BenQ

PSP 1003 nulauzimas

Rekomenduojami pranešimai

Nenoriu kurti naujos temos, parasysiu cia. Mano psp 1004 ar galima isirasyti man skype (is kur parsisiusti?)

http://www.playmanija.net/forumas/Skype-ir...psp-t17448.html stai gidas, kaip instaliuoti mobilini skype ant psp ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

sveiki as katik isigijau psp go arba kitaip 1003 pas mane neatrista kaip atsiristi su cfw? ko reikia? pas mane fw yra 6.38 parsisiunciau oficialia ofw 6.39 ir cfw 6.39 zinau kad reikia loderio zaidimams paleisti ir pcho bet kaip viska ikelti ??? del to ir prasau jusu patarimo paaiskinkit??? nes su cwf pirma karta???? aciu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

be pandoros 6.39 nenulausi!

sveikas pas mane yra ne 6.39 o 6.38 ar vistiek reikia pandoros? cia kazka su batarke reikia daryti ar klystu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

naujausia kuria be pandoros nulauztum yra 6.31 jei neklystu, o pandora batke gali programiskai pasidaryti, tam reikia kito nulauzto phat, arba batke issiardyti ir viena takeli perpjauti, paieskok gidu skiltyje! p.s. kai pasidarysi pandora nenustebk, idejus batke uzsidegs zalia lempute bet psp neisijungs, ijungt ais tik isemus batke ir pajungus pakroveja, kai pasidarysi pandora memory stic tada idejus batke uzsikraus pandora meniu!

Redagavo tadasas99

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.