rikosius

Keletas klausimu susijusiu su xbox 360 flasinimu

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki. Susiruosiau ir as pabandyti nusiflasinti savaja konsole... Viska isardziau ir suzinojau kad mano xboxo dvd romas yra hitachi-lg v78.

Deja siame saite nera sios dvd-romo versijos gido ar kazko pananaus, bet kiek zinau jis taip pat lengvai ir be papildomu sunkumu ar irangos flasinas.. Ir noreciau suzinoti ar yra kokie esminiai skirtumai flasinant sia versija ir lyginant ja su kitomis paminetomis hitachi gide.

Beje noreciau jums dar uzduoti pora iskilusiu klausimu:

1. Pas mane kompe yra atlikusios 2 serial ata jungtys ir viena iseina is psu, o kita kiek suprantu is dvd romo tai kuria reik jungti i xboxa ?.. ar nera jokio skirumo kuria?

2. Gide rasoma kad butinai reikia izeminimo.. tai jeigu neturiu izmenintu rozeciu kiek supratau reikia sujungti pc korpusa su xboxo kazkokiu variniu laidu ir noreciau paklaust kaip tas laidas vadinasi i kur ji gaut :)?

Tai tiek pora trumpu klausimuku.. Is ankso dekoju uz suteikta informacija :)

Blem nejaugi niekas nieko nezinot :) man lb reikia kad kas nors atsakytumet i siuos kl...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nes yra tikimybe nors ir nelabai didele kad is sata ateinanti srove perdegins xboxa arba pc motinine.. kazkas tokio ;)

Tas yzeminimas nebutinas , galima rizikuot bent jau as nieko nezeminau tik rankas patrinu i radijatoriu kad neisialektrinciau ir kad statines iskrovos negautu :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kai darai tokius dalykus, tai jauget geriau nepatinget ir issizemint, nes del tokio gedimo jau tau jokia garantija netvarkys

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.