klaidzzzz

Iš hitachi į samsung

Rekomenduojami pranešimai

Cia visur ziurejau bet niekur nera paaiskinta kaip reikia pajungti xboxa prie pc. Gide yra tik flashinimo ir spoofinimo procesas o apie sujungima nieko nera. Youtube ziurejau kad norint ieiti i vendor mode reikia tureti kaip ir lite on CK3, kitur puse dvd rom atidaro ir tada jungia. O kaip man galima butu paprasciausiai ieiti i vendor mode, nes man dvd romo net neranda, visus portus perejau su intro ir maitinima kaisiodamas vistiek nieko neranda. DVD Samsung ms28

Redagavo klaidzzzz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kaip sake dede Leninas reikia mokintis mokintis ir dar kart mokintis nes tikrai zinau kad viskas yra toturiale paaiskinta kaip uzmaitinti dvd roma nuo xboxo kaip panaudoti activate dvd ir taip toliau tik tu skaityk viska normaliai ir iki galo atsisiusk naujausia toturial is jungleflasher.net ir skaityk :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip sake dede Leninas reikia mokintis mokintis ir dar kart mokintis nes tikrai zinau kad viskas yra toturiale paaiskinta kaip uzmaitinti dvd roma nuo xboxo kaip panaudoti activate dvd ir taip toliau tik tu skaityk viska normaliai ir iki galo atsisiusk naujausia toturial is jungleflasher.net ir skaityk :D

Zinok ka tu nori ta tu sakyk bet perskaiciau viska kelis kartus ir niekur neradau kad butu paaiskinta kaip viska sujungti pries flashinima. Tute tik pats flashinimo, spoofinimo... procesas. O man neaisku ar reikia butinai naudoti CK3 ir darineti ta dvd roma.

Redagavo klaidzzzz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zinok ka tu nori ta tu sakyk bet perskaiciau viska kelis kartus ir niekur neradau kad butu paaiskinta kaip viska sujungti pries flashinima. Tute tik pats flashinimo, spoofinimo... procesas. O man neaisku ar reikia butinai naudoti CK3 ir darineti ta dvd roma.

oj kaip tu klysti zmogau ziauriai klysti esu 100% garantuotas kad neskaitei viso toturial arba nesupranti ka raso jei nesupranti ka raso naudokis verteju gal jis tau pades o jei esi neatidus tai tada jau niekuo padeti negaliu

skaityk nes suprantu kad ne visi akli diena mato

Ne į temą

For this method, we still need to power on the drive with the “half open tray”.

If using a 360 to power the drive

This method can be tricky to accomplish.

You need to power on the drive with Eject status closed but Tray Half Open – To do this using

an Xbox 360 as Power source, eject the DVD drive, then, press eject to ‘close’ the tray. Now this

is the important part – you MUST remove the DVD power plug from the DVD Drive BEFORE it

closes fully.

Wait for a few seconds and replace the power plug into the DVD drive taking extreme caution

to plug the plug the right way around – once done, the drive is now powered, console thinks its

closed but it is in fact half open.

If using a connectivity kit to power the drive

You need to power on the drive with Eject status closed but Tray Half Open – To do this using a

connectivity kit as Power source, eject the DVD drive, then, press eject to ‘close’ the tray. Now

this is the important part – you MUST switch off the power BEFORE it closes fully.

Wait for a few seconds and switch power on connectivity kit back on – once done, the drive is

now powered, console thinks its closed but it is in fact half open.

Redagavo snaiperr

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Kuris cia psl?

jei viska esi perskaites ir sito neradai tada tu esi aklas ir jai jau prasai kad ir puslapi nurodyciau tai prasom Page 17 of 149 prasom nera uz ka gali rakinti tema nes is manes daugiau pagalbos nesitikek nes matau kaip tu pats stengiesi kazka susirasti ir ismokti geda tau turetu buti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As skaiciau viska kas buvo parasyta apie mano konsole ir mano firmaware. 17 psl yra parasyta apie 1.5 1.61 firmware. o ne apie 1.4 kuria as turiu. Pirmiausia as daviau pagrindini klausima ar CK3 yra butinas, o ne kaip juo naudotis net nepaaiskinus ar jis butinas. Taip kad nera cia ko pykti ir vadinti kitus aklais tinginiais, jeigu tau taip baisiai sunku buvo kad ir kelinta karta paaiskinti ta pati (manau rankos nenukrito) nieko baisaus kaip nors istversiu. Beje dekui ir uz ta pagalba kuria tu suteikiai. :rolleyes: Manau daugiau klausimu nekils.

Redagavo klaidzzzz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.