isstatu1

Žaidėjas / Gamer

Rekomenduojami pranešimai

Nuotrauka

Premjera: Rugsėjo 3, 2009

Premjera Lietuvoje: Spalio 23, 2009

Indeksas: T

Trukmė: 95 min.

Žanras: Veiksmas, Mokslinis, Trileris

Šalis: USA

Režisavo: Brian Taylor, Mark Neveldine

Vaidina: Gerard Butler, Amber Valletta, Michael C. Hall, Kyra Sedgwick, Logan Lerman … Visas aktorių sąrašas

Netolimoje ateityje žmoniją užvaldo pramogų ir žaidimų manija. Iš senųjų gerųjų kompiuterinių žaidimų ir įvairių realybės šou gimė kraupus hibridas: žaidimų personažais tapo gyvi žmonės, kuriuos valdo kažkas kitas, sėdintis anapus ekrano.

Keiblas – žaidimo žvaigždė ir kultinis herojus. Keiblą valdo jaunuolis vardu Saimonas. Nepaisant permainingos sėkmės Saimono valdomas Keiblas kiekvieną savaitę laimi skerdynių raundą.

Tačiau svarbiausia Keiblo kova dar prieš akis. Jis privalo pasprukti iš žaidimo ir susigrąžinti gyvenimą ir artimuosius, kuriuos taip žiauriai iš jo atėmė...

Ka tik pasiziurejau. Man tai visai patiko :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Netik kad nelabai, bet ten visiskas Fiasko. Normaliu kovu lb nedaug. Isijungus pagalvojau " O jega, daug veiksmo ir t.t." Po desimt min, kai pradejo ten pasakot viska, tai net galva apsisuko. O dar ta "visuomene" isvis grybas. Man tai isvis gaila, jog toki nuostabus aktoriai vaidino tokiam prastam filme. Total Fail mano akyse.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pirmos 30 min tai nesamone visiska, man tie glichai dai dauze galva beziurint.

tik po to kai ji pabega is ten jau idomiau pasidaro.

"Surrogates" siulyciau pasiziuret su Bruce Willis, panasiai ten, tik kad jie robotus valdo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man patiko visai, nors ne visą mačiau. ;]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.