Boxas

DVD DL

Rekomenduojami pranešimai

Gal galetumete issamiai paaiskinti kuo skiriasi DVD Dual layer ir duoble layer? nes ruosiuosi dideli kieki pirkti ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

jei perki xbox'ui tai tik Double layer ir tik su + :) nes kitokie neveikia ...

EDIT: truputeli pagooglinau ir issiaiskinau, kad nera jokio skirtumo tarp ju, tik Double layer skaitosi su +, o dual layer su -, taigi jei xbox'ui perki, tai reiskias Double layer best for you :)

Redagavo LFXiksas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dual-layer= 2 layers on ONE side of the disk

Double layer= 1 layer on BOTH sides of the disk

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o tada isirasytu xbox 360 zaidimas i ta Double layer diska ir ar pasileistu? Nes as atsimenu tie Double layer diskai labai pigiai kainuoja, palyginus su dual layer.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
http://www.supermediastore.com/article/u/h...layer-dvd-media cia tiems kas man minusus sukrove :) pasiskaitykit, nesuprantu kur as neteisus buvau ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

http://www.supermediastore.com/article/u/h...layer-dvd-media cia tiems kas man minusus sukrove :) pasiskaitykit, nesuprantu kur as neteisus buvau ...

Double layer- tai kai buna iš abiejų pusių "veidrodinis". T.y. kai norint kitą pusę skaityt, reik apverst diską.

Dual Layer- kai vienoj pusėj yra 2 sluoksniai, o kita pusė ten kur rašyt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ant mano acme DVD+R DL parasyta double layer, ant aone disku pakuotes taip pat double layer, verbatim taip pat double layer :) Tai nzn kurie double layer yra "veidrodiniai" diskai :) Kiek pastebejau DVD+R DL dual layer net nera, tik double... Dual layer yra DVD-R DL, o su - ant x neina

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ei na nzn nesakyk :) tie minusiniai viskas ant boxo eina, eina ir geimai minusuos jei i verbatima rasai gi gida parases esu ;D net

beto dual layer yra DL kito pavadinimo

double layer taip ir aiskiai sako isvetus dvigubas sluoksnis arba tiesiok dvisluoksnis DL

o DS yra double sided va tie dvipusiai ;]

Redagavo redcat

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:) bet tai aiskiai paaiskinta tame puslapy kad dual layer ir double layer yra same shit, kad tik - reiskia dual, o + double, jei klystu jus man koki linka numeskit kur irodo jusu teorija, kad dual yra dvipusis ... :)

Ne į temą

redcat, taip zinau, kad eina ir i -, bet be specialios programos neirasysiu i ji zaidimo taip, kad jis veiktu, taigi, geriausiu taip iseina butu + ant boxo
Redagavo LFXiksas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as tau siulau zinai ka? jei taip gincijiesi kai tau aiskiai zmones sako . Nusipirk ir pamatysi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu blie as durnas nuejau i spinta isitraukiau minusiniu packe 25 paziurejau double parasyta, rasau dabar metro 2033 ant disko parasyta double + tai ka cia dar shuda malam ? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu blie as durnas nuejau i spinta isitraukiau minusiniu packe 25 paziurejau double parasyta, rasau dabar metro 2033 ant disko parasyta double + tai ka cia dar shuda malam ? :)

1)Issitraukei minusiniu paka

2) pamatei kad double uzrasyta

3)yrasineji metro 2033

4) IR STAIGA jie y pliusinius pavirsta!?!

WTF kur logika?

Redagavo KingRun

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.