welnias112

Kaskas su psp

Rekomenduojami pranešimai

Sukurta (redaguota)

Sweiki 2010 03 12 pirkau psp padeveta atrista 5.50 Fat seip viskas veike bet kai idedu kraut tai pradeda cypt kaskas. kartais kai pajungineju nesigirdi. Kas ce galetu buti? Beto pas mane pakrovejas nuo Psp 2000 o pas mane 1000 fat... Beto neisikisa pilnai kistukas i psp kur kraut."

Redagavo welnias112

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sweiki 2010 03 12 pirkau psp padeveta atrista 5.50 Fat seip viskas veike bet kai idedu kraut tai pradeda cypt kaskas. kartais kai pajungineju nesigirdi. Kas ce galetu buti? Beto pas mane pakrovejas nuo Psp 2000 o pas mane 1000 fat... Beto neisikisa pilnai kistukas i psp kur kraut."

Nu nežinau kas gali būt, nebent kontaktai kokie trumpinas, o tas pakrovėjas nuo psp 2000 ar 1000 neturi reikšmes, ta pati jungtis. Tai gal toje vietoje kur kišas kištukas kokių šiukšlių užsiteršę. Pažiurek ar necypia sujungus kroviklį su psp, išėmus psp baterija ir įjungūs patį psp.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nieko cia blogo tas cipimas, pas manes tas pats yra :lol: ir taip jau metus kai tik nusipirkau psp, taigi, nera ko bijoti :)

Redagavo LFXiksas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

cia gal tas sroves garsas kai ijungi kokia technika bunantis? :whistling: o seip tai sunku man isivaizduoti kas tenai galetu cypti dar.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Seip del psp pakrovejo turetu bot tas cypimas, nes as FAT pakroveja kisau i SLIM, tai tas kistukas labai lengvai kisosi. O PSP SLIM pasikrove per 1 min. :) Tad siulyciau pasikeisti pakroveja.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.