tadasas99

ar verta?

Rekomenduojami pranešimai

sveiki, niekad nesidomejau laptopais, man jie nepatiko del ribotu atnaujinimo galimybiu, aukstos kainos, ir mazesniu resursu lyginant su stacionarais, nu bet cia ne apie tai!

beveik uz aciu gavau evo n800c, be batkes ir pakrovejo,man jis butu reikalingas del mazesniu elektros sanaudu, visdelto 60w tai ne 450w, paszidomejau kainom, viena mintis ateina i galva "kiba as durnas kad pirkciau", bet jau rasiau kad sitais dalykais niekad nesidomejau, domino tik stacionarai, taigi kiek radau, batke 350lt, pakrovejas jei lievas 80lt naujas, pats laptopas apie 7 metu senumo, taigi klausimas butu, ar apsimoka? o gal geriau sita prastumti ir ieskoti pilnai neikiancio? tuomet kokia sito verte butu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

diozauras, tik internetui ir filmams. o tu zinai kad gali naudot ta laptopa be batarkes, tik su pakroveju.

as pvz retai nuo laido atungiu, karta per men iskraunu batarke, kad islaikytu savo talpa (nors po 3 metu jau ne kas te liko).

jei tau jis tinka ir patinka, nusipirk tik pakroveja ir naudokis, patogu kad gali ji ant keliu laikyt ir dirbti, nebutina sesti prie pc stalo kad netu pasinaudot. bet aisq reik isitikint kad jis is tikruju veikia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

diozauras, tik internetui ir filmams. o tu zinai kad gali naudot ta laptopa be batarkes, tik su pakroveju.

as pvz retai nuo laido atungiu, karta per men iskraunu batarke, kad islaikytu savo talpa (nors po 3 metu jau ne kas te liko).

jei tau jis tinka ir patinka, nusipirk tik pakroveja ir naudokis, patogu kad gali ji ant keliu laikyt ir dirbti, nebutina sesti prie pc stalo kad netu pasinaudot. bet aisq reik isitikint kad jis is tikruju veikia.

zinau kad senukas, maitbloki as savadarbi pasidares, pats laptopas veikiantis, db juo naudojuosi, tik kaip rasei patogu butu ant keliu pasidejus dirbti, nors pas mane laidinis netas, nu bet vistiek!!!

del patinka... mano poreikius jis tenkintu, ant pc zaidimu nezaidziu o su visa kita jis pilnai susitvarko, nu tik reiktu hdd pakeist 30 gb kompui ir ps2 zaidimams saugoti mazoka!

man tik idomu suzinoti laptopo verte, paskui jau galvosiu ar ne perdidele prabanga nauja batke tokiam laptopui!

dar vienas klausimas laptopu turetojams ir ne tik...

kokiam laptopui pigiausia batke? turetu buti nuo 12v iki 14v ir apie 3.5-4a!

bandysim himicint! :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

prie to pcio kazin mano maitblokis 12v ir apie 4.1a primaitins ir laptopa ir batke? kiek zinau pakrovejas turi buti galingesnis uz batke, gal ka pasiulyt gali?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As gaunu baltus laptopus (DELL, HP, FUJITSU, TOSHIBA, IBM) treju metu senumo uz kazkur 600-700 litu, su originaliais pakrovejais, wi-fi, bluethutais, legaliais Windows XP ir puses metu garantija. Mano manymu 7 metu senumo laptopas yra bevertis...

Redagavo Neziniukasne

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As gaunu baltus laptopus (DELL, HP, FUJITSU, TOSHIBA, IBM) treju metu senumo uz kazkur 600-700 litu, su originaliais pakrovejais, wi-fi, bluethutais, legaliais Windows XP ir puses metu garantija. Mano manymu 7 metu senumo laptopas yra bevertis...

nu bet pentium 4 1.7ghz 1gb ram nera jau is tu kompu kuriuos zmones ismeta, manyciau tavo kompai neka skiriasi, nu aisku video nebus po 32mb :) , o jei sakai bevertis, tai tarkim is taves 600lt, manyciau apie 2ghz geriausiu atveju 2gb ram, xp ir as moku legaliais padaryti, pagr skirtumas wlan, ir hdd, manyciau galima pigiau nei 600lt gauti! nu nebent uz 600lt siulai bent 1.8 du branduolius nu ir kokius 4gb ram... beto pats neviena kompa pardaves, zinau koks cia principas! vertinant pagal duomenis eeepc playmanijoj yra uz 450lt pardavinejamas, kazin ar mano ne geresnis! matai as prie stacionaru prates ir zedamas i kompa ziuriu tik duomenis, isvaizda, metai, firma ir panasiai man visiskai neidomu, nu nebent jei reik rinktis sempron ar athlon! :)

be to kaip rasiau cia mano antras kompas, ji naudoju tik internetui ir ps2 zaidimu sharinimui, susitvarko kuo puikiausiai!

pastebejau keista dalyka, kas del laptopu remonto paciam su lituokliu, kazkodel niekur negausi info, pas ka tik paklausi visi pirk orginala, cia kiba pc meistreliu itaka, pasiskelbia taisau pc, ateje suranda sugedusia dali ikisa nauja ir vsio, negi pc yra netaisomi daiktai!

to LiquiD: dekui zmogau, jau baigiu batke susitverti is senu tel batkiu, ant pakrovejo laido viskas veikia, liko tik batkes jungties kontaktus atsirinkti!

