altas123

Xbox 360 elite ir premium

Rekomenduojami pranešimai

Jei as nusipirkciau xbox 360 elite ar premium versija tai kas skirtusi ar tik priedai visokie laidai ar ant pacio xboxo 360 jungtys butu kitos.Zinau kad ant xbox 360 elite versijos buna HDMI jungtis tai jei jungciau as xbox 360 prie monitoriaus man tos jungties neprireiktu ar prireiktu.Ar jei as naudociau jy ant paprasto tv tai ta jungtis man butu nereikalinga.Ar ant xbox 360 premium nera jokio perejimo kad jungtusi per hdmi jungty.Ir su kokia jungtim geriausia jungtim xboxa 360 prie tv ir prie moniko.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Skirtumai tarp premium ir elite:

Elite turi 120GB HDD ir HDMi jungti.

Jei tu jungsi elite prie paprasto kineskopinio tv ne su hdmi jungtim,tai jau geriau imk premiuma.jei jungsi prie monitoriaus tai imk elite.ka zinau,as turiu premiuma man ir man uztenka,pirksiu nauja tv su hd ready bet nejungsiu per hdmi ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Skirtumai tarp premium ir elite:

Elite turi 120GB HDD ir HDMi jungti.

Jei tu jungsi elite prie paprasto kineskopinio tv ne su hdmi jungtim,tai jau geriau imk premiuma.jei jungsi prie monitoriaus tai imk elite.ka zinau,as turiu premiuma man ir man uztenka,pirksiu nauja tv su hd ready bet nejungsiu per hdmi ;)

o tai as geleciau ir premiuma pajungt prie monitoriaus bet jai as jungciau per hdmi jungty butu didesnis tasku kiekis ar ne.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei as nusipirkciau xbox 360 elite ar premium versija tai kas skirtusi ar tik priedai visokie laidai ar ant pacio xboxo 360 jungtys butu kitos.Zinau kad ant xbox 360 elite versijos buna HDMI jungtis tai jei jungciau as xbox 360 prie monitoriaus man tos jungties neprireiktu ar prireiktu.Ar jei as naudociau jy ant paprasto tv tai ta jungtis man butu nereikalinga.Ar ant xbox 360 premium nera jokio perejimo kad jungtusi per hdmi jungty.Ir su kokia jungtim geriausia jungtim xboxa 360 prie tv ir prie moniko.

jei jungsi prie paprasto teliko ir moniko tai nesvarbu ka imsi premium ar elite,vistiek reiks atskirai pirkt VG HD laida,nes jo nera nei vienam komplekte,o HDMI nieko daugiau neduoda negu komponentinis HD laidas ar VGA,tiesiog HDMI duoda gal kiek ryskesni,tikslesni vaizda lyginant su komponentiniu,tai jei nori imti nauja,ir ruosies jungti prie moniko ,kaip as,tai nesvarbu kuri imti premium ar elite,kartu bus komponentinis ir paprastas video laidai pas abu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.