ju tinklas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As paskambinau ir gavau toki atsakyma : Greitinam iki 8 mb/s tik kurie gyvena didziuosiuose miestuose paskiau sake 6 mb/s gal padaryt o paskiau pasake nera techniniu galimybiu pagreitinti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

patvarke man sian paskambino vietinis, uztejo pralaiduma didesni ir turiu 4.2Mbit/s siuncia ant 530kb/s max, sake birzeli tvarkys mano rajona nes cia nuskriausti esam, artins jungtis ir t.t. gala norm sake jau galim bus jungt ir sudes 8Mbit/s ;]]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai duokit angliu jiem paskambine,pvz man negreitėjo šnd per pietus paskambinau sako: mum rodo kad jum greitis pilnas sakau nieko aš nematau jokio skirtumo nėra,sako junkit lauk modema(tuo tarpu jie atnaujina tavo profili ir išnaujo paleidžia linija) tada tu ijungi modema ir vuolia. Po 2valandu tarpo as ziuriu jog begaunu tik 6mb/s taigi vėl jiem skambinu ir sakau kas cia daros: sako tuoi pat paziurėsi. Pagal juos mano linija laidi tik 7.7mb/s todėl pilnu 8mb/s negaliu gaut sakau tiek to tai bent patvarkykit,sako palauk paziurėsiu ar galima pagreitinti..Jie gali ta intika belekokiu greiciu paliesit tik to nedaro dėl to,kad nepradėdu luzinėti ju tinklas.

klysti,nedaroma ne del to kad tinklas luzines bet del to kad luzines tavo internetas.jei gyveni kokiam uzkampy ir linija kokie 3km tai ko tu nori?stebuklo?jei netenkina junkis erdves kokias...

P.S:beje kam greitis mazesnis,rasykit pm su vietiniu telefono numeriu,ir logisku nusiskundimu,turedamas laiko paziuresiu linijos parametrus,kazkam gal iseis ir patvarkyt.

Redagavo nekroshius

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.