KingRun

PSN aktualijos 5.50gen-d3 (5.00m33)

Rekomenduojami pranešimai

aisku kad tik td kai ikeliau. anksciau jei butu neisijunge cia mano problema butu , cia nerasyciau :thumbup:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

turbut savo seno registry katalogo neissisaugojai? aj ir jei gali gal pasakyk kokie failai yra tame registry kataloge

Redagavo KingRun

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nusikopink is pradziu ta registry aplanka ir tada paciam flash1 pabandyk istrynt "ac" faila ir paziurek ar pades

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

neistrina to ac. tas pats , geriau paaiskink kdl neranda nei vieno fat princess serverio :// bandysiu tuoj ressistance paziuresim ar ant jo bent 1 ras

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

psnkiller v1.0 , ressistance puikiausiai veike ir servus rado ir normaliai ejo :/ kazkodel princess neranda :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar imanoma kaip nors susitvarkyt su psnlover, kad veiktu psn ant psp 3003 , kur veikia chickhen2 ar cfw enabler ? Pas mane cfw irašyta 5.03 Gen-c, ir irašytas psnlover pluginas, priejau iki registracijos, užsiregistravau, bet kai pabandžiau i psn store ieit iškart reikalauja ofw " A system software update for the PSP system is required.", tas pats bandant i account managment ieit. Gal galetumet kuo nors padet ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar imanoma kaip nors susitvarkyt su psnlover, kad veiktu psn ant psp 3003 , kur veikia chickhen2 ar cfw enabler ? Pas mane cfw irašyta 5.03 Gen-c, ir irašytas psnlover pluginas, priejau iki registracijos, užsiregistravau, bet kai pabandžiau i psn store ieit iškart reikalauja ofw " A system software update for the PSP system is required.", tas pats bandant i account managment ieit. Gal galetumet kuo nors padet ?

o pluginas per recovery meniu ijungtas? . aisku cia ne i tema gal bet tiem kas turi kelias korteles ir jas keitalioja pvz, kaip as. vienoj yra pluginai,kitoj nera,tai is kurios kortos psp uzsikraus pirma karta,po to jei pakeisi korta ,tai psn ir neveiks.bet cia ne esme manau.tu pasikoregavai tuos failiuks game.txt bei vsh.txt ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o pluginas per recovery meniu ijungtas? . aisku cia ne i tema gal bet tiem kas turi kelias korteles ir jas keitalioja pvz, kaip as. vienoj yra pluginai,kitoj nera,tai is kurios kortos psp uzsikraus pirma karta,po to jei pakeisi korta ,tai psn ir neveiks.bet cia ne esme manau.tu pasikoregavai tuos failiuks game.txt bei vsh.txt ?

Pluginas aišku ijungiau per recovery, o game. txt ir vsh.txt pas mane setplugins folderyje išvis nera, mano cfw veikia per chickHEN2 (pilnai išjungus psp atsistato i originalia fw), man tai pat atrodo, kad del tu dvieju failiuku taip gali būt, bet nžn iš kur juos isikelt, kad veiktu gerai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.