MiSiPe

XBOX 360 Spring 2010 dashboard atnaujinimas

Rekomenduojami pranešimai

Rasykis ta kur auksciau kauke00 idejo, man viskas su juo veikia.

taip nes pas ji be tu 9 :)

O jus kasnors bandet kazka daryt po sito update ?

Ne į temą

As bandau irasit themes i xbox , bet nieko neiseina :)
Redagavo reDzyss

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

isikeliau night vision goggles persikeliau i harda is usb rodo kad yra bet per avatar editor nerandu kaip suprast?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas žinot kodėl nesiupdatina iš USB? Į diską įsirašius updatinasi, o įkėlus į usb, ne.

Flashas formatuotas į Fat32, įkeliu ten tą system folderį, nutrinu tą galūnę, bet vis tiek nieko.

Redagavo seimas2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas žinot kodėl nesiupdatina iš USB? Į diską įsirašius updatinasi, o įkėlus į usb, ne.

Flashas formatuotas į Fat32, įkeliu ten tą system folderį, nutrinu tą galūnę, bet vis tiek nieko.

As tai taip nereikejo formatoti nes mano blesiukas fat32 jau buvo ikeliau update i pilna flesha ir winrarines ikisau flaasa ijugiau xboxa td isjungiau ir vel ijungiau ir update nau :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai va ysirasiau nauja xbox updata kuris leidzia zaidimu seivus ir visa kita isikel i flasha. Isikeliau i flasha seiva tada prijungiau prie pc susiradau per "XTAF" seiva ir per 360 resigner norejau paziuret profile ir device id bet kaip bandau atidaryt ta seiva meta "This is not a Con File". Kaip man tuos seivus badaryt con failu? Kai is Modio parsisiunciau nauja seiva tj jokiu problemu nekyla atidarant tj reiskias kad ten con failas, bet kodel mano seivas yra ne '"con"?

Redagavo Civux

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

is to saito:

w00t m00t?! galima isimesti DLC i flasha ir veiks?!

Woot jegele vakar parsisiunciau is torrent.lt dlc asasian cred 2 ir eina :) :) :P :P :( :(

O del temu kam reikia kurti jas as tai ikeliu i flasha betkoki picture ir dedu ant destopo xboxo ir gaunasi kaip tema . BETO REIKIA ISIAISKINTI KAI NUSIPIRKI IS XBOX STORE ZAIDIMA KAIP JAM KAZIN NEREIKIA DISKO PALEIDIMUI ISKART VARO PER HDD ? REIKTU PASIGILINTI ..

Redagavo IxtremeLT

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Woot jegele vakar parsisiunciau is torrent.lt dlc asasian cred 2 ir eina :) :) :P :P :( :(

O del temu kam reikia kurti jas as tai ikeliu i flasha betkoki picture ir dedu ant destopo xboxo ir gaunasi kaip tema . BETO REIKIA ISIAISKINTI KAI NUSIPIRKI IS XBOX STORE ZAIDIMA KAIP JAM KAZIN NEREIKIA DISKO PALEIDIMUI ISKART VARO PER HDD ? REIKTU PASIGILINTI ..

tipo ne digitaly signed ? buvo ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ta prasme tie games on demand? jiem nieko nereikia parsisiunti ir losi is HDD. (ar flasho dabar)

man.... pabandysiu ryt ar siandien su tais DLC :) idomu ar nesugalvos jie po to banint uz tokius dalykus :) tai isnaudokim kol galim :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai pl pl nera sumauto kodinimo nk ant dlc, galiu pasiimt re dlc knist i usb ir grajint ? :( ?

man irgi sunku patiketi, bet jeigu zmogus sako kad jam veikia taip isimetus... tai pabandom ! :(

nors pala... gal pas ji JTAGed konsole?

Redagavo kiler01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mhm idomu ar ne jtaginta, nes is hdd tai nekraudavo zmones sakydavo, tik su jtagged eidavo, galetu atsakyt ;D

tai turbut ryt reiks flashiuka nusipirkt eit, hmm... susikelt viska, turetu ir title updates veikt tuomet ;]

Redagavo red-cat_eX

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.