Redagavo tadasas99

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na nezinau kur tu radai septyniu metu senumo laptope du branduolius ir 4GB RAM tokiu bajeriu dar nesu girdejes, pries septynis metus apie tokius dalykus dar niekas ir nesvajojo. Stai cia keli pavyzdziai kompu, kuriuos as realiai turiu sandeli ir ju savikaina man, su legaliais WinXP ir puse metu garantija:

Dell Latitude D410 - 700 Lt

http://www.dell.com/content/topics/topic.a...amp;cs=RC956904

Dell Latitude D505 - 650 Lt

http://www.dell.com/downloads/us/products/...t/d505_spec.pdf

Dell Latitude D600 - 650 Lt

http://www.dell.com/downloads/us/products/...t/d600_spec.pdf

Dell Latitude C640 - 600 Lt

http://www.dell.com/downloads/us/products/...t/c640_spec.pdf

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kas del dvieju branduoliu tai as cia apie tavo laptopus rasiau, pas mane juk rasiau pentium4 1.7ghz!

beto pazejau tavo c640laptopa,

procas nuo 1.6 iki 2 ghz tas pats ir manikio evo serija, tie patys mgistraliu geiciai ir visa kita

ramai ddr pc 2100 266mhz iki 1 gb, pas mane irgi iki 1 gb tik pc 2700 333mhz

video 4x agp ati mobility radeon 7500 32mb ddr sdram pas mane ta pati

hdd nuo 20gb iki 40gb pas mane 30gb

del wlan biski nesupratau yra ar tik paruostas wlan plokstei, pas mane nera!

labai abejoju ar jie tikrai 3 metu senumo, kodel tada mano 7metu nieko nenusileidzia, o ramai dar ir geitesni, gal tavo laptopas naudotas 3 metus ir dar kokius 3 sandeli pagulejes, arba biosas su 2007 atnaujinimu, kazin video biosa irgi atnaujines kad neisduotu kokiu 2003m, situs bajerius visi zinom, taigi aiskiai rasiau kad ir pats kompus pardavinedavau, remontu dar ir snd uzsiemu, nerasyk man taippat kaip klijentam...

toki dalykeli radau:

Version: A01

Release Date: 20 Sep 2002

Systems: Dell Latitude C640 and Latitude C840

Dell Inspiron 4150 and Inspiron 8200

kad mano dinozauras 2003 metu dar naujesnis uz tavo c640, dar but idonu apie c600 pasidometi, nu bet tiek to... suprask nebuciau rases jei pats nebutai pradejes maniski dinozauru vadinti ir siulyti vietoj jo praktiskai toki pati!

Redagavo tadasas99

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na tik vieno laptopo is ju virsutinio aprasymuose pasiziurek kur awards radau toki parasyma:

Dell LatitudeTM Laptops

"Editors' Choice"

Best of the Best Award

Dell Latitude D620

LAPTOP Magazine, May 2006

"D820 LAPTOP - Best of Best"

November 2006

Kelinti cia kazin metai?????????????????????????????????????? Toliau tingiu gincytis, nes man nieko irodinet nereikia...

Redagavo Neziniukasne

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na tik vieno laptopo is ju virsutinio aprasymuose pasiziurek kur awards radau toki parasyma:

Dell LatitudeTM Laptops

"Editors' Choice"

Best of the Best Award

Dell Latitude D620

LAPTOP Magazine, May 2006

"D820 LAPTOP - Best of Best"

November 2006

Kelinti cia kazin metai?????????????????????????????????????? Toliau tingiu gincytis, nes man nieko irodinet nereikia...

irodinet nereikia, cia ir taip viskas aisku! :)

pasimokyk anglu kalbos, cia krs geriausiu isrinktas 2006m o ne isleistas, video bioso data pasizek, ji sudetingiau atnaujint, bet nesakau kad neimanoma, jei c640 isleistas 2006 tai kodel vartotojai atsiliepimus apie ji 2002 metais rase? neatsakei man klausimo kodel 7 metu kompas duomenimis nenusileidzia 3metu kompui!

arba kodel c640 su 1.6-2.0ghz, iki 1gb ram, 32mb video vertas 600lt, o n800c 1.7ghz, 1gb ram, 32mb video yra bevertis?

