no0ne

Pasistojo man...

Rekomenduojami pranešimai

ant 19' moniko tai pasaka losti su boxu,nevarbu kad ir 17' turint jungciau tik prie moniko,su kineskopu net negadinciau vaizdo :P

Pas mane ne tas tipo labai platus monitorius, o paprastas 19" pasiziurek syncmaster 920N tai nemanau ar pasaka :P seip palost tikrai galima

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sakot jungti prie monitoriaus. O monitorius irgi turi būti butinai LCD, kad gauti HD vaizdą?

bet koks monitorius tinka,nors ir 17' bet koks senas,gausi 720p, o kad ne placiaekranis tai kas?

net nelyginkit kineskopo jau su moniku,as va imsiu boxa ir neturiu dar HDTV tai losiu tik ant moniko savo seno,geras CRT monikas rodo geriau dar uz tuos pigius LCD,ir spalvos geresnes ir ryskumas

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu va, scalman, snekejai snekejai, kad prie kineskopo nejungt, o dabar pats sakai prie kineskopo jungsi... :P

Nemanyciau, kad jau taip reiktu kineskopus nurasinet... Yra vienas Phillips modelis (kam bus be proto idomu, surasiu), kuris turi ir HD Ready, ir realiai maciau kaip prie jo pajungtas PS3 komponentiniu kabeliu rode.

Galiu pasakyt, kad vaizdas gal net ir truputi geresnis nei mano Xbox 360 pajungto prie Samsung LCD teliko komponentiniu kabeliu, gal tas pats, bet tik jau ne blogiau.

Uzsisakiau dabar, ryt jau gal gausiu, VGA kabeli boxui, paziuresiu ar labai skirsis nuo komponento. Tikiuosi, kad skirsis, nors ir per komponenta grafika ledas!!!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu va, scalman, snekejai snekejai, kad prie kineskopo nejungt, o dabar pats sakai prie kineskopo jungsi... <_<

Nemanyciau, kad jau taip reiktu kineskopus nurasinet... Yra vienas Phillips modelis (kam bus be proto idomu, surasiu), kuris turi ir HD Ready, ir realiai maciau kaip prie jo pajungtas PS3 komponentiniu kabeliu rode.

Galiu pasakyt, kad vaizdas gal net ir truputi geresnis nei mano Xbox 360 pajungto prie Samsung LCD teliko komponentiniu kabeliu, gal tas pats, bet tik jau ne blogiau.

Uzsisakiau dabar, ryt jau gal gausiu, VGA kabeli boxui, paziuresiu ar labai skirsis nuo komponento. Tikiuosi, kad skirsis, nors ir per komponenta grafika ledas!!!

as snekejau kad prie TV kineskopo nejungt,o boxa jungt prie moniko tai visad taip galvojau,tikrai jau ne prie teliko SD,o del CRT HD teliku tai zinau jau senokai,bet kainos nera mazos siaip ju,na del boxo komponentinio pries vga ,tai kiek skaiciau ir kiek kur radau info,kad vga rodo geriau siek tiek,na cia taip pat kaip ir HDMI gali nesisikirt nuo komponentinio,ziurint koks telikas,as tai imsiu ant dienu boxa va kaip tik,ir kartu iskart vga laida,nes noriu pazet skirtuma nuo SD teliko,prie moniko HD vaizdo

o kaip pats rekomenduotum del flashinimo daryt,kiek laiko laukt dar ar suges ar ne,na kad garantija galiotu jei suges dar iskart netycia,kokie tavo ispudziai,kaip kaista? ar ilgai zaides be isjungimo?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as prie savo teliko pabanzdiau per scart jungti,kaip sudinai atrodo,susiliejas vaizdas,per abu scartus,nu slyksti grafika.

o per komponentini hdmi ant 1080i ledas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as snekejau kad prie TV kineskopo nejungt,o boxa jungt prie moniko tai visad taip galvojau,tikrai jau ne prie teliko SD,o del CRT HD teliku tai zinau jau senokai,bet kainos nera mazos siaip ju,na del boxo komponentinio pries vga ,tai kiek skaiciau ir kiek kur radau info,kad vga rodo geriau siek tiek,na cia taip pat kaip ir HDMI gali nesisikirt nuo komponentinio,ziurint koks telikas,as tai imsiu ant dienu boxa va kaip tik,ir kartu iskart vga laida,nes noriu pazet skirtuma nuo SD teliko,prie moniko HD vaizdo

o kaip pats rekomenduotum del flashinimo daryt,kiek laiko laukt dar ar suges ar ne,na kad garantija galiotu jei suges dar iskart netycia,kokie tavo ispudziai,kaip kaista? ar ilgai zaides be isjungimo?

Nu nezinau, as rugsejo vidury i LT grysiu, tai ir flash'insiu (gal cipuosiu, su Edma reiks pasitart), kiek cia belauksi... Del kaitimo kazkaip dideliu bedu nepastebejau, specialiai neisjunges para laikiau. Mano PS2 slim'as labiau kaista... Bet vistiek mastau apie papildomo ausinimo pirkima, man tas "Intercooler 360" nieko pasirode.

O del tu pajungimu, tai nemanau, kad prie kineskopinio monitoriaus irgi stebuklingai gera vaizda pamatysi...

Redagavo auron

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano boxas visa diena ijungtas buna,tai aisku uzkaites biski,ypac ten galas kur karstas oras iseina ir pats korpuso vidurys,kur visi smegenys yra,o siaip ta nekaista jis ten daug

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.