H117

Gidas : Kaip pasidaryti Pandora Battery ir memstick

Rekomenduojami pranešimai

Noreciau paklausti: kai as per PSP paleidziu Pandora's Batery Firm.Installer ir palaukiu apytiksliai 10 sekundziu, programa issijungia ir ismetama klaida ,,The game could not be started (8002014C)". Kazin kas cia galetu buti?Mano PSP atristas, Custom Firmware 5.00 m33-6.

Ne į temą

Is tiesu labai puikus gidas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Taigi... :);)

Jums Reikės:

PC su Windows XP

PSP su CFW arba 1.50 FW (Jei pas jus CFW, pageidautina kad 1.5 kernelis butu irasytas jei jo nera. Pvz.: 3.71 M33)

PSP Baterijos

Pandora.zip pack'o

PSP Official 1.50 Update

!!!Memory Stick Pro Duo kortelės (tiesiog DUO neveiks)!!!,4gb arba mažesnės (8gb neveikia,ir ta korta 32mb kur gavot su PSP taipat)

Eh.. ;) Pradedam:

1.Išpakuojam pandora.zip archyvą.

2.Formatuojam savo Memory Stick su PSP

3.Formatuojam savo MS su archyve esančiu mspformat.

Start>Run..

rašom cmd

Nuotrauka

Į cmd langą tempiam mspformat.exe ir padėję tarpą parašom mūsų PSP kortos raidę(pažiūrėt galit Start>My Computer,arba Desktop>My Computer):

Nuotrauka

Enter,parašom Y ir vėl enter.

Nuotrauka

4.Dabar į PSP įmetam battery ir installer aplankuose esančius aplankus (_ _%,atrodys panašiai tik su pavadinimais) į PSP>GAME150 jei pas jus cfw,į PSP>GAME jeigu pas jus 1.50 (aplankus PSP,GAME150 ar GAME sukurkite patys)

Į PSP Memory Sticką įmetam 1.50 update'a(eboot.pbp), (į pradžią,kur yra jūsų PSP aplankas,ne į jį) ir pervadinam į UPDATE.PBP

Nuotrauka

5.Per PSP paleidžiam Pandora's Battery Firm. Installer ir paspaudžiam X'ą.Palaukiam kol baigs.

6.Pajungiam PSP prie PC.

7.Įeinam į išpakuotą anksčiau Pandora ir einam į msinst

8.Pakartojam 3. žingsnį,tik vietoj mspformat.exe tempiam msinst.exe,dedam tarpą ir parašom PSP stick'o raidę,tarpas,atidarom psp kortą ir tempiam msipl.bin failą į cmd langą.Enter.Palaukiam kol atsiras blalabla ? [Y] ir parašom Y,spaudžiam enter.

Nuotrauka

9.Atjungiam PSP,per PSP paleidžiam Pandora's Battery Creator.

Spaudžiam kvadratą,ir paleidžiam programą iš naujo.Dabar spaudžiam X.

Vuolia ! ;):)

Tavo rankose Pandora JigKick batarkė ir mem.stick'as. :)

Naudojimas:

Išjungiam PSP ir ištraukiam idedam baterija..Turėtumėt pamatyt dvi šviečiančias lemputes psp kairiame apatiniame kampe.. :)

Jei norite atstatyti Baterija į pradinę būseną,paleiskite Battery Creator ir spauskit L+R triggerius.

Išmes 0x14 errorą,bet viskas veiks.Nežinau kodėl išmeta,bet man veikia viskas puikiai kai restorinau.

o as sakykim turiu versija 5.00 taj man pavyks ar ne ?????? nu pas mane m33 bet kai ikeliu faila is mpsformat man nepadaro to dalyko kad atseit reikia paspaust y arba n prasau ka daryt padekit

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ar tix ta memory stick i kuria kisasi micro sd kortele, nu kad tipo tik m2 adapteris.

tiks, tik per adapteri zinoma :down:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane 3.90 M33-3 ir kai leidziu Pandora's Battery Firm raso the game could not be started, ta pati ir kaip per m33 recoveri padarau 1.50 karnerl tik kitokius skaiciukus raso