Redagavo tadasas99

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na septyniu metu laptopas yra bevertis todel, kad jo niekam nebeparduosi, niekas tokiu jau nebeperka, niekam tokio neisiulysi uz jokia kaina, dovanu jeigu duosi paims, temos klausimas buvo: ar verta, kiek verta, as atsakiau tokio laptopo verte: 0,0 (nulis kablelis nulis), yra dieduku kuriems senas moskvicius atrodo labai vertingas ir jie dar dabar su juo vazineja ir jiem atrodo, kad geresnes masinos pasaulyje nera, bet paziurek kiek moskviciu dabar tavo mieste vazineja? As dar naudoju savo sena sena 1999 metu gamybos laptopa, su celeron 300 procesoriumi, jis man interneta rodo, yra labai mazas, lengvas ir patogus, as su juo skaitau elektronines knygas, vakare lovoj atsigules pries miega, ir per ausines klausau mp3 muzikos, nes isidejau i ji 40GB harda, todel ten laisvai telpa visa mano mp3 kolekcija, sitas senukas yra man labai geras draugas, bet jis yra bevertis pinigu prasme, o siaip tai man labai naudingas...

Beje 1999 metais uz si savo FUJITSU B142 LIFEBOOK mokejau 5000 (PENKIS TUKSTANCIUS) litu, o siandien jis yra bevertis, vaje vaje kaip gaila, bet tokia jau visu kompiuteriu dalia... Va nuoroda i si 11 metu senumo japonu technolgijos stebukla (kuri beje dabar sia sekunde laikau ant keliu):

http://www.retrevo.com/s/Fujitsu-B142-Lapt...606bh551/t/1-2/

O stai cia jo specifikacijos:

http://sandbox.cz/~covex/hw/b112/B112_142_specs.html

Redagavo Neziniukasne

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na septyniu metu laptopas yra bevertis todel, kad jo niekam nebeparduosi, niekas tokiu jau nebeperka, niekam tokio neisiulysi uz jokia kaina, dovanu jeigu duosi paims, temos klausimas buvo: ar verta, kiek verta, as atsakiau tokio laptopo verte: 0,0 (nulis kablelis nulis), yra dieduku kuriems senas moskvicius atrodo labai vertingas ir jie dar dabar su juo vazineja ir jiem atrodo, kad geresnes masinos pasaulyje nera, bet paziurek kiek moskviciu dabar tavo mieste vazineja? As dar naudoju savo sena sena 1999 metu gamybos laptopa, su celeron 300 procesoriumi, jis man interneta rodo, yra labai mazas, lengvas ir patogus, as su juo skaitau elektronines knygas, vakare lovoj atsigules pries miega, ir per ausines klausau mp3 muzikos, nes isidejau i ji 40GB harda, todel ten laisvai telpa visa mano mp3 kolekcija, sitas senukas yra man labai geras draugas, bet jis yra bevertis pinigu prasme, o siaip tai man labai naudingas...

Beje 1999 metais uz si savo FUJITSU B142 LIFEBOOK mokejau 5000 (PENKIS TUKSTANCIUS) litu, o siandien jis yra bevertis, vaje vaje kaip gaila, bet tokia jau visu kompiuteriu dalia... Va nuoroda i si 11 metu senumo japonu technolgijos stebukla (kuri beje dabar sia sekunde laikau ant keliu):

http://www.retrevo.com/s/Fujitsu-B142-Lapt...606bh551/t/1-2/

O stai cia jo specifikacijos:

http://sandbox.cz/~covex/hw/b112/B112_142_specs.html

bevercio kompo ir dalys bevertes, suveik man beverte evo n800c batke!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bevercio kompo dalys kainuoja pinigus, kaip ir i sena moskviciu kai sugenda jo sena detale reikia pirkti nauja uz nemazus pinigus, taip ir i sugedusi sena laptopa reikia deti nesugedusia detale, kuri kainuoja nemazus pinigus...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bevercio kompo dalys kainuoja pinigus, kaip ir i sena moskviciu kai sugenda jo sena detale reikia pirkti nauja uz nemazus pinigus, taip ir i sugedusi sena laptopa reikia deti nesugedusia detale, kuri kainuoja nemazus pinigus...

TAI GI GAUNASI KAD KAZKO VERTAS!!! :D apie tai ir buvo kalba, tik as apie devetas laptopu daliu kainas nzn, todel ir klausiu! o apie naujas tai ir tu ir as zinau kad kompu dalys yra tikrai patvarios, kas veikia tikrai nereikia keisti tokiu paciu tik nauju vien del to kad senas, nekalbu apie atnaujinima, pvz kaip moskviciaus amortika, isskyrus batke!

gal klausimo nesupratai!!! as is jo uzdirbti nenoriu, cia viskas aisku, jei perku nauja batke jau iskarto nuostolis, as norejau suzinoti konkreciai kiek vertas, visas ar dalimis nesvarbu, zinodamas verte paskui galvosiu, gal keisiu i senesni, bet tvarkinga, o gal turint omenyje verte apsimokes bandyti is ebay pirkti, ten apie 100lt!

arba tiesiai sviesiai paklusiu, jau sakei kad tarkim motinine, matrica, ramai, ir t.t. kol stvi kompe beverciai, o jeigu as juos isimu??? kokia tada gaunasi ju verte?

dar karta primenu kuo uzsiemu, nerasyk kaip klijentam rasai.... pats pries savaite 2.0ghz pentiuma zmogui pakeiciau i keturiu branduoliu athlona, o sena uz darba pasiemiau kuri paskui uz 600lt pardaviau!

Redagavo tadasas99

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.