KingRun

PSN aktualijos 5.50gen-d3 (5.00m33)

Rekomenduojami pranešimai

A:Im on 5.03 GEN-C 3000/2000 and when i try to go in the Infrastrutture Mode says me "You Must Login to PSN"

But if i try to login/reggister from XMB it give me an error

B:You can't do alot on 5.03 sorry ,but if you have a friend with FAT psp you can follow steps of the 5.50 GEN-D3 and

put "registry" folder in your 5.03 GEN-C Flash1

raso psnkiller v1.0 , reik registry folderio kiek supratau :thumbsup4: gal patalpint gali?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

galiu taip padaryt susikurk per pc playstation puslapyje accounta . parasakyk man login ir password as sukursiu registry failus.

EDIT: Tik neesu uztikrintas ar veiks :/

Redagavo KingRun

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kai instaliuoji update tai turi mesti tokia lentele : ''backup the resurrection.prx to resurrection_M33.prx done writing the pandora core done'' ?????

Redagavo aimisteris

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

EDIT : atsiprasau sumaisiau tu apie Xgen pandora v5 kalbi :) kai raso done spausk :) ir tada pasirink Shutdown device

toliau gali skaityti 6 punkta :)

Redagavo KingRun

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne! paspaudi install pandora batery ir iskato ismeta ta lentele,as jau gan ilgai laukiau gal kokias 5min ir vistiek nk nesikeite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pagal tai ''backup the resurrection.prx to resurrection_M33.prx done writing the pandora core done'' tai tu paleidai Install xgen pandora v5 tai sakau spausk :) pasirink Shutdown device ir tesk toliau 6 punkta :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

deje sitas punktas man ir nesigauna, kad ir kiek laikau ta L.

dar norejau paklausti kai baigiu installiuoti magic memory stick man ismeta lentele: kazkas ten parasyta ir po apacia raso ''do you want to the time machine IPL now?'' ir gali pasirinkti yes arba no. gal cia kazkas bloga

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei paspaudziu yes man ismeta tokia lentele: ''insufficient reserved sector space. required space:12288bytes available space:5120 bytes'' tada paspaudi back is praso palaikyti mygtuka as palaikau L ir paraso magic memory stick sukurta, jei paspaudziu NO man iskart papraso palaikyti mygtuka :)

Redagavo aimisteris

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.