inferal

Noriu pirkti nvidia geforce 8600 gt

Rekomenduojami pranešimai

Blin zmones as cia prasau pagalbos o jus kazkas pradejo rasyt apie savo kompa

ir tema apie tai eina!

Blin radau gera skelbima 8600gt kuris kainuoja 100 lt tai nezinau ar imti!

(nes per ta systemrequirementslab and gta IV reikalavimu ant recommendet raso kad galima 8600gt o ant minimum 6600gt)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Blin zmones as cia prasau pagalbos o jus kazkas pradejo rasyt apie savo kompa

ir tema apie tai eina!

Blin radau gera skelbima 8600gt kuris kainuoja 100 lt tai nezinau ar imti!

(nes per ta systemrequirementslab and gta IV reikalavimu ant recommendet raso kad galima 8600gt o ant minimum 6600gt)

8600GT neimk. Buvo standartiniam PC setupe, š**** ji. GTA IV nepatempė visai, FPS labai maži buvo... Su kitais žaidimais irgi labai prastai. Žiūrėk bent nuo radeon 4850, nes ta 8600GT nieko gero tikrai...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bent savo senienos tikslu motinines pavadinima parasyk, nes isvis gal tik AGP lizda turi, o PCI ne.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Metausi nes visi ne i tema rasyt pradejo!

ka sunku inerte rast realius zaidimus testus su skritingom vaizdo plokstem. na su *600Gt pamirsk isvis zaidimus mano manymu,nesneku apie jokius GTA IV nejuokink tik kad lost nori su ja tokius zaidimus.na senienas palosi,kai ka palosi ant loest lygio,nzn ar verta mesti pinigus i bala nes vistiek neturesi nieko,tikrai nieko,jei kalbi apie zaidimus tai geriau neimk nieko jei neturi daugiau lesu vaizdo plokstei,palauk kol turesi.

kad ir su kokia 8800Gt turesi bedu irgi ,na dar su geru dualu CPU ir normaliai ramu palostum kazka,dar nieko gal.zinau ka sakau pats bridau per skirtingas vaizduskes,siaip ATI buvo geresne jei ka,palyginus ka uz panasia kaina galima paimti,tai ATI geriau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Cia neytema bet kai kas cia nusisnekat su savo CRYSIS isvis jis nera toks jau galingas :) man ant vidutines grafikos pavilko.1Gb ram,geforce7300LE (lb lieva vaizduske :)) 3,0GHz.kompas pirktas 2006m.Db homecoming ant vidutines losiu :) o RE5 jau p***** :)
Redagavo ViPeRkillz
jei neitema tai tagus uzsidek

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ka sunku inerte rast realius zaidimus testus su skritingom vaizdo plokstem. na su *600Gt pamirsk isvis zaidimus mano manymu,nesneku apie jokius GTA IV nejuokink tik kad lost nori su ja tokius zaidimus.na senienas palosi,kai ka palosi ant loest lygio,nzn ar verta mesti pinigus i bala nes vistiek neturesi nieko,tikrai nieko,jei kalbi apie zaidimus tai geriau neimk nieko jei neturi daugiau lesu vaizdo plokstei,palauk kol turesi.

kad ir su kokia 8800Gt turesi bedu irgi ,na dar su geru dualu CPU ir normaliai ramu palostum kazka,dar nieko gal.zinau ka sakau pats bridau per skirtingas vaizduskes,siaip ATI buvo geresne jei ka,palyginus ka uz panasia kaina galima paimti,tai ATI geriau.

Va staicia geras atsakymas!

(del sio atsakymo norisi visus minusus nuimt nuo viso,bet kaip)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mes tau ta pati jau kiek laiko rasom? Nu gi ir taip aisku jog 8600gt yra sena, prasta vaizdo plokste, aisku iki 2007 visus zaidimus gal palosi 1024x768 High No AA, bet ir tai. Stalker sunkiai eis, Crysis nesneku, o toliau isvis LOW... Taupyk pinigus ir rinkis kazka is GTX serijos arba bent 9xxx, jeigu nori is AtI, gali imt kazka is 4xxx serijos, nebrangiu yra.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia neytema bet kai kas cia nusisnekat su savo CRYSIS isvis jis nera toks jau galingas :) man ant vidutines grafikos pavilko.1Gb ram,geforce7300LE (lb lieva vaizduske :)) 3,0GHz.kompas pirktas 2006m.Db homecoming ant vidutines losiu :) o RE5 jau p***** :)

Delto ir nesuprantu kaikuriu!

Kaikurie sako,kad ant 8600gt veikia!net per systemrequirementlab ant required per gta4 raso ,kad rekomenduoja 8600 gt.

O kiti sako kad turesiu problemu net gta4 nepalaikys.Pradzioje nebuvo tikslaus atsakymo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Delto ir nesuprantu kaikuriu!

Kaikurie sako,kad ant 8600gt veikia!net per systemrequirementlab ant required per gta4 raso ,kad rekomenduoja 8600 gt.

O kiti sako kad turesiu problemu net gta4 nepalaikys.Pradzioje nebuvo tikslaus atsakymo.

Nu neveiks su 8600 niekas tau! Kiek galima sakyt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
NE . Ponial ? Redagavo xNingenx

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nepaves as naudojaus 9 serijos kortom kurios pilnai nepaveza vat tam requirementlabs tai ypac reikai netiket tuo ka raso reikalavimai ant GTA 4 nes ten yra grynas konsoles portas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nepaves as naudojaus 9 serijos kortom kurios pilnai nepaveza vat tam requirementlabs tai ypac reikai netiket tuo ka raso reikalavimai ant GTA 4 nes ten yra grynas konsoles portas

Tai pagal tave reikia ir netiketi oficial system req, kuriuos paskelbia patys leidejai? Visi system req ideti i requirementlabs yra oficial, o ne custom :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bent savo senienos tikslu motinines pavadinima parasyk, nes isvis gal tik AGP lizda turi, o PCI ne.

Beto debile kam cia visiem is eiles minusus sudejai? Pasigydik ligoni. Tokiam kaip tau padet tikrai nesiruosiu.

Mano motinine P5VD1-x

pas mane kartu agp ir pci.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano motinine P5VD1-x

pas mane kartu agp ir pci.

Man tai atrodo, kad cia kazkokia tema nenormali.. "Turiu leva, noreciau to, isidesiu ta, ar veiks jei isidesiu" . Man rodos cia jau siule vaizdo plokste, ar dar reikia nupirkti ta 8600GT, paziureti ar temps tuos game ir paskui tau parasyti ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.