Dzozas

F1 2010

Rekomenduojami pranešimai

na as ta ilga karjera kur savo pilota reikejo susikurti, pasirinkau lotus ekipa nes tik 3 dave rinktis.., o zaidziu ant medium , o treniruotes tam ir yra kad ismoktum trasa , apie 10 ratu pravaziuoji ir ismoksti posiukius , kaip isukti ir pn . O GAL TU ISKARTO KVALIFIKACIJA VARAI ?? ^_^

Nafik ta kvala vaziuot dar, iskart race zinok varau[/sarcasm]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Info is Games.lt ^_^

„F1 2010“ Europoje pasirodo jau šį penktadienį, tačiau „Codemasters“ laiko veltui nešvaisto - jau kuria kitą žaidimo versiją.

Vyriausiasis prodiuseris Paul Jeal ir dizaineris Stephen Hood atskleidė, kad jie jau dirba su „F1 2011“.

„Paul'as ir aš jau pradėjome dirbti su „F1 2011“,- Stephen'as kalbėjo duodamas interviu.

Jis taipogi paaiškino, kad žaidimo kūrimo komanda kol kas ilsisi, po šių metų „F1“ versijos sukūrimo. Tuo tarpu, jie kartu su Paul'u dirba prie įvairių žaidimo sąvybių sąrašų ir pasakė, kad jie turi nuostabių dalykų, kuriuos jie norėtų išbandyti. Stephen'as norėtų sukurti ir naujo nemokamu turinio „F1 2010“ žaidimui, tačiau studija tam nebeturi laiko.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Info is Games.lt ^_^

„F1 2010“ Europoje pasirodo jau šį penktadienį, tačiau „Codemasters“ laiko veltui nešvaisto - jau kuria kitą žaidimo versiją.

Vyriausiasis prodiuseris Paul Jeal ir dizaineris Stephen Hood atskleidė, kad jie jau dirba su „F1 2011“.

„Paul'as ir aš jau pradėjome dirbti su „F1 2011“,- Stephen'as kalbėjo duodamas interviu.

Jis taipogi paaiškino, kad žaidimo kūrimo komanda kol kas ilsisi, po šių metų „F1“ versijos sukūrimo. Tuo tarpu, jie kartu su Paul'u dirba prie įvairių žaidimo sąvybių sąrašų ir pasakė, kad jie turi nuostabių dalykų, kuriuos jie norėtų išbandyti. Stephen'as norėtų sukurti ir naujo nemokamu turinio „F1 2010“ žaidimui, tačiau studija tam nebeturi laiko.

Nemokamo turinio xbox'ui? Pamirskit! MS to niekada neleistu. Prisiminkim valve/l4d ir pan. istorijas.

Bet saunu, kad codemasters vietoje nestovi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zaidimas kala i klyna kaip ir tikejausi, vienas minusas pokolkas, kad kairtais pasitaiko frame drop'as..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki. Žmones padėkit ar įmanoma žaist sezoną su kokiu nors tai pvz : Vettel'iu ?? Nes nerandu.. :// nejaugi negalima?!!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pirma reikia dažaist iki to fotelio :(, kaip sakant kilt karjeros laiptais, pradedi nuo (hispania, lotus, virgin) ir kyli vis į geresnę komandą.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Iseik is savo vagonelio, spausk Gran Prix ir susimesk visas trasas is eiles, pasirenki savo megiama pilota ir zaidi pilna sezona

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu va jau ir aš šita gėrį išbandžiau. Ir galiu pasakyt, kad labai patiko. Kai tik pirma karta i trasa išvažiavau, iškart galima jausti kaip bolidas prikibes prie kelio (ko tiesa sakant nesitikejau is codemasteriu nes pas juos tokia arkada pastoviai jausdavos). Labai patiko damage modelis, nu cia jau codemasteriai sitoj srity yra meistrai ir siaip visos smulkmeneles labai patiko. Uzkabliavimas cia garantuotas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pit stopo bugas varo i nevilti, codemasteriu forume visi irgi labai nepatenkiti, butu gerai kad greitai patcha isleistu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pit stopo bugas varo i nevilti, codemasteriu forume visi irgi labai nepatenkiti, butu gerai kad greitai patcha isleistu

Kad visus praleidzia, jai kas vaziuoja pro sona? Mane sitas knisa.. isvaziaves krenti daznai i gala nes pro tave dar pravaziuoja ~ 10-15 kurie neturetu, jai vienu metu sustoja..

Vienintelis dalykas veliau sukt i pit'us isjungus automatiska pakvietima i juos, tada nesimaisys daug pro sona vaziuojanciu..

Redagavo Shotgun

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kad visus praleidzia, jai kas vaziuoja pro sona? Mane sitas knisa.. isvaziaves krenti daznai i gala nes pro tave dar pravaziuoja ~ 10-15 kurie neturetu, jai vienu metu sustoja..

Taip taspats, codemasteriai jau dirba prie sito. Ideja tame kad gali nors ir pats pirmas i pitus ivaziuot bet ta saldaini vadinama pakels tik kai visi varzovai uz taves esantys pravaziuos. Dabar mano galva net neverta stengtis patekt kvaloj i top 10, jau geriau imti 11 vieta ir imti kietesnes padangas, nes kai pradedi race su super softais 3-4 rate tenka jas keisti, o butent tada ir buna tas pitu bumas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei neturiu live,iseis man ta update atsisiust is kur nors?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.