scalman

Sniper: Ghost Warrior

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, parsisiunciau Sniper-Ghost warrior ir kai per cloneCD susirandu dvd. failiuka man ismeta lentele "Klaida atidarant faila singx360.iso/ The system cannot find the file specified".Ir pastebejau kad dvd. failiukas uzvadintas "singx360", o iso. "sgwx360".tai kaip supratau neleidzia rasyt nes abu skirtingai uzvadinti.Tai ir norejau paklaust kuriuo pavadinimu reik uzvadint dvd. faila?Ar gal cia kita problema?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Manau ,kad patikrink tu ta .iso faila su abgx360 programa ir neliks jokiu bedu. Jei neatitiks .dvd failiukas tai sukurs dar viena arba pataisys ta pati. Ir geriau rasyk su ImgBurn programa. Kiek rasiau su ja turedamas nauja ,kompo dvd - rom'a tai nebuvo jokio error'o. Nors nesakau, kad su CloneCD blogai. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Yra lme, jau siunciu :)

Ne į temą

Dabar gailies :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Dabar gailies :D
Ne į temą

Ir kodel gi jis turetu gailetis?
Redagavo IGNOLTA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

As ant Himtano tikroviskiau taikydavausi nei cia.
Atrodo robota valdai, kuris gali valdyt kur skrenda kulka... Rankos nedreba, kulkos gali skrist kiek nori be jokio vejo pasiprieinimo ir t.t.... Made In Poland...

Tokie kaip tu sako kad lengva ir pns o veliau atsiranda tokiu komentaru kaip kad galejo padaryti lengviau tas vejas keisciasi daznai tai sunku pataikyti, per krumu lapus nesimato ir t.t :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tokie kaip tu sako kad lengva ir pns o veliau atsiranda tokiu komentaru kaip kad galejo padaryti lengviau tas vejas keisciasi daznai tai sunku pataikyti, per krumu lapus nesimato ir t.t :D

Man toki zaidimai yra patys megstamiausi (Sniper Elite...). Ir man kaip tik, kuo sunkiau ir tikroviskiau tuo ydomiau, nes esu Stealth ir Sniping Fan.

P.S.Vieno Lm vartotojo komentaras:

na ka pazaidziau gal pora h. Seip idomios buvo pirmos misijos, nemazai selinimo idomus bullet cam, ir t.t, Viskas neblogai buvo iki kol daejau misijas kur reikia isvalyti oil rig. Pagaliau pamaciau kad city interactive nepadare pazangos prasideda misija rodo balta taska kur nubegt, begi i taska islenda priesai prasideda susisaudymas, priesai tave mato nors ir slepiesi uz dezes vistiek pataiko, apeini priesa is sono jis saudo i kita puse bet damage tau vistiek daro, turi beje du komandos narius kurie yra nemirtingi jie gali nesislept uz jokiu uzdangu stovi kaip mediniai ir saudo. Ok vaziuojam toliau pereini pirma cekpointa, viskas issaudyta ramu, begu link antro ir tikiuosi kad bus kazkas nauja, ogi ne jau pribeges prie antro cekpointo zinau kad dabar prades begt is niekur priesai, akurat jie pradeda begt vel tas pats susidaudymas, trecias cekpointas vel tas pats, 4 vel tas pats it t.t Griztant prie zaidimo tai jis gana idomus pirmas misijas, poto nusibosta. Pradedi pastebet zaidimo klaidas ir bugus. Grafika neipatinga ipac tragiskai atrodo seseliai, atsisuki pries saule paziuri sau i ranka o ten kvadratais visas seselis, na zodziu pradzioi buciau dawes8/10 bet po kurio laiko zaidimo duodu max5/10

Cia mano nuomone

Redagavo G1edrius

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne vien ant naftos platformos ten taip daros, apskritai, grajus visas suskriptintas. Saudo i tave net neislinde is priedangos, pvz as juos su zoomu vos iziuriu o jie i mane pataiko is machine gun'u visokiu. Assault misijos isviso tyliu, kol nedaeini iki tam tikros vietos tol i priesu puse gali net nesidairyt, tik pasieki taska iskart visi i kruva is visu kampu subega ir pradeda saudyt vien tik tave, i mano draugelius net neziuri, saudo tik i mane. Nesvarbu, gali but atsigules, gali isvis i kampa ilist vistiek jie i tave saudys. Ok... siaip ne taip sukandes dantis perejau tas kelias misijas. Dabar prasidejo siektiek rimtesnis stealth tai biski idomiau daros. Siaip gerai padaryta tas, kad vejas turi didele itaka saudymui, su concentrate mode irgi sudirbo, galejo padaryti kaip per cod tiesiog sulaikyti kvepavima, o cia dar ir laika suletina..

