G1edrius

Zebra greitina DSL greicius!

Rekomenduojami pranešimai

Cia rimtai uz 12 Mb/s mokat 80? Ar as kazko nesupratau?

Redagavo isstatu1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nuo geguzes 1. Greitis padides 4x, o kaina 90ct. TAip uz 12mb/s reikia moket 80lt (kas yra apsurdas). Nes ten kur gali isidiegti premium'a, dazniausiai gali ir sviesoladi!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pala, pala... Aš moku 35 litus už Optimalų tai man dabar pasikeis greitis ir dar primokėt reiks?

bent jau pas mane (mikrovisata 8-) ) tai nereikia papildomai primoketi,reikejo tik vilktis i ju skyriu kad parasyti ~10 zodziu prasyma ir 10LT sumoketi uz keitima. atrodo zebra bent sitoj vietoj geresnis - pakeis neprasydamas mokescio. btw kas ten per nesamone su tuo prisijungimu per diena?! tokio daikto jau dabartineje zemes planetoje neturetu buti. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bent jau pas mane (mikrovisata 8-) ) tai nereikia papildomai primoketi,reikejo tik vilktis i ju skyriu kad parasyti ~10 zodziu prasyma ir 10LT sumoketi uz keitima. atrodo zebra bent sitoj vietoj geresnis - pakeis neprasydamas mokescio. btw kas ten per nesamone su tuo prisijungimu per diena?! tokio daikto jau dabartineje zemes planetoje neturetu buti. :D

Ten taikoma planui už 9.90LT, turbūt į * šį simbolį nežiūri daug kas.

Nuo geguzes 1. Greitis padides 4x, o kaina 90ct. TAip uz 12mb/s reikia moket 80lt (kas yra apsurdas). Nes ten kur gali isidiegti premium'a, dazniausiai gali ir sviesoladi!

Kaimuose tą šviesolaidinį jau senai turėjo įvest, bet taip ir nėra galimybių.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir yra zmoniu mokanciu uz 12mb/s 80LT? Kai galima 100mb/s uz 40 gaut?

Yra.

Pas mane tai stovi Skynet Sky Silver (iki 10 mb/s nurodyta) ~40 LT/mėn (nepamenu tiksliai), bet siunčia iš torrentų (esant geroms sąlygoms) 5-7 MB/s, uploadina prie gerų sąlygų 3 MB/s.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai dabar nelabai supratau. Pas mane pvz nera tokio dalyko kaip placiajuostis. (Neveda mano vietovej tokio). greitis 0,2mb/s , tai man pagreites jis auto ar dar reikes moket papildomai? Ar isvis cia tik tiek pas ka placiajuosciai yra?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O negali cia buti balandzio pirmos pokstas, nes pas mane rodo, kad laiskas buvo issiustas 1.d ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O negali cia buti balandzio pirmos pokstas, nes pas mane rodo, kad laiskas buvo issiustas 1.d ;D

ne. visi tiekejai greitina savo planus. mano mikrovisatos planas keiciasi nuo 100MB/s lietuvoje 3mb/s uzsienije i 100mb/s lietuvoje 20mb/s uzsieni nakti uzsieni 100mb/s

Redagavo kiler01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane tas Premium , siuncia ant 0.5 mb... nors gyvenu normaliam mieste ir dar kur susisiekimas geras ir turetu jau seniai sviesolaidis but , tai jo nepajungia... oj tie zebrai...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zebra apgavikai moku uz intika ir telefona 72litus pirkau sukrusta nauja modema ir n* pasirase sutarti rodo kad lietuvoje bus 40mb/s o uzsenije 4mb/s galvoju pom uzteks pajunge o b** is torentu tesuncia max speed 500kb/s kas cia ira db ? Planas Optimalus +

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zebra apgavikai moku uz intika ir telefona 72litus pirkau sukrusta nauja modema ir n* pasirase sutarti rodo kad lietuvoje bus 40mb/s o uzsenije 4mb/s galvoju pom uzteks pajunge o b** is torentu tesuncia max speed 500kb/s kas cia ira db ? Planas Optimalus +

tu man atrodo neapsiskaites esi, lietuvoje 40mb/s o uzsenije 4mb/s yra sviesolaidzio greitis, jeigu pas tave uzmiestis, pajungia prie paprastos linijos. Pasirasinedamas planus pirmiausia reikia skaityti punktus su zvaigzdutemis :whistling:

Redagavo Siege

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Skaiciau dar man patare ten tas viras kad pilnai uzteks 40mb/s tai apmastem ir pasiemem krc aferistai jie db ir jei mokesiu 90 centu daugiau ir greitis tepakils kokiu 100kb/s tai bbd paduosiu juos i teisma jei jau sneka kad 4x tai turetu siuti nors po 4,5mb/s vo tada neko nesakyciau ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taigi aiskiai parasyta kad sviesolaidinio gretis 40 mb/s , jei pas tave sviesolaidinis tada gali i teisma duot ,bet jei paprasta linija turi tai taip ir turi but .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.