dudeperfect

Fight Night Round 3

Rekomenduojami pranešimai

Tikriausiai pirksiu sita zaidima. Tai noreciau suzinot kokie ispudziai jusu?

megstu figthing zaidimus, kitokius retai kada zaidziu, bet man sitas nepatiko, nors nenesigilinau, isijungiau pora karu ispudzio nesudare, man jame veiksmo truksta ir laisves zaidejui truksta, daugiau nejungiu, man geriausi smackdown vs raw ir mortal kombat serija, tekken 5 irgi nepatiko, nors daugkam patinka! db zaidziu smackdown vs raw 2009, turiu ir 2006 ir 2010, juose pvz kovos sesiese, jei silpnas kovotojas, gali tarkim uz ringo pabut ir gera proga nutaikes atbegt ir laimet, arba kovose su diskvalifikacija, nukerti teiseja, atsinesi kede, nu tada gali kad ir pries dvigubai stambesni laimeti nesunkiai ;) , svarbiausia nepatinka toki kur reik ne ko aklai siknas spardyt, smagu kai reikia susigalvot kaip ivykius sau tinkama linkme pakeisti! mortal kombat tik ant pc 4 daly zaides, bd siunciuosi decepcion versija, pazesim gal ispudzio nesugadins!

nors jei zaides, jei patiko nematau kodel kazkoki kita rinktis, svarbiausia kad paciam patiktu, o jei man nepatinka tai cia tik mano nuomone!

Redagavo tadasas99

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Zaidimai tikrai geras ypac jei tau patinka boxas nenusivilsi.Season modas labai smagus ir tikroviskas , grafika tikrai puiki , kovose dar labiau atsiskleidzia zaidimo galimybes . Man asmeniskai tai yra geriausias ea sports zaidimas. Manau jei nusipirksi tikrai nesigailesi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zaidimas tikrai neblogas, bet kovos karjeroje pradeda atsibost, musiesi su tais paciais oponentais :). Na o seip sis zaidimas kaip ant psč yra tikrai geros grafikos ir realistiskas :) jei megsti snukius padauzyt- patiks :))))

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zaidimas tikrai neblogas, bet kovos karjeroje pradeda atsibost, musiesi su tais paciais oponentais :whistling:. Na o seip sis zaidimas kaip ant psč yra tikrai geros grafikos ir realistiskas :) jei megsti snukius padauzyt- patiks :))))

Suskaiciavau 26 kovotojus. Tai kiek kovu per sezona, kad turetu atsibost pries tuos pacius zaisti? na, man grafika nera labai svarbu. Noriu, kad butu kaip tikram bokse. Kova trunka ~h, o ne 5-10min kaip dazniausiai buna...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kova gali uztrukti tikrai ilgai ypac jei kovoji ant hard ir pries stipresni kovotoja.

Nusipirkau. Viskas patinka, tik ar imanoma zaist career moda su jau sukurtu boksininku? Nes man tik nauja kurt duoda.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Spausk ne new career, bet kita, repeat the legend or smth like this. Bent ant X360 versijos taip buvo tikrai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar 1 klausimas. Niekaip nemoku as kai buna "Train" pries kova gerai istreniruot to dalyko kur pastatytas zmogaus maketas ir reikia i nurodytas vietas pataikyt. Kaip smugiuot pvz i desine ir aukstai? Nes niekaip nesigauna..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.