FeatFest

Laukinis krepšinio kamuolys

Rekomenduojami pranešimai

Sukurta (redaguota)

Sveiki, kaip matote jau atėjo pavasaris, šiltėja orai ir pradedu vis daugiau žaisti krepšinį lauke. Norėčiau pasteirauti jūsų kokį krepšinio kamuolį pirkti? Kamuolys tūrėtų būti:

;) Patvarus (bent porą metų)

:( 7 dydžio

:D Laukinis

Redagavo FeatFest

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki, kaip matote jau atėjo pavasaris, šiltėja orai ir pradedu vis daugiau žaisti krepšinį lauke. Norėčiau pasteirauti jūsų kokį krepšinio kamuolį pirkti? Kamuolys tūrėtų būti:

;) Patvarus (bent porą metų)

:( 7 dydžio

:D Laukinis

Už kokią sumą?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vienas patarimas negailek pinigu kamuoliui jei rimtai zadi zaisti. Imk odini kietesni pritaikyta indoor ir outdoor. Laikydavo tokie man ne viena vasara. Spalding ir molten firmu esu turejes.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vienas patarimas negailek pinigu kamuoliui jei rimtai zadi zaisti. Imk odini kietesni pritaikyta indoor ir outdoor. Laikydavo tokie man ne viena vasara. Spalding ir molten firmu esu turejes.

Dar Naikai gerai laiko. :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Už kokią sumą?

Max. manyčiau 200lt. Firma tai labiau prie širdies "spalding", draugas turi tai ne vienus metus jau laiko, super kamuolys.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Seip turim mes nike odini toki uz 80lt pries kokius 4 metus pirkom dar ir dabar geras ...

Gali gali duoti foto kaip atrodo (nebūtinai savo kamuolį fotografuok, internete paieškok) ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siaip pats turiu orangevirus streetbasketball'o turnyro originalu kamuoli. puikiai laiko, patogus, kokybiskas.

Redagavo bebad4fun

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Max. manyčiau 200lt. Firma tai labiau prie širdies "spalding", draugas turi tai ne vienus metus jau laiko, super kamuolys.

Kaip jum tiek islaiko spalding? As turejau, tai pas mane per kelis menesius subliusko. Nors, pas mane krepsys prie pastato uzdetas, daznai i stoga atsimusdavo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.