altas123

Sveiki

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki jei mano xbox 360 yra nuflesintas dvd romas ar jis skaitys tik pal formata ar ir ntsc.ar kad skaitytu ntsc reikia statyti cipa.Ir dar kai perki xbox 360 koks dvd romas geresnis samsung ar hitachi ir yra dar kazkoks tik neatsimenu, taigi kuris is situ dvd romu geresnis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

samsung veiks pal ir ntsc

Šitas suintrigavo. Jo ZZ1 ar kas nors TIKRAI žinančių pasakykit :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kad itakos turetu diskasukio gamintojas apie tai nieko nezinau. flashinimas regijono apsaugos nenuima, o taip pat negali pakeisti zaidimo koduotes standarto. uztai jei norit zaisti ntsc ir pal zaidimus, sprendimas yra paprastas: dauguma nauju televizoriu, o taip pat monitoriai gali dirbti naujuoju PAL-60 standartu, kuris apjungia ir atkoduoja tiek senaji PAL-50, tiek ntsc. bet net tokiu atveju zaidimas turi buti region-free. Pajungus konsole prie tokio televizoriaus tampa nebesvarbu pal ar ntsc koduote yra naudojama. apie PAL-60 gerai raso wikipedia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane samsungas... tas kur gidai>>x360 gidai>> ir toi fotkei pats 1 is desines :D .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki jei mano xbox 360 yra nuflesintas dvd romas ar jis skaitys tik pal formata ar ir ntsc.ar kad skaitytu ntsc reikia statyti cipa.Ir dar kai perki xbox 360 koks dvd romas geresnis samsung ar hitachi ir yra dar kazkoks tik neatsimenu, taigi kuris is situ dvd romu geresnis.

Labas ! :grt:

P.S. Kox temos pavadinimas toks ir atsakymas... :(

Redagavo qMaraS

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.