gintaras00

dvd roomo keitimas kaip?

Rekomenduojami pranešimai

Tai va pradėsiu nuo to kad noriu nuflashint xboxa galvojau nusipirksiu paprastesni dvd rooma, originalas dvd roomas kuri pirkau yra lit-eon 2009m versijos dabar nepasakysiu, nusipirkau hitachi 47 ir galvojau nesunkiai nusifleshinsiu, kiek ilgiau paskaites foruma sužinojau kad reik key isgaut ir spoofinti kaip taip padaryti namu salygomis? Apie meistra nėra kalbu gyvenu UK ir kiek klausinėjau niekas xbox nefleshina. Už pagalba iškart aciu ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

vienaip ar kitaip reikes tavo originalaus dvd rom ir is jo isgauti rakta, o tai iki nuflasinimo po to vienas zingsnis, tad paprasciau nieko nebus. paskaityk xbox scene foruma, ten rasi nemazai kas flasina UK ir turi patikimo meistro reputacija, o ir kainuos nelabai daugiau nei cia. veliau galesiu ir as imesti kelias nuorodas jei reikia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

vienaip ar kitaip reikes tavo originalaus dvd rom ir is jo isgauti rakta, o tai iki nuflasinimo po to vienas zingsnis, tad paprasciau nieko nebus. paskaityk xbox scene foruma, ten rasi nemazai kas flasina UK ir turi patikimo meistro reputacija, o ir kainuos nelabai daugiau nei cia. veliau galesiu ir as imesti kelias nuorodas jei reikia.

Tai jai norėsiu išgauti key man reikes pirktis CK3? o išgavus key iš lite-ono ir fleshinti hitachi pagal htachi nieko nebus reikes fleshinti kaip liteona? ir gerai butu nuorodos su meistrais is UK ne tik is londono ir aciu uz pagalba ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai jai norėsiu išgauti key man reikes pirktis CK3? o išgavus key iš lite-ono ir fleshinti hitachi pagal htachi nieko nebus reikes fleshinti kaip liteona? ir gerai butu nuorodos su meistrais is UK ne tik is londono ir aciu uz pagalba

jo su CK3 daug geriau... issitrauksi dvd key is liteono (na pasidarysi visa dumpa ir atskirai key failiuka istrauksi...) tada nusiflesinsi hitachi turbut i 1.51 ir i ji ikisi dvd key kur is liteono gausi...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kam tu keiti is esmes is geresnio drive i prastesni? flashinimas turbut net pigiau negu tas spoofinimas kainuos. o jeigu pats darysi tai isviso visus yrankius susirinkus smagi kaina gausis.

Redagavo kiler01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai va pradėsiu nuo to kad noriu nuflashint xboxa galvojau nusipirksiu paprastesni dvd rooma, originalas dvd roomas kuri pirkau yra lit-eon 2009m versijos dabar nepasakysiu, nusipirkau hitachi 47 ir galvojau nesunkiai nusifleshinsiu, kiek ilgiau paskaites foruma sužinojau kad reik key isgaut ir spoofinti kaip taip padaryti namu salygomis? Apie meistra nėra kalbu gyvenu UK ir kiek klausinėjau niekas xbox nefleshina. Už pagalba iškart aciu :thumbsup4:

as gyvenu UK ir tuom uzsiimu rasyk man i PM ir susitarsim

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kam tu keiti is esmes is geresnio drive i prastesni? flashinimas turbut net pigiau negu tas spoofinimas kainuos. o jeigu pats darysi tai isviso visus yrankius susirinkus smagi kaina gausis.

Galvojau pasikeisti dvd rooma nes anas labai garsei dirba o hitachi pasirinkau nes jis lengviausei flesinasi namu salygomis ir nk nežinojau apie key galvoju nuflesinsiu idesiu ir veiks bet pabandes prijunkti neflesines idejau org diska ir rase please insert disck in xbox visom pagrindinem kalbom :) sory kas is londono man toli gal atsirastu is situ miestu peterbor kingslyn march wisbech :) ir aciu uz pagalba visiems :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galvojau pasikeisti dvd rooma nes anas labai garsei dirba o hitachi pasirinkau nes jis lengviausei flesinasi namu salygomis ir nk nežinojau apie key galvoju nuflesinsiu idesiu ir veiks bet pabandes prijunkti neflesines idejau org diska ir rase please insert disck in xbox visom pagrindinem kalbom :) sory kas is londono man toli gal atsirastu is situ miestu peterbor kingslyn march wisbech :) ir aciu uz pagalba visiems :)

tiksliau liteon'as koks 2009 ir mano bet pas mane 8 v1 , pas tave koks tiksliai gerai butu zinot 8v2 ar 9. siaip gali siust pastu i lietuva susitares su kuo nors, ar toje pacioje anglijoj, tau suflashins ir persius.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai siusk pastu ir viskas, visi taip daro - vaziuoti nebutina, o siusi tik dvd rom

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tiksliau liteon'as koks 2009 ir mano bet pas mane 8 v1 , pas tave koks tiksliai gerai butu zinot 8v2 ar 9. siaip gali siust pastu i lietuva susitares su kuo nors, ar toje pacioje anglijoj, tau suflashins ir persius.

Tai nuo versijos priklauso ir triukšmas? paziuresiu versija kaip vel išardysiu, pastu yra galimybe bet kaip man žinoti ar patikimas meistras? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na šeip man kiek teko girdėti tai Hitachi garsiausiai dirba, ir su flašintu Hitachi online nepažaisi. Tai manau mesk tu ta Hitachi į šoną, nes vistiek reikės išgauti key iš Lite-On'o, o jį išgavus iki nuflašinimo, kaip jau kažkas sakė, vienas žingsnis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

geriau pasidomek ir tikrai rasi kas apsiims tokiu darbu , jei ka blogiausiu atveju siusk i lietuva kokiam geram meistrui .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.