inferal

Ar eitu sis zaidai ant situ spec.?

Rekomenduojami pranešimai

Cia tas pats kas man va pvz paemus koki halo 2 kuris is tikro veikia ant mano pc bet raso sita :

Nuotrauka

o siaip siulyciau imt 8800gt jei tiek lesos tempia o jei ne tai persimesk y 200 serijas arba naujesnes. ( nors siaip tos 200 serijos kortos pagal mano paieskas googlei tai rodo jog kai kurios is ju prilygsta (darbo atzvilgiu) tom 8000 serijom na bet nezinau kolkas man jos dirba ant high performance su zaidimais)

Redagavo KingRun

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Cia tas pats kas man va pvz paemus koki halo 2 kuris is tikro veikia ant mano pc bet raso sita :

Nuotrauka

o siaip siulyciau imt 8800gt jei tiek lesos tempia o jei ne tai persimesk y 200 serijas arba naujesnes. ( nors siaip tos 200 serijos kortos pagal mano paieskas googlei tai rodo jog kai kurios is ju prilygsta (darbo atzvilgiu) tom 8000 serijom na bet nezinau kolkas man jos dirba ant high performance su zaidimais)

Tau dar fotkei paryskintai aprasyta, o tu nesupranti... Windows 7 is not OFICIALY supported when this product was released. O tai reiskia , kad tuo metu kai zaidimas buvo isleistas, nebuvo windows 7 dar. Jai veikia dziugu, bet nevisi senesni zaidimai lengvai suderinami, pasileidzia ant nauju OS. Todel sis puslapis klaidos nedaro :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tau dar fotkei paryskintai aprasyta, o tu nesupranti... Windows 7 is not OFICIALY supported when this product was released. O tai reiskia , kad tuo metu kai zaidimas buvo isleistas, nebuvo windows 7 dar. Jai veikia dziugu, bet nevisi senesni zaidimai lengvai suderinami, pasileidzia ant nauju OS. Todel sis puslapis klaidos nedaro :)

Sutinku, reikia skaityti kas parasyta mazom raidem :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pirma geriau issiaiskink kuriam postui sitas "PVZ" skirtas , o ne iskart isvadas daryk , viska as suprantu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pirma geriau issiaiskink kuriam postui sitas "PVZ" skirtas , o ne iskart isvadas daryk , viska as suprantu

Nu gal kazkiek ir uzsipuoliau ir jai isizeidei galiu atsiprasyt :) ... Bet pirmas vaizdas perskaicius tai, kad tu peiki sita puslapi. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu gal kazkiek ir uzsipuoliau ir jai isizeidei galiu atsiprasyt :) ... Bet pirmas vaizdas perskaicius tai, kad tu peiki sita puslapi. :)

izeist tai neizeidei as jo nepeikiu as tiesiog kaip pvz Shock postui parasiau del to cpu kad kartais nereikia tiket viskuo ka raso nes kompiuteris reikalavimus tenkina

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galim truputi i tema? aa..?

Noriu pasitart tesiog nes vieni sako kad veik tie zaidimai kuriuos isvardijau o kiti ne ant situ specu.

Tesiog kodel taip skirtingai?

per ta systemrequirementslab ant gta 4 siulo 8600 gt ant required pasirinkimo,o ant minimum 6600gt.

O kaikurie sako kad š**** bus,nieko nepalaikys sita 8600gt!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

NU b***, uzknisai jau.... NEVEIKS GTA4 ANT SITO SUDO!!!! KA TAU DAR PASAKYT!!! Nes uzknisai nerealei.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

NU b***, uzknisai jau.... NEVEIKS GTA4 ANT SITO SUDO!!!! KA TAU DAR PASAKYT!!! Nes uzknisai nerealei.

Shock teisybe sako bet nereikia taip uzsipult cia gi internetas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As jau nekalbu apie ta suda,bet ka kiti tesiog nenusimano?!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As jau nekalbu apie ta suda,bet ka kiti tesiog nenusimano?!

Tai koks tavo naujas klausimas jei nekalbi apie ta suda?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gta 4 veiks ant mazos grafikos ,be jokiu AA , o del minimum 6600 gt ,tai yra nesamonė , pas drauga 7600 gt ant minimum su dideliais lagais veikia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o ka galvojat apie hd4830 ?

cia tai turbut zveris?

tai jau turbut tikrai palaikys gta 4,crysis...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.