MiSiPe

XBOX 360 Spring 2010 dashboard atnaujinimas

Rekomenduojami pranešimai

Kazin neprimastys kokiu dar nesamoniu tas ms po sio gerinorisko darbo juk db lengvai jtag per usb ar koki bot padarisim :cheers: Dar noriu paklausti turiu 8gb usb flasha parsisiuntes is playmanijos torento game eitu sukelti ji i usb ir ikisus usb i konsole ta zaidima perkelti i xboxo hdd aciu jei padesit :rofl:

Redagavo IxtremeLT

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kazin neprimastys kokiu dar nesamoniu tas ms po sio gerinorisko darbo juk db lengvai jtag per usb ar koki bot padarisim :cheers: Dar noriu paklausti turiu 8gb usb flasha parsisiuntes is playmanijos torento game eitu sukelti ji i usb ir ikisus usb i konsole ta zaidima perkelti i xboxo hdd aciu jei padesit :rofl:

taigi aiskiai auksciau parasyta kad fat32 sistema nepalaiko didesniu nei 4gb failu

norint zaisti is hdd reikia pirmiau instaliuoji i ji zaidima is disko ir po to laikyti diska dvdrom kad galetum zaisti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taigi aiskiai auksciau parasyta kad fat32 sistema nepalaiko didesniu nei 4gb failu

norint zaisti is hdd reikia pirmiau instaliuoji i ji zaidima is disko ir po to laikyti diska dvdrom kad galetum zaisti

Kaip tai nepalaiko, tai kaip kiti insistaliuoja geimus į hdd?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kaip del ftag beis dariti ? O tai kiek suprantu banintos konsoles db atgaus hdd funkcija ?

Redagavo IxtremeLT

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kaip del ftag beis dariti ? O tai kiek suprantu banintos konsoles db atgaus hdd funkcija ?

Taip, atgauna :cheers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai ka as supratau kad viskas kaip paprasto hdd, ir zaidimus galima rasit i usb ir lost, bet as taip nesuprantu ar galimetu DLC is PC i USB kelt ar ten kokius demo is pc i usb negalima ar galima nes man tai neiseina.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Kaip ir kur kelti demo jei isvis imanoma ?
Redagavo Dzozas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
:dribble: pagaliau reikejo iskelti microsoftui byla del musu teisiu pazeidima cia taspats kaip gautum bana webe ir neitema tau atjungia interneta dohh ms lolz...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Microsoftas atnaujino savo puslapyje dashboardo parsiuntima offline budu:

Linkas siuntimui: http://download.microsoft.com/download/1/D...ystemUpdate.zip

Pats www: http://www.xbox.com/en-US/support/systemus...stemupdates.htm

Nenaudokite anksciau rastu dashboardo atnaujinimu (ten kur keliau i failai.lt ir to kur uzima 8 mb)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet man atrodo kad jie cia sufailino gal net negalvojo kad atsirakins hdd funkcija ,bet taip isejo kad tas flasho naudojimas atrakina sia galimibe tai gal ,ir atsirakina tavo hdd nu cia as taip tik manau :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Microsoftas atnaujino savo puslapyje dashboardo parsiuntima offline budu:

Linkas siuntimui: http://download.microsoft.com/download/1/D...ystemUpdate.zip

Pats www: http://www.xbox.com/en-US/support/systemus...stemupdates.htm

o kaip dabar pasidaryt ta pilna update tiem kas jau pasidare ta update be nieko ?? :rolleyes: nes kai megini tai boxas jau neranda jokio update.nes jau tipo jis yra ,tik nu ne pilnas..zjbs.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vakar viename rusų ar forume, ar bloge (nepamenu) mačiau gan logišką postą apie visą šitą reikalą. Taigi pagal atminti pabandysiu Jums tai išdėstyti. (tai ne mano nuomonė, bet ji man atrodo logiškiausia iš visų matytų)

Vienas žmogus pasakę, kad jo buvusis grupiokas dabar atstovaują ms Russia, ir atsako už xbox marketingą Rusijoje, Ukrainoje, Baltarusijoje (ir dar kai kuriose buvusiu Sovetų sąjungos šalių). Kai ms lapkričio pradžioje pradėjo "brickinti" visus hdd, jie pažeidę pirkėjo/pardavėjo teisių aktą. Gali būti kad ms ir turi teise taip daryti JAV ir Kanadoje, tačiau ES šalyse tai tiesiog negalimą daryti, čia tas pats - kaip vakar aš nupirkau sau naują porshe iš salono, man davę garantiją ir visą kitą, tačiau mane netenkina originalus valytuvai, aš varau į Gariūnus, nuperku sau patinkančius kiniškus, įstatau ir varau. Kita dieną ateiną Porshe atstovas, atidaro mašinos kapotą, įpisą iš visos jėgos lomą į variklį ir sako: Sorry, You car have been banned.

Tai va, prie reikalo, ms turėjo tiek nuostolių iš teismo posėdžių, kad jiems buvo kur kas pigiau atstatyti viską atgal į savo vietas, nei mokėti advokatams, teismo tyrėjams ir t.t... ms niekad nepripažins kad jie pažeidę vartotųjų teisės ir niekas to neįrodys, kur kas lengviau užmerkti akys į visą šitą reikalą.

Kitas žmogus parašę beveik tą pati, bet dar pridėjo, kad ms tikrai SUFAILINO kai žmonės pradėjo lysti į consolę, kai rado jtag klaidą, juk kiek žinau jtag buvo atrastas kai tik po bano bangos.

Dar buvo daug teksto apie tai, kaip ms žlugdo rusų žaidimo rinką, kodėl mes neturime padoraus ruso žaidimo ant xbox, nors ir pinigų yra, ir dizainerių, ir programuotojų... Išimtis tai buvo ukrainiečių darbas metro 2033 ir t.t....

ms daugiau neblokuos tikrai nei hdd, nei usb, jie tam neturi tiesiog teisių, tai mano prekę, ką norių ta ir darau su ja. Įdomų kodėl tik visas šitas reikalas užtruko tiek ilgai, ir kodėl visi užmerkę akys į šitą reikalą?

tai ne mano nuomonės, bet jos man atrodo logiškiausios

Redagavo KypuTeTpaBy

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, aš šiandien įsijungiau xbox'ą, ir kai bandau prisiconnectinti prie xbl, rašo, kad reikia update padaryti. Ar reiks nešti pas meistrą, kad vėl ten sutvarkytų? Ar su iXtreme 1.6.1 negausiu ban'ą?

Redagavo DiOn3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.