MiSiPe

XBOX 360 Spring 2010 dashboard atnaujinimas

Rekomenduojami pranešimai

siaip kazin ar taip iseis...(budas suzinot prijunk toki usb sakotuva i x ir pora flesiuku ijunk paziuresi ar abu ras... manau tik 1...o jai y atskirus usb kisi tada randa lyktai) beja turbut nulaus vistiek kad imtu daugiau nei 16gb....o pradziai kai sudeginau savo 120gb man bus gana ir 16 :thumbup: (galima bus junkt 2x16gb tik i priekinius usb) beja tiem kas baninti (taipat ir man) reix laukt kol bus galima update per usb pasidaryt...

beja cia gerai bus nebent seivint i kokiu 2gb flesa arba gerai tiem kas turi atliekama 16gb flesa... 16gb kaina ~100lt kai uz 120lt galima 120gb hdd paimt... :D

Redagavo xmouserx

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

o gal nusipirkt tokiu

Nuotrauka

ir pasidaryt gb KIEK TIK NORI MUHUHUHAHAHA!!! :thumbup:

jei supportins tik 16gb galesi ka nori kisht i ta antra usb :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

as taj dar vis nesijungiau nuo lapkricio prie live ir laukiu LT ant samsungo :D

EDIT: man uzteks 16gb yra 2 usb lizdai tai jau 32 :D

16gb per 1 usb, taigi galima bus naudot 2x16gb ir turet 32gb

Ne į temą

kam kartoti tai ka jau parasiau
Redagavo KingRun

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jus nesuprantat,kad palaikys 16 GB ? Galesi isidet 10 usb po 16 GB,bet vistiek bus 16 GB vietos...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jus nesuprantat,kad palaikys 16 GB ? Galesi isidet 10 usb po 16 GB,bet vistiek bus 16 GB vietos...

If you're intent on circumventing Microsoft's cutthroat hard drive pricing the Xbox 360, you can use two USB storage devices :Dfor a maximum of 32 GB of usable storage :D ; however, the console "has a fixed limit of two external USB mass storage devices" regardless of whether they're "formatted for the Xbox 360 or not." If you fill all three USB ports on the console, only the first two to be connected will be recognized.

ziurek ir verk...

Redagavo xmouserx

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ziurek ir verk...

Na suklydau skaitydamas,bet man labai idomu kodel tureciau verkti ? Kaip tik dziaugiuosi,nes turiu Xbox 360 Arcade be HDD,tai...Mastyk ka rasai...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ziurekit, bet esmeje ar as teisingai supratau? galesim seivinti ZAIDIMU SEIVUS i nesiojamus USB, ir galesim nesunkiai pernesti i kita konsole jei kas?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ziurekit, bet esmeje ar as teisingai supratau? galesim seivinti ZAIDIMU SEIVUS i nesiojamus USB, ir galesim nesunkiai pernesti i kita konsole jei kas?

joa :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na didziulio pasiekimo cia kaip ir nera. patys hdd man kai einu pas koki drauga game sulosti nekelia problemu nesiojimosi atzvilgiu nes vistiek nesuosi du cackes zaidimu, kelis originalus ir pulteli ar du, tai i kuprine viska susimetus vietos uztenka. cia nebent tam kad tvarkingiau biski butu ir siek tiek HDD vieta pataupyti.

Ne į temą

B00M! 2k POST'U! :thumbsup4:
Redagavo kiler01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Na suklydau skaitydamas,bet man labai idomu kodel tureciau verkti ? Kaip tik dziaugiuosi,nes turiu Xbox 360 Arcade be HDD,tai...Mastyk ka rasai...

ne nu sorry jai isizeidei... ziurek ir verk-> tiesiog tokia fraze (neturi tiesiogines reiksmes :thumbsup4: taprasme (niekad su niekuo del kalbu forume nesipyxtu rimtai, nebent siaip biski ant zodziu ale riejuosi :) ))

siaip man tai labai patinka sis m$ sprendimas (nors ir lb keistas) bus galima lengvai seivus persinesti, kaikuriems kas neturi hdd bus tikrai puiku bus panaudoti atliekama flesiuka :thumbsup4: ir galu gale kas man labai patink demuskes isikelt bus lengva kaip 2x2 :)

na didziulio pasiekimo cia kaip ir nera. patys hdd man kai einu pas koki drauga game sulosti nekelia problemu nesiojimosi atzvilgiu nes vistiek nesuosi du cackes zaidimu, kelis originalus ir pulteli ar du, tai i kuprine viska susimetus vietos uztenka. cia nebent tam kad tvarkingiau biski butu ir siek tiek HDD vieta pataupyti.

cia manau kiekvienam kitaip.. nepamirsk kad daug kas neturi hdd ir nesiruosia 100lt uz 20gb moket..

del patogumo tai man irgi nera sunku nusinest hdd (kas savatgali nusivezu\parsivezu visa x'a (vrn-vln)ir nematau nepatogumu nes i kuprine sutalpinu, o + ir manksta ~5kg ant peciu nesiot :) )

bet visdelto gerai si naujove nes supaprastins x'a bent truputi..

Redagavo xmouserx

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

dar jei eis zaidimu failus yrasyt ir dlc tai bus super prisipirksiu flashu popigiai internetu :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.