MiSiPe

XBOX 360 Spring 2010 dashboard atnaujinimas

Rekomenduojami pranešimai

Sprendžiant iš kiek laiko siuntė man update iš LIVE tai buvo daugiau nei 7 mb. Pirmą kart parsiunte greitai, poto X'as restartavosi ir tada siunte daug ilgiau, tikrai daugiau nei 7 mb...čia kažkas ne taip su tuo tavo prisegtu update'u, atsiprašau jei klystu, tik man pačiam įdomu :thumbup:

cia yra ne LIVE update'as, kaip sakant offline update'as, todel jis uzema maziau, jame nera Avi, avataru ir t.t. update, tik storage device ir manau nauju zaidimu palaikymas :clap2:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki, turiu xbox arcada, su naujausiu fw, turiu du diskasukius liteono: flashinta ir neflesinta, tai man neflesinta isimetus ir parsisiuntus updeita 8 mb +130 mb ir vel imetus flesinta jo flesas nenusiims? (kai jau atjungtas nuo interio). Naujokas esu nlb gaudaus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Svarbu! Pries tai banintiems x'ams su banintu hdd sitas updeitas atsato hdd funkcijas! Atrodo, kad meistreliams nepasiseke.

Redagavo kame

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Rimtai. Bet i live vistiek aisku neleidzia.

Redagavo kame

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

a jo pasiskaiciau rimtai, tai pl ka prarandu po update, tik avatarus, jei turiu harde avi codecus man jie vis dar veikia taip ? ir gaunu usb ;] ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai jei netureciau prarast, taigi title updeitu neisvalo ;] tai cool, o tai seivai man lieka visvien nors avataras dingsta ? oo tai siaip tik svariau boxe bus ;]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tu gauni USb palaikyma, prarandi avatarus, ir visa kita lieka. Taip turetu but. Ir atgauni HDD :)

Redagavo G1edrius

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

XS snekejo kazka apie sena avataru updeita, ji isirasai i cd ir vel atsirand avatairai. Seivai lieka.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.