G1edrius

Zebra greitina DSL greicius!

Rekomenduojami pranešimai

Gerai jums. Šiek tiek pagreitėjo, bet ne 4 kartus, o galimybės įsivesti geresnį planą nėra. :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Buvo 4Mb/s , deftux padidino iki 5Mb/s ir sako fsio, daugiau linija neleidzia.. Krc uzsikroviau..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sakau man labai keistai skamba tas "daugiau linija neleidzia" beveik visiem ta paty sako, reiks paskambint ryt ar poryt i teo, kai aprims visi sitie skambuciai del to greitinimo ir issiaiskint ar is tikruju ta linija nepraleidzia daugiau..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sakau man labai keistai skamba tas "daugiau linija neleidzia" beveik visiem ta paty sako, reiks paskambint ryt ar poryt i teo, kai aprims visi sitie skambuciai del to greitinimo ir issiaiskint ar is tikruju ta linija nepraleidzia daugiau..

bliah kad ir neleidz :rolleyes: man pvz, man jie nemeluoja kazkaip ir sneka norm su manim... bo velniu as ten nuduodu paskambines :DD myl jie mani turbut ;D

beto samadielka kurioj gatvej gyveni ?

beto tas veiekjas gali pamatuot mano tikraji greiti kiek leidzia linija ? skypej kur yra... neuzknisiu gal jo tikiuos jei parasysiu tik reik zinot ar gali tai padaryti.

Redagavo red-cat_eX

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu sako, kad linija neneša daugiau tai reiškia ir neneša, nes linijos laidumas priklauso nuo atstumo iki pastotės, iš kur skirstomas internetas, nuo telefoninio kabelio storio ir varžos, bet labiausiai įtakos turi atstumas, pvz, jeigu iki pastotės ateina šviesolaidis tai tą pralaidumą galima padidinti, kadangi mano kaime dar nėra tokio patogumo tai tenka dabar tenkintis tik baziniu plius, kuirs pučia max 60 kB/s, tipo turi pagreitint keturi kartus, bet to nesulaukiau dar...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu sako, kad linija neneša daugiau tai reiškia ir neneša, nes linijos laidumas priklauso nuo atstumo iki pastotės, iš kur skirstomas internetas, nuo telefoninio kabelio storio ir varžos, bet labiausiai įtakos turi atstumas, pvz, jeigu iki pastotės ateina šviesolaidis tai tą pralaidumą galima padidinti, kadangi mano kaime dar nėra tokio patogumo tai tenka dabar tenkintis tik baziniu plius, kuirs pučia max 60 kB/s, tipo turi pagreitint keturi kartus, bet to nesulaukiau dar...

per 40men rain2 ivykdyt turi sedesim visi su sviesolaidziais ;DDDD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

viljux atsiradai cia zinovas "Jeigu sako, kad linija neneša daugiau tai reiškia ir neneša" man ta pati sake kad nenesa, kazkodel paskambinus i teo ir pakalbejus , padarius ka liepe pradejo nest... tad tegul deftux nebesvagista ten...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

viljux atsiradai cia zinovas "Jeigu sako, kad linija neneša daugiau tai reiškia ir neneša" man ta pati sake kad nenesa, kazkodel paskambinus i teo ir pakalbejus , padarius ka liepe pradejo nest... tad tegul deftux nebesvagista ten...

deftux dabar tikrina man. paziuresim kiek pasakys.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai jūs žmonės gal biški daugiau patys apsiskaitykit, paskui kalbėkit, kas kiek kaip ir kur neša, dabar atsirado ir kabina akis, nebūkit vaikai..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

red_cat---> kai tau patikrsins, pasakyk, ant kiek pakele.. idomu butu suzinot ;]

as neprasiau pakelt, as paprasiau tik paziuret kiek nesa tai nelabai aiskiai parase bet:

[19:37:23] Deft :rolleyes:: nera tinkamu proflliu

[19:37:26] Deft :rolleyes:: linija tempia 6

[19:37:28] Deft :): skambink 1817

isifruokit ta linija tempia 6 tipo megabitus ? ;D tai nafik reik pirkt laida ir jungt nauja prie gatves...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bliah kad ir neleidz :rolleyes: man pvz, man jie nemeluoja kazkaip ir sneka norm su manim... bo velniu as ten nuduodu paskambines :DD myl jie mani turbut ;D

beto samadielka kurioj gatvej gyveni ?

beto tas veiekjas gali pamatuot mano tikraji greiti kiek leidzia linija ? skypej kur yra... neuzknisiu gal jo tikiuos jei parasysiu tik reik zinot ar gali tai padaryti.

Ne į temą

As Binkio gatvej sedziu :rolleyes: Na o rain2 tai puikus projektas, tik gaila kad taip ilgai uztruks ten viskas :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.