inferal

Ar eitu sis zaidai ant situ spec.?

Rekomenduojami pranešimai

o ka galvojat apie hd4830 ?

cia tai turbut zveris?

tai jau turbut tikrai palaikys gta 4,crysis...

Imk bent HD4850. GTA4 biški virš mediumo veš, crysis gan padoriai. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne reikia quad core.

Matosi tavo nusimanymas apie pc... i7 galingesnis uz quad core.. GTA4 berots pirmas zaidimas panaudojantis visus 4 branduolius...

Jai taip metais ka pirkt, poto metysies kaip ta korta pajungt, o dar poto kaip draiverius instaliuot, tai dar kiek temus sukursi? Geriau naudokis google ir sau rupimu klausimu ieskok, nei floodink...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Matosi tavo nusimanymas apie pc... i7 galingesnis uz quad core.. GTA4 berots pirmas zaidimas panaudojantis visus 4 branduolius...

Jai taip metais ka pirkt, poto metysies kaip ta korta pajungt, o dar poto kaip draiverius instaliuot, tai dar kiek temus sukursi? Geriau naudokis google ir sau rupimu klausimu ieskok, nei floodink...

Ne neturiu omeni kad i7 yra blogesnis uz quad core.

Tesiog sakau kad pakanka quad core 2,4 kad ant max veiktu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

inferal - baik tu temas apie 8600GT tęsti ir t.t. Pats turiu Core 2 Duo 2.66 Ghz, 1.5GB RAM ir 8600GT 512MB - Assassins Creed medium tenka lošt. Ir štai ką aš patariu.

Pataupyk ir nepagailėk pinigų, nes paskui liūdna bus, visi nauji žaidimai prašo kuo daugiau dažniausiai, taigi pagalvok.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

inferal - baik tu temas apie 8600GT tęsti ir t.t. Pats turiu Core 2 Duo 2.66 Ghz, 1.5GB RAM ir 8600GT 512MB - Assassins Creed medium tenka lošt. Ir štai ką aš patariu.

Pataupyk ir nepagailėk pinigų, nes paskui liūdna bus, visi nauji žaidimai prašo kuo daugiau dažniausiai, taigi pagalvok.

Ne netesu.

Tik galvoju kaip man surinkti pinigu and ATi hd4830 video kortos paskui motinines kuri palaiko geresnius nei intel core 2 ir procesoriu intel core 2 arba quad.

Ciuju 800 lt neuzteks xDDD

Pas tave motinoj dar ne AGP jungtis kartais?

Blin jau rasiau kad turiu agp ir pci express 1.0 x16

Tai kaiptik tiktu hd4830 ant mano pci express x16 greitis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne netesu.

Tik galvoju kaip man surinkti pinigu and ATi hd4830 video kortos paskui motinines kuri palaiko geresnius nei intel core 2 ir procesoriu intel core 2 arba quad.

Ciuju 800 lt neuzteks xDDD

Blin jau rasiau kad turiu agp ir pci express 1.0 x16

Tai kaiptik tiktu hd4830 ant mano pci express x16 greitis.

Jau sakiau- g***** ta 4830 irgi... Žiūrėk nuo 4850.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.