klaidzzzz

Iš hitachi į samsung

Rekomenduojami pranešimai

tai jei turi hitachio dvd key nera jokiu problemu isijungi jungle flasheri atsidarai samsunga ir padarai kad jis butu hitachis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tai jei turi hitachio dvd key nera jokiu problemu isijungi jungle flasheri atsidarai samsunga ir padarai kad jis butu hitachis

Lengva tau pasakyti padaryti kad jis butu hitachis. O kaip taip padaryti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Lengva tau pasakyti padaryti kad jis butu hitachis. O kaip taip padaryti?

o angliskai skaityti moki? siaip nera sunku pirma nuskaityk savo samsunga org.fw tada atsdaryk savo hitachio org.fw ir padaryk spoof tada ir pamatysi kad ant samsungo raso kad spoofed how hitachi ir siaip jei nemoki flashint patarciau to isvis nedaryti nes gali sugadinti dvd roma ir tada nieko neliks kaip nesti pas meistrus taip kad geriau viska issiklausinek pasidomek pries kazka darydamas kad poto nebutu gaila jog pridirbai kazka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o angliskai skaityti moki? siaip nera sunku pirma nuskaityk savo samsunga org.fw tada atsdaryk savo hitachio org.fw ir padaryk spoof tada ir pamatysi kad ant samsungo raso kad spoofed how hitachi ir siaip jei nemoki flashint patarciau to isvis nedaryti nes gali sugadinti dvd roma ir tada nieko neliks kaip nesti pas meistrus taip kad geriau viska issiklausinek pasidomek pries kazka darydamas kad poto nebutu gaila jog pridirbai kazka

Kam man nest pas meistru jei cia gali pasiklausinet. :) Kaip matai pasiklausineju pries darydamas kazka. Esu flashines seniau. Bet su jungleflasher dar neatidirbau sistemos. :)

Ir dar noriu paklaust jei nori spoofinti reikia automatiskai ir perflashinti?

Redagavo klaidzzzz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kam man nest pas meistru jei cia gali pasiklausinet. :) Kaip matai pasiklausineju pries darydamas kazka. Esu flashines seniau. Bet su jungleflasher dar neatidirbau sistemos. :)

Ir dar noriu paklaust jei nori spoofinti reikia automatiskai ir perflashinti?

taip reikia perflashinti nes dvd romas turi pasidaryti toks kokio tau reikia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Supratau dekui kad paaiskinai :)

prasom nera uz ka svarbu nepridirbk tai kad paskui reiktu klausineti kodel taip ivyko nes tiek samsungai tiek hitachi dvd romai gali uzsibrickinti ir poto juos sunku atgaivinti siaip rekomenduociau pasiskaityti jungle flasherio toturial jis labai geras man daug padejo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai va iskilo dar vienas klausimas pries flashinant butina atrakinti dvd rom?

na matau kad mano patarimai nuejo suniui ant uodegos nes jau dabar matau kaip neatidziai skaitei toturiala sakei turi dvd key ir visa kita is hitachio ir nori samsunga padaryti kaip hitachi tai dabar prasau paaiskink apie koki dvd rom atrakinima tu kalbi?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na matau kad mano patarimai nuejo suniui ant uodegos nes jau dabar matau kaip neatidziai skaitei toturiala sakei turi dvd key ir visa kita is hitachio ir nori samsunga padaryti kaip hitachi tai dabar prasau paaiskink apie koki dvd rom atrakinima tu kalbi?

Cia buvo parasyta tute kad jeigu nori ieiti i vendor mode reikia atrakinti dvd rom.

Redagavo klaidzzzz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia buvo parasyta tute kad jeigu nori ieiti i vendor mode reikia atrakinti dvd rom.

kiekvienas dvd romas yra flashinamas skirtingai ir jei tu perskaitei visa toturiala kaip viena flashinima tai tada atsiprasau ir padeti tau niekuo nebegaliu nebent pasiulyti skaityti ir skaityti kol suprasi kas kaip ir kur turi buti daroma visu pirma tu net neparasei koks hitachi modelis ir tu tikiesi is zmoniu konkrecios pagalbos ir bandai pasakyti kad taip buvo toturiale parasyta beje ten dar parasyta jog reikia daryti erase tai vat pirma padaryk erase ir tada bus ramu

Redagavo snaiperr

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaikuriem Hitachi'am (V79 jei neklystu) reikia Hitachi Unlock CD, jį gali rasti tikrai lengvai, įrašyti galima i paprasata CD, nereikia DVD DL. O atlikti patį darbą su JF labai lengva...Nuskaitai Hitachi raktą, o jeigu jau jį turi tai tau net nereikia to CD. Atidarai Hitachio .bin SOURCE langelyje, tada nuskaitai Samsungo raktą ir jį idedi i target langelį. Viskas. Senai spoofinau, bet man atrodo kad viską taip parašiau :thumbsup4: Tik jokiu būdų neištrink nuskaitytu .bin'ų nes jeigu pridirbsi kanors poto turėsi brickin'tą drive'ą.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaikuriem Hitachi'am (V79 jei neklystu) reikia Hitachi Unlock CD, jį gali rasti tikrai lengvai, įrašyti galima i paprasata CD, nereikia DVD DL. O atlikti patį darbą su JF labai lengva...Nuskaitai Hitachi raktą, o jeigu jau jį turi tai tau net nereikia to CD. Atidarai Hitachio .bin SOURCE langelyje, tada nuskaitai Samsungo raktą ir jį idedi i target langelį. Viskas. Senai spoofinau, bet man atrodo kad viską taip parašiau :thumbsup4: Tik jokiu būdų neištrink nuskaitytu .bin'ų nes jeigu pridirbsi kanors poto turėsi brickin'tą drive'ą.

Tiek ir te norejau toliau viskas aisku. Eisiu darbuotis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.