Redagavo Mace

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki man reikia downgradint psp is Gen D3 i koki senesni cia tiks sitas man gidas?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na man bėda pasistojo, kaip ir daugybei šio forumo skaitytojų. Ties 5 punktu. Paleidus Pandora instaleri, raso The game could not be started. Jei kas nors isprendet sia problema, labai prasau, duokit man zinot. Jei pavyks ispresti, butinai pranesiu. Mano ver: 5.50 GEN-D3

Redagavo bataslt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na man bėda pasistojo, kaip ir daugybei šio forumo skaitytojų. Ties 5 punktu. Paleidus Pandora instaleri, raso The game could not be started. Jei kas nors isprendet sia problema, labai prasau, duokit man zinot. Jei pavyks ispresti, butinai pranesiu. Mano ver: 5.50 GEN-D3

man tas pats, pas mane versija 5,03

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi... ;):)

Jums Reikės:

PC su Windows XP

PSP su CFW arba 1.50 FW (Jei pas jus CFW, pageidautina kad 1.5 kernelis butu irasytas jei jo nera. Pvz.: 3.71 M33)

PSP Baterijos

Pandora.zip pack'o

PSP Official 1.50 Update

!!!Memory Stick Pro Duo kortelės (tiesiog DUO neveiks)!!!,4gb arba mažesnės (8gb neveikia,ir ta korta 32mb kur gavot su PSP taipat)

Eh.. ;) Pradedam:

1.Išpakuojam pandora.zip archyvą.

2.Formatuojam savo Memory Stick su PSP

3.Formatuojam savo MS su archyve esančiu mspformat.

Start>Run..

rašom cmd

Nuotrauka

Į cmd langą tempiam mspformat.exe ir padėję tarpą parašom mūsų PSP kortos raidę(pažiūrėt galit Start>My Computer,arba Desktop>My Computer):

Nuotrauka

Enter,parašom Y ir vėl enter.

Nuotrauka

4.Dabar į PSP įmetam battery ir installer aplankuose esančius aplankus (_ _%,atrodys panašiai tik su pavadinimais) į PSP>GAME150 jei pas jus cfw,į PSP>GAME jeigu pas jus 1.50 (aplankus PSP,GAME150 ar GAME sukurkite patys)

Į PSP Memory Sticką įmetam 1.50 update'a(eboot.pbp), (į pradžią,kur yra jūsų PSP aplankas,ne į jį) ir pervadinam į UPDATE.PBP

Nuotrauka

5.Per PSP paleidžiam Pandora's Battery Firm. Installer ir paspaudžiam X'ą.Palaukiam kol baigs.

6.Pajungiam PSP prie PC.

7.Įeinam į išpakuotą anksčiau Pandora ir einam į msinst

8.Pakartojam 3. žingsnį,tik vietoj mspformat.exe tempiam msinst.exe,dedam tarpą ir parašom PSP stick'o raidę,tarpas,atidarom psp kortą ir tempiam msipl.bin failą į cmd langą.Enter.Palaukiam kol atsiras blalabla ? [Y] ir parašom Y,spaudžiam enter.

Nuotrauka

9.Atjungiam PSP,per PSP paleidžiam Pandora's Battery Creator.

Spaudžiam kvadratą,ir paleidžiam programą iš naujo.Dabar spaudžiam X.

Vuolia ! :);)

Tavo rankose Pandora JigKick batarkė ir mem.stick'as. :)

Naudojimas:

Išjungiam PSP ir ištraukiam idedam baterija..Turėtumėt pamatyt dvi šviečiančias lemputes psp kairiame apatiniame kampe.. :)

Jei norite atstatyti Baterija į pradinę būseną,paleiskite Battery Creator ir spauskit L+R triggerius.

Išmes 0x14 errorą,bet viskas veiks.Nežinau kodėl išmeta,bet man veikia viskas puikiai kai restorinau.

ar tinka tai psp 6.20 versijai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.