G1edrius

Zebra greitina DSL greicius!

Rekomenduojami pranešimai

Na jeigu per sias 3 dienas nepadides, tai su mama varysiu i TEO, (Buti su letu netu) ir atsisakysim sito plano, Ir nauja sutarti sudarysim del Sviesolaidzio :D

Ne į temą

Dar ir pas daktare nuvarysim, isvis zjbs

Svesoladis geras dalikas pats nuo sm. rugsejo turiu zebra svesolaidi tai lietuvai siunciu po 10mb/s

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Butu man tokia galimybe net nelaukciau jokiu pagreitejimu iskart imciau sviesolaidi ir viskas... Uz ta pacia kaina gauciau 10 kartu greitesni neta.. Tai cia net nematau prasmes tau laukt to pagreitejimo :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet jei jus sėdėsit ir lauksit to pagreitėjimo nieko nesulauksit (rofl) jei norit greito intiko tai skambinkit į teo ir pasakykit jog jum reik to intiko pagreitinimo ir jum priskaiciuos vienkartini 10lt mokesti ir viskas galėsit džiaugtis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tikrai nesitikėk,n es kitiek bus mėnesinis mokestis +5lt o kitiem vienkartinis +10 lt sumoki 10lt ir visam laikui gauni tuos 8mb/s i kitiem teks i mėnesi po 5lt mokėt uz tai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki o kai paskambini 1817 kur eit, ar i paslaugas, ar interneto sutrikimus?

MAn regis jis cia apie Maksimalus greitis sneka.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

n utai tiek ir tepabrangs tik pvz man vienkartinis mokestis bus 10lt,sumoku ir viskas esu laimingas turėdamas 8mb/s plana,biški sumaišiau-kitiem kažkaip 2lt po keleta prisijungimu bet to nepagaunu..nueikit i manoteo.lt tinklalapi ir ten eikit prie skilties laiškai ten turėtumėt buti gave laiška kuriame bus info bei foto ten bus surašytos visos kainos ir apacioje papildoma info tipo papildomos salygos ar kažkas pan

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai tu gal pasigreitinai ta neta visa plana pasikeites i brangesni? :D Nes va: "Nuo š.m. gegužės 1 d. interneto ZEBRA plano keitimo mokestis – tik 10.99 Lt."

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

katik paskambinau, tokia mergaiciuke atsiliepe, ir pasake jog Mes nespejame pagreitinti interneto greicio, iki vakaro turetu pagreiteti.

Redagavo G1edrius

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

4.4mb Bazinis plius :D;) ;)

700kb kolkas siuncia

DABAR VISI RASO SAVO IP! skypuj deftux . Jis pakelis jums greiti MAX. man ir draugui pakele jau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.