Grafika tai man tinka ir patinka. Gamta labai grazi, keleta gyvunu gali sutikti. Vienoje misijoje net aligatoriu plaukianti maciau :) Tiesa kas man nepatiko, tai kad negali pasirinkt ar nori kad tau priesai butu highlithted ir kad rodytu ta pagalbini taikinuka kur kulka pataikys, o yra priskirta taip kad easy/normal - su pagalbom, o hard - be pagalbu. Pvz as gal noriu zaisti ant normal bet kad man nebutu tu visu nesamoniu, ant hard pirma karta niekad nezaidziu, nes zaidima noriu pamatyt visu grazumu o ne nervu tampymu ir istisu misiju kartojimu.

Apibedrinant zaidimas butu tikrai geras gavesis jeigu ne tas perdetas priesu pastebejimas ir super tikslus saudymas. Tikejausi siektiek daugiau is zaidimo :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne vien ant naftos platformos ten taip daros, apskritai, grajus visas suskriptintas. Saudo i tave net neislinde is priedangos, pvz as juos su zoomu vos iziuriu o jie i mane pataiko is machine gun'u visokiu. Assault misijos isviso tyliu, kol nedaeini iki tam tikros vietos tol i priesu puse gali net nesidairyt, tik pasieki taska iskart visi i kruva is visu kampu subega ir pradeda saudyt vien tik tave, i mano draugelius net neziuri, saudo tik i mane. Nesvarbu, gali but atsigules, gali isvis i kampa ilist vistiek jie i tave saudys. Ok... siaip ne taip sukandes dantis perejau tas kelias misijas. Dabar prasidejo siektiek rimtesnis stealth tai biski idomiau daros. Siaip gerai padaryta tas, kad vejas turi didele itaka saudymui, su concentrate mode irgi sudirbo, galejo padaryti kaip per cod tiesiog sulaikyti kvepavima, o cia dar ir laika suletina..

Grafika tai man tinka ir patinka. Gamta labai grazi, keleta gyvunu gali sutikti. Vienoje misijoje net aligatoriu plaukianti maciau :) Tiesa kas man nepatiko, tai kad negali pasirinkt ar nori kad tau priesai butu highlithted ir kad rodytu ta pagalbini taikinuka kur kulka pataikys, o yra priskirta taip kad easy/normal - su pagalbom, o hard - be pagalbu. Pvz as gal noriu zaisti ant normal bet kad man nebutu tu visu nesamoniu, ant hard pirma karta niekad nezaidziu, nes zaidima noriu pamatyt visu grazumu o ne nervu tampymu ir istisu misiju kartojimu.

Apibedrinant zaidimas butu tikrai geras gavesis jeigu ne tas perdetas priesu pastebejimas ir super tikslus saudymas. Tikejausi siektiek daugiau is zaidimo :)

Ant visu Sniper zaidimu tas priesu tikslumas labai nervina... Va kur geros Sniper misijas tai Cod'e...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai patiko, bet tik prasidejus treciai misijai visas vaizdas pasidaro kvardraciukais baltais ir roziniais, visi kalnai, kelias, VISKAS. :) Uzknisa.. :/ :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Perskaites paskutinius komentarus abejoju ar verta ji zaisti... :D Na jei visame zaidime daugiau stealth nei tokiu misiju kuriose visi i mane saudo tai gal ir verta...Palauksiu daugiau komentaru.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nerašysiu to paties, ką jau paminėjo kiti; aš pažaidžiau 30-40 min ir daugiau niekad nebežaisiu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.