MiSiPe

XBOX 360 Spring 2010 dashboard atnaujinimas

Rekomenduojami pranešimai

Documentation obtained by Joystiq – and subsequently confirmed with two separate sources – reveals that "USB Mass Storage Device Support on Xbox 360" will soon be a reality. The document, authored by a senior software development engineer at Microsoft, states that due to "increased market penetration of high-capacity, high throughput USB mass storage devices, a 2010 Xbox 360 system update" will allow consumers to save and load game data from USB devices. The update is purportedly coming in Spring 2010.

Once the update occurs, Xbox 360 owners will be able to download Xbox Live Arcade games, Xbox Live Indie games, Games on Demand, DLC and Title Updates to the storage device. "USB storage devices may, however, have far greater memory capacity than MUs (at the date of writing, the largest MU is 512 MB), and may therefore support previously infeasible operations-such as installation of a full disc-based title." That's right, you can also store disc-based games to the USB device; however, it will require the disc to be in the tray for authentication, identical to the current functionality.

http://www.joystiq.com/2010/03/18/xbox-360...-in-2010-update

mano manymu, labai netipiškas MS sprendimas. O kokia jūsų nuomonė?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Išeina taip, kad užteks usb flash ir DLC ir kitus dalykus galėsi įsikelt, pasinaudot?

Redagavo SilentMove

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ne iseina taip kad pagaliau galesim updeitus kelt i hdd, turbut ir title ir visa mesla ir naudot kaip boxo memory unit'a pilnai, o tai reiskia kad naujas exploitas coming ;DD muhahaah

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galbūt jie suprato, kad ta banų banga jiems pelno neatnešė, tai dabar vilioja žmones :thumbup:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Wow, tikrai geros naujienos, bet aš taip pat nustebau kaip M$ tokį sprendimą priėmė... Gal baigs M$ dirbtis su tomis banų bangomis ir galėsim ramiai su iXtreme LT sėdėt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Wow, tikrai geros naujienos, bet aš taip pat nustebau kaip M$ tokį sprendimą priėmė... Gal baigs M$ dirbtis su tomis banų bangomis ir galėsim ramiai su iXtreme LT sėdėt.

na cia jau reikai buti dideliu optimistu :thumbup:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

istiesu cia papildyta hdd funkcija, nes visi visvien perka kiniskus ir p*** prota microsoftui, taigi padare leidima externalui, ir su tuo updeitu mus gaudys kas dar neatsibanino hdd ;DDD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

as taj dar vis nesijungiau nuo lapkricio prie live ir laukiu LT ant samsungo :thumbup:

EDIT: man uzteks 16gb yra 2 usb lizdai tai jau 32 :D

Redagavo KingRun

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

as taj dar vis nesijungiau nuo lapkricio prie live ir laukiu LT ant samsungo :thumbup:

EDIT: man uzteks 16gb yra 2 usb lizdai tai jau 32 :D

jei supportins tik 16gb galesi ka nori kisht i ta antra usb :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

16gb man pilnai uztex :thumbup: bus 15.5gb naudojama, pilnai gana 2game ir daug seivu(beja kas draudzia prijunkt 3x 16gb juk 3 usb :D ), jega :D ir galbut tikrai naujas naujas exploitas is comming...(dar pagalvojus kazkaip keita kdl jie taip padare, zinant ms tai lb keista...gal su 8955 kazkokiu spragu netrastu yra ir db visus suvilios su nauju kerneliu kad visi updatint ir bus kaip su dabartiniu jtag kad visi (kartu ir as) verkiam del to kad turim 8955)

beja turbut bus galima paimt pvz 500gb hdd pasidalint pvz i 2 partition viena 16gb kitai kas liko ir naudot...

Redagavo xmouserx

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.