G1edrius

Zebra greitina DSL greicius!

Rekomenduojami pranešimai

GALA naudoji? Nes ji tikrai numusa siektiek greicio, gali dar bandyt teo skambint, bet nemanau jog daug gausi naudos

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Galit pasakiti ka jie pasako ir ka liepia padariti kad pagreiteja lauku lauku nekas negreiteja o draugui jau ketvirtadieni pagreitino neko neskambines neko .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gala muša tik tada kai siuntiesi failus,o speed testo metu rodo normalu greiti,pvz man 4mb/s tiek ir rodo,o kai bus 8mb/s tiek pat rodys

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nera pas mane jokios Gala, speed testa darau nesiusdamas jokiu torrentu ar ko kito.. Bandysiu skambint i teo ir klaust ar linija tikrai tik tiek praleidzia..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nemusa nes turi rauteri o galai visai kitas pajungimas tik kad per rauteri . Tai nemanau kad mustu greiti ar kanors panasaus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

karoc reik laida vest is namu i gatves nauja jauciu mano levas nepraleidzia ir erroru privaro i modema turbut durtas, kazkur, reik kokiu 5 mm det paciam tik nezinau kur prasideda gatves. taip turiu optimalu plius is 4 turiu 2,7 o kas turi toky pat kiek dabar jum greitis ? pas ka visas pralaidumas eina.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Eina na****, man kaip nepadidejo greitis taip nepadidejo.. tie patys 4Mb...! O paskambinau i teo tai kazkokia durna blondine atsiliepe ir pasake, kad "tiesiog palaukit, TURI pagreiteti".. mhm, aciu, issamu...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Eina na****, man kaip nepadidejo greitis taip nepadidejo.. tie patys 4Mb...! O paskambinau i teo tai kazkokia durna blondine atsiliepe ir pasake, kad "tiesiog palaukit, TURI pagreiteti".. mhm, aciu, issamu...

rasyk savo ip'a deftux

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pagreitėjo 3 dienom ankščiau nei turėjo, buvo 1mbps~, dabar virš 4mbps. Turėjau ir 6-7mbps, metus naudojaus, bet padarė mažiau, nes planas bazinis pas mane :rolleyes:

Šiaip vistiek nervina dėl to, kad Upload nei kiek nepagerėjom... nors žinoma jie to ir nežadėjo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.