elijus

installing problema

Rekomenduojami pranešimai

Visu pirma atsiprasau, kad nekuriu temos kur nors prie problemu skilties.

Turiu fifa 10 kuris buvo subraizytas, pakeliant kansole. Problema yra ta, kad jis veikia. Na kartais buna kad pastringa, bet vistiek veikia. Instaliuot neleidzia.

Taigi norejau paklaust ar gadinasi kaip nors lazeris, kai cd turi ta apskritima isbraizyta? (tiesa sakant, as jau daug kartu bandziau ji poliruot, ibrezimas vos besimato, bet vistiek neleidzia instaliuot)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kad kenkia tai gal siektiek (siaip manau kad nekenkia del subraizymu) o siaip tai kenkia vien tai kad dvd skaito nes silpsta po truputi lazeris...

tai issikepk nauja ir irasysi i hdd

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

oi noreciau kad galeciau issikept, mano nefleshintas. Prie to pacio noriu paklaust. Kiek mazdaug kainuotu nusiflashint 2009 metu, kazkur spali pirktas? As uk gyvenu, tai nerandu kas cia galetu netoli manes nuflashint, reiktu vaziuot kokius 100 myliu, kad nuflashintu. Buvau i lt gryzes, tai siauliuose nieks neflashina tokiu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siauliuose tikrai yra kurie flashina boxus ,matyt blogai ieskojai :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

oi noreciau kad galeciau issikept, mano nefleshintas. Prie to pacio noriu paklaust. Kiek mazdaug kainuotu nusiflashint 2009 metu, kazkur spali pirktas? As uk gyvenu, tai nerandu kas cia galetu netoli manes nuflashint, reiktu vaziuot kokius 100 myliu, kad nuflashintu. Buvau i lt gryzes, tai siauliuose nieks neflashina tokiu.

as galiu tau padaryti bet koki dvd romas as is londono jei ka rasyk i PM dekui

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kiek zinau, tai lazeris pats nesigadina, tiktai kai skaito ibrezta vieta jis siuncia bloga informacija, nors gali but kaip jau kazkas minejo, kad lazeris silpnet pradeda. Radau nebloga giduka kaip nuvalyt subraizytus diskus, gal pravers :D

http://www.cd-repair.co.uk/How_to_repair_a...ation_disk.html

Redagavo xNingenx

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.