darjushas

Dėl vaizdo plokštės. Reikia pagalbos.

Rekomenduojami pranešimai

Sukurta (redaguota)

Kaip sužinot, kokią vaizdo plokštę galėčiau įdėti į savo PC (PCI ar AGP)? Dėkui butas007 už pagalbą.

EDIT: gal galėtumėt padėt man išsirinkt PCIe kortą su 256MB atmintimi (nes čia riba mano motinai :/) ir kad tiktų mano 300W maitblokiui.

Redagavo darjushas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

parsisiusk kokia sisisoftwre sandra is cia ir suzinosi

Redagavo butas007

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pasharink ir kitiem savo MB duomenis, bei pc dalis, kad galima butu apskaiciuot kiek W laisvu :D Paspresim , ka cia butu galima idet :) Beto visu pirma : biudzetas, biudzetas, biudzetas... Sakyk kiek gali skirt LT :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kokios cia vaizdo plokstes atminties ribos ,kad ne daugiau 256mb ? nelabai supratau kodel ne daugiau 256 mb :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano motininė max 256MB prisiima. Procesorius AMD Athlon 64 Processor 3800+ 2.40 GHz, 1GB RAM ir vaizdo korta MSI NVidia 7200 LE 64MB 32bit.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano motininė max 256MB prisiima. Procesorius AMD Athlon 64 Processor 3800+ 2.40 GHz, 1GB RAM ir vaizdo korta MSI NVidia 7200 LE 64MB 32bit.

Motina?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tu nori prie sito CPU ir prie 1GB ramo dabar pakeisti vaizdo plokste? o kam? su tokiais duomenim nieko nelaimesi.turiu omeni tai ka galejai dabar losti su tokia zaisduske,tai nelabai ka geriau palosi ir su geresne,nes zaidimam bus per silpnas CPU bei per mazai ramo.taigi tik pinigus ismesi ir tiek.

niekad nereikia apsigauti kad va pakeisiu vaidzuske ir losiu naujus zaidimus...oi toli grazu ne...visiskai ne..idesi per daug galinga vaizduske i toki kompa ir zaidimai tie patys kurie veike gali veikti dar leciau,nes GPU reikalaus daugiau is CPU ,o tas vargsas priduses nebepavez nieko tada jau...

esme kad prie situ duomenu nekeisk vaizdo,nes nieko neislosi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nesu Hardware GUru, bet jei nori zaist naujus zaidimus, arba perki nauja PC deze, arba konsole. Nes tau reiks naujos motinos, naujos vaizdo plokstes, ramu, CPU... Vien GPU neuzteks, ar CPU+GPU, nes stabdys motina ir ramai...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nesu Hardware GUru, bet jei nori zaist naujus zaidimus, arba perki nauja PC deze, arba konsole. Nes tau reiks naujos motinos, naujos vaizdo plokstes, ramu, CPU... Vien GPU neuzteks, ar CPU+GPU, nes stabdys motina ir ramai...

visiskai taip . :)

siaip i sita kompa isimdejus ATI HD 3650 kad ir AGP versija,dar galetum sulosti STALKER 1 ant jo.zinau, nes pats su panasiu losiau,aisku ne ant max.

bet velgi ,netgi nauja komoa isigijus,netgi nauja vaizdo isigijus,netgi sumokejus vis kruva pinigu uz pc,pasileidus kokia Arma2,ar STALKER nauja ,pamatytum kad tik uzkelk viska iki mac ir vistiek stabdo.o kas nenoretu uz gera suma jau lost be jokiu lagu.

aisku ir uz $500 gali susirinkt kompa kuris pavez Crysis su 30fps,bet..visada norime daugiau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.