MiSiPe

XBOX 360 Spring 2010 dashboard atnaujinimas

Rekomenduojami pranešimai

tai blyn updeita pasidarysiu nebegalesiu atsibanint hdd ;// ? istrins jauciu galimybe.

beto tai patvirtinkit galesit title update irasyt kas nors kai jau zinosit ;]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

bet faktiskai kaip ir gerai bet tuo paciu kaip ir negerai cia,kas turi bana ir nera atsibanines HDD tai sitas updeitas nieko ir neduoda.o man demo bei seivu laikyt flashe nematau reikalo jei galiu ta daryt HDD.

gerai tiem kas sedi su arkadom ir dar neturi HDD. :D

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

To tdubsull:

Ne į temą

Taip per live. O bano negavau, nes banu banga jau praejo.

To plastiks:

Ne į temą

atsinaujinciau, jei mokeciau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tai jai pas mane dabar pvz yra atstatyta galimybe rasyti zaidimus i hdd nors esu banned, tai kai padarysiu si update dings vel galimybe rasyt i hdd?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tai nelabai galiu ir padet, nes bano oficialiai nesu gaves :D tai man viskas veikia kaip ir anksciau, tik praradau avatarus, tipo reik kazkokio update is LIVE, bet man kazkaip nesvarbu, vistiek offline sedziu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tai jai pas mane dabar pvz yra atstatyta galimybe rasyti zaidimus i hdd nors esu banned, tai kai padarysiu si update dings vel galimybe rasyt i hdd?

XS zmones rase, kad hdd criplinimu dar nebuvo, tai manau gali darytis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

b*****, as nuo to update irgi praradau avatarus, tai dabar nezinau ka daryt, nes i live nejungiu. Gal pades kas nors?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ammm galit placiau paaiskint kas su tais avatarais? skaiciau kad jie dingsta - na gerai dingsta. o kuom tai mane rimciau paveiktu? Kad zmogeliuko nera vaikstant po meniu - maza beda.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dingsta tie zmogeliukai ir nebegali ju sukurt. Va tokia ir beda.

Ir dar ka radau xbox-sky prie sio update (_SystemUpdate_9199):

Don't use on Jtagged console, it will blown an efuses and fix jtag exploit.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

visuomet buvo aisku kad tas update netiks jtag' konsolems - jtag reikes palaukti aftermarket update :thumbup: o jei viskas padaryta normaliai tai MS update nieko baisaus nepadarys - perflashinti xbr reikes ir viskas.
Redagavo rlevin7

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ammm galit placiau paaiskint kas su tais avatarais? skaiciau kad jie dingsta - na gerai dingsta. o kuom tai mane rimciau paveiktu? Kad zmogeliuko nera vaikstant po meniu - maza beda.

Taip, dingsta ir nebeina kurt, man tai taip pat maza beda, bent jau visus naujus zaidimus po sio update bus galima zaist ir dar usb kaip memory unit naudot galima :thumbup:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nice,updaitinau xbox jis restartavosi ir e80 .girnai pasiduodu su xboxu :thumbup: uzkniso juodai

secondary code 1000

cia jauciu esme tame buvo kad updaitinau be dvd drive

Redagavo osmosas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

_SystemUpdate_9199.rar

Tiem kas neturit LIVE :thumbup:

Sprendžiant iš kiek laiko siuntė man update iš LIVE tai buvo daugiau nei 7 mb. Pirmą kart parsiunte greitai, poto X'as restartavosi ir tada siunte daug ilgiau, tikrai daugiau nei 7 mb...čia kažkas ne taip su tuo tavo prisegtu update'u, atsiprašau jei klystu, tik man pačiam įdomu :clap2:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sprendžiant iš kiek laiko siuntė man update iš LIVE tai buvo daugiau nei 7 mb. Pirmą kart parsiunte greitai, poto X'as restartavosi ir tada siunte daug ilgiau, tikrai daugiau nei 7 mb...čia kažkas ne taip su tuo tavo prisegtu update'u, atsiprašau jei klystu, tik man pačiam įdomu :thumbup:

Is live kai siunties turbut prideda avatarus ar dar ka nors, o sitas offline updeitas neturi avataru. Cia turbut ms sumaste, kad zmones jungtus i live. Redagavo kame

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.