KingRun

Xbox360 hdd transer kit klausimas

Rekomenduojami pranešimai

Visur bandau aiskintis del to transfer kit bet aiskaus atsakymo nerandu.

Taigi norejau paklaust ar ymanoma su hdd tranfer kit:

Nuotrauka

Ysikelt DLC y HDD.

Vienur skaiciau kad reikia jtagintos konsoles (bet xbox jtagint galima tik iki tam tikro dashboard updeito)

Pas mane ixtreme 1.6. Dar kazkur skaiciau kad ysikelus dlc y hdd reikia turet kazkokias licenzijas kitaip neveikia tie dlc.

Gal kasnors zinot kaip is tikruju yra?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Verta paminėti, kad tas kabelis dabar praktiškai bevertis, nes viska gali persikelti su paprastu USB flešiuku, o jei konsolė JTAG'inta tai tada išvis geriausiai nusipirkti išorinį USB HDD.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Verta paminėti, kad tas kabelis dabar praktiškai bevertis, nes viska gali persikelti su paprastu USB flešiuku, o jei konsolė JTAG'inta tai tada išvis geriausiai nusipirkti išorinį USB HDD.

Kažkaip nepastebėjau, ar leidžia seivus perkelti iš HDD į USB ar ne?

Ar leidžia perkelti ir patį geimą?

Ar perkelia ar kopijuoja? T.y. kalbam apie duomenų backupą, tai jei ten yra transfer funkcija.. tai darau prielaidą , kad diske po tokios operacijos kaip ir nebelieka profailo ar ten seivų kokių, o tik USB kortelėje.

PS: šiaip kabelis gal ir naudingas daiktas.. paimi ir nusikopijuoji visus suinstalintus žaidimus. Tarkime kažkas nutinka hardui, tai po to viską vienu ypu ir atsistatai.. nereikia DVD kaišioti ir vėl viską instaliuoti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kažkaip nepastebėjau, ar leidžia seivus perkelti iš HDD į USB ar ne?

Ar leidžia perkelti ir patį geimą?

Ar perkelia ar kopijuoja? T.y. kalbam apie duomenų backupą, tai jei ten yra transfer funkcija.. tai darau prielaidą , kad diske po tokios operacijos kaip ir nebelieka profailo ar ten seivų kokių, o tik USB kortelėje.

PS: šiaip kabelis gal ir naudingas daiktas.. paimi ir nusikopijuoji visus suinstalintus žaidimus. Tarkime kažkas nutinka hardui, tai po to viską vienu ypu ir atsistatai.. nereikia DVD kaišioti ir vėl viską instaliuoti.

Kaip nori, gali perkelti (Move) arba kopijuoti (Copy). Dėl žaidimų perkėlimo nežinau, kadangi neturiu tokio talpaus flešo, tačiau manau jog galima, kadangi pasirinkus instalinta žaidima taip pat yra Move funkcija.(jei teisiningai pamenu, reikės patikrinti :)). Save'us leidžia perkelti, kopijuoti - taip pat kaip ir profilius.

Aš pavyzdžiui turiu 2x HDD po 20gb, tai dabar mano profilis stovi flešiuke ir viskas normaliai veikia. Tik įjungus konsolę profilis tokiu pat greičiu kaip ir iš HDD prisijungia. Taigi kai mano norimas žaidimas yra kitame HDD paprasčiausiai jį pakeičiu kitu ir viskas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš pavyzdžiui turiu 2x HDD po 20gb, tai dabar mano profilis stovi flešiuke ir viskas normaliai veikia. Tik įjungus konsolę profilis tokiu pat greičiu kaip ir iš HDD prisijungia. Taigi kai mano norimas žaidimas yra kitame HDD paprasčiausiai jį pakeičiu kitu ir viskas.

O kur seivus laikai? Flešiuke laikai tik profilį, o žaidimų seivus išmėtęs po tuos 20GB diskus?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.