Boxas

DVD DL

Rekomenduojami pranešimai

As jusu prasau, numeskit linka ar bent foto, kur yra irodyta, kad dual layer yra dvipusis diskas, tada as jumis patikesiu ir visas gincas baigsis, nes kur as skaitau, visur randu tapacia informacija

EDIT: stai ka dar radau, cituoju:

Answer: Dual-Layer DVDs

Dual-Layer recordable DVDs come in two formats: DVD-R DL and DVD+R DL. These discs are only writable on one side of the disc, but contain two layers on that single side for writing data to. They can hold up to 8.5GB on the two layers. A DVD Burner must include support for either DVD-R DL ,DVD+R DL, or both to be able to write to the Dual-Layer discs.

Double-Sided DVDs

Double-Sided recordable DVDs also come in two formats: DVD-R and DVD+R, including the rewritable DVD-RW and DVD+RW. Double-Sided discs include a single layer on each side of the disc that data can be recorded to. These discs can hold about 8.75GB of data if you burn to both sides. DVD Burners that support DVD+/-R/RW discs can burn to Double-Sided discs, all you have to do is burn to one side, flip the disc like an old LP record, and burn to the other side.

Taigi, dvipusiai DVD ir yra vadinami double sided, o ne Dual ar double layer

Redagavo LFXiksas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ei na nzn nesakyk :) tie minusiniai viskas ant boxo eina, eina ir geimai minusuos jei i verbatima rasai gi gida parases esu ;D net

Aisku nzn, nes vos tik nusipirkau x, pasiklausiau cia forume kuriu reik ar + ar - ir visi grieztai atsake, jog - neveikia ant x, todel ju net nebandziau ir teigiu ta ka man sio forumo nariai teige, o pries sita teigini nieks nepriestaravo tuo momentu. Be to niekur neesu mates pirkt DVD-R DL ir kad ant jo butu parasyta double layer :) Visur dual...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aisku nzn, nes vos tik nusipirkau x, pasiklausiau cia forume kuriu reik ar + ar - ir visi grieztai atsake, jog - neveikia ant x, todel ju net nebandziau ir teigiu ta ka man sio forumo nariai teige, o pries sita teigini nieks nepriestaravo tuo momentu. Be to niekur neesu mates pirkt DVD-R DL ir kad ant jo butu parasyta double layer :) Visur dual...

Matai, bet atsirado programa, kurios pagalba gali paleist zaidima ir is - :) yra redcat padarytas gidas, eik paziurek :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Oba :) Nezinojau net :) Nu nebesidomejau tais diskais uztai nieko apie juos dbr ir nebezinau :) Pries metus eidavo tik + DL, tai + visada dbr ir perku

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Oba :) Nezinojau net :) Nu nebesidomejau tais diskais uztai nieko apie juos dbr ir nebezinau :) Pries metus eidavo tik + DL, tai + visada dbr ir perku

tai manau, gali ir toliau pirk tuos +, nes tarp - ir + kainos skirtumas nera labai didelis ir tai red cat sako, kad tik verbatimai tinka, beto su + nereiks su ten ta programa zaist :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai manau, gali ir toliau pirk tuos +, nes tarp - ir + kainos skirtumas nera labai didelis ir tai red cat sako, kad tik verbatimai tinka, beto su + nereiks su ten ta programa zaist :)

nereik zaist su softu, mRDL skirta tik for killer purpose, jei turi minusa verbatima ir labai nori pazaist o salia neturi +, i minusa stealth nebegalioja irasius, layerbreakas kitas gaunas, vienas dvd romas nepaleidineja nepamenu kuris.

o beto sita as jau savo poste rasiau apie double sided, suredagavau pries tau suredaguojant :DD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nereik zaist su softu, mRDL skirta tik for killer purpose, jei turi minusa verbatima ir labai nori pazaist o salia neturi +, i minusa stealth nebegalioja irasius, layerbreakas kitas gaunas, vienas dvd romas nepaleidineja nepamenu kuris.

o beto sita as jau savo poste rasiau apie double sided, suredagavau pries tau suredaguojant :DD

Jo, as veliau pastebejaum, kad tu parasei :)
Ne į temą

cia toks truputeli nesusipratimas buvo ir kaikurie zmones savo tiesa irodinejo, nors nebuvo tiesus ... bent jau tikrai zinau, kad as buvau teisus, gal nevisalaik, bet daugiau pasidomejes viska isisaiskinau ir dabar tikrai zinau, kad esu teisus ir niekas man nebeirodys, kad yra kitaip

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo, as veliau pastebejaum, kad tu parasei :)

Ne į temą

cia toks truputeli nesusipratimas buvo ir kaikurie zmones savo tiesa irodinejo, nors nebuvo tiesus ... bent jau tikrai zinau, kad as buvau teisus, gal nevisalaik, bet daugiau pasidomejes viska isisaiskinau ir dabar tikrai zinau, kad esu teisus ir niekas man nebeirodys, kad yra kitaip

gi viskas gerai.. gera ta info ;]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gi viskas gerai.. gera ta info ;]

Tiesiog labai suerzino, kad patys nieko nezino ir nesupranta ir aiskina man ir kitiem zmonem, kad yra taip, nors, kaip sakant, nera taip :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nepirmas kartas juk, bet double layer ir dual layer yra tas pats tai nebutinai reiskia kad +/- nes sakau turiu siuo metu 25 minusinius ir dar 1 neirasyta + :) nu ir irasytu kruva ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nepirmas kartas juk, bet double layer ir dual layer yra tas pats tai nebutinai reiskia kad +/- nes sakau turiu siuo metu 25 minusinius ir dar 1 neirasyta + :) nu ir irasytu kruva ;D

na del sito nesigincysiu, as citavau ir remiausi tuo, ka radau internete, tai tikrai galejau suklyst :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na del sito nesigincysiu, as citavau ir remiausi tuo, ka radau internete, tai tikrai galejau suklyst :)

Persiprašau, tikrai sumaišiau su double sided. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

cia vienas chiuvas gavo nebloga dezute minusu tai matomai ir susirado buda kaip pasileisti minusus ant xboxo. iki tol niekam nei reikejo nei rupejo (ir vapsie lietuvoj manau tie minusai gan reti.)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Persiprašau, tikrai sumaišiau su double sided. :)

Nieko tokio, buna :)

Kiler01,cia tai teisybe, kad reti, bet pries kelis metus mano draugas sugebejo nusipirkt dual layer su -, dabar tokiu nebematau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nzn pas mane yra ;D birzuos ;D tikrai... ;D beto fuckin philipsu 25 kuriu negaliu naduot nes dvd romas neatpazysta neturi media code, negaliu redaguot flesho nes ant read only tik, ir krc nelegalus diskas ant visko ko bandau irasyt :DD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.