Rekomenduojami pranešimai

Silent Hill paauglė? Paaugles reikia palikti Fatal Frame serijai, nes Silent Hill kaip buvo visi vyriškiai taip ir tebėram nežinau kas jiems ten Sh3 užėjo kad užsinorėjo paaugles, bet šiaip man visai patiko, bet tai ne SH style.

Čia savaime aišku, kad su bejėge mergaite būtų baisiau kuri slepiasi visur it t.t bet tokie game ir yra tokie, ta prasme čia toks stilius kaip Haunting Ground, o per SH visąlaik reikėjo spardyt subines taip ir tebereikia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Silent Hill paauglė? Paaugles reikia palikti Fatal Frame serijai, nes Silent Hill kaip buvo visi vyriškiai taip ir tebėram nežinau kas jiems ten Sh3 užėjo kad užsinorėjo paaugles, bet šiaip man visai patiko, bet tai ne SH style.

Čia savaime aišku, kad su bejėge mergaite būtų baisiau kuri slepiasi visur it t.t bet tokie game ir yra tokie, ta prasme čia toks stilius kaip Haunting Ground, o per SH visąlaik reikėjo spardyt subines taip ir tebereikia.

na nesutikciau kad SH yra subiniu spardymas,kaip tik dauguma laiko tik bastaisi tamsiais kambariais,aisku vis uzsirauni ant kokiu grazuoliu,bet va toks action horror tai jau cia RE serija,o SH visalaik buvo baisu ne nuo priesu,o nuo vaizdu,garsu,bendra zaidimo atmosfera sukeldavo baime,o kovos aisku inesdavo dar daugiau visko,bet kovos niekad nebuvo per daug sunkios,netgi bosai,tas man ir patiko,kad pagrindas buvo ne kovose,o del SH vyriskas tai na ne visai taip,ir 3 dalis tai parode,ir turbut man labiausia patiko,na ir SH2 buvo toks atskiras zaidimas su merga idetas

na nieko neturiu pries vyrus aisku ne,bet kai visi 3 dabar laukiami horrorai bus tik su vyrais,tai kazkaip pasigendam tu silpnu issigandusiu mergaiciu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tau tik reik išsigandusių mergaičių, kad galėtum savo akis nukreipt nuo baisios aplinkos į... lol joke xD

Nu šiaip tai sutinku, kad jau bišk daugoka tokių, dar kaip sakyčiau, kad Fatal Frame yra mergaitė, bet.. jis po kolkas tik WII paskelbtas.. pft ;>

Sh tikrai nėra action horror sutinku, bet pakovoti juk reikia vistiek, tai kaip SH kūrėjai norėjo efektingesnę kovą padaryt, tai tam ir vyriškis, kaži kaip ant next-gen konsolių "išsigandusi mergaitė" švaistyųsi ginklais..hmm turėtų įdomiai atrodyt :>

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Eh, nieko gero ir neparodė, jau supratau koks šis geimas bus (: ..kaip Origins kažkoks nukrypimas ir viskas, nereikia perdaug ko tikėtis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na ka gi pagaliau pasirode ir PAL'iukam SH: homecoming,siunciam bandom ir komentuojam

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Teko skaityt/žiūrėt keletą apžvalgų, tai iš jų atrodo, kad SH, šiek tiek panašiai į RE, tapo truputį daugiau į veiksmą orientuotas. Pagrindinis veikėjas gali atlikti kombinacijas, išvenginėt smūgių, žodžiu, spardyt šiknas be didelio vargo. ;/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pazaidziau biski, tai atgaiva mano akims ir protui, vel visokios puzles, itemu rinkimas ir tt. very nice :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pabandžiau tik pradžią. :)

Atmosfera - Silentiškai Hiliška (t.y baisus), garso takelis 10/10. Visi tie loginei dalykai, nežinau, bet pradžioj (ten kur miega), tai nieko sudėtinga, viskas šalia ir visad tik vienos durys atrakintos, kitos - locked. Valdymas fainas. :)

Šitas bus pereitas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O minusėlis vienas yra, kad vietom grafika nedetali. (: Ir char'ai, nu jie tokie kaip mediniai. Judesio trūksta.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nebežaisiu daugiau. Sunervojo. Iš vieno galo į kitą galą vaikščiot, jokių užuominų neduod.

'Search The Graveyard for brother'. Ir kaip durnius po tas kapines klaidžiot.

Be to šitas SH net nebaisus. 3 lošiant jau patčioj pradžioj vos neprisikakojau in kelnen, o šitas...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jo as irgi nesuprantu ar cia man tik vienam kazkas atsitiko :innocent: negaliu lost nei alone in the dark ,nei re5 demo nepatiko,o dabar ir sitas ,kazkaip ismeginau nauja Siren demo ant ps3 tai tas va patiko,o cia,vaizdas toks kad visi japonu kurejai kuria dabar amerikieciam zaidimus,nes man jie jau nebapanasus i senus gerus zaidimus kurie mus vezdavo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne japonai kūrė ir iškart jaučiasi, pats daug nelošiau tai kolkas nieko nesakau, o del siren, tas tai atrodo puikiai, manau tikrai geras survival horror, del jo norisi pirkt ps3